Monikaharmonika.....meni se sinoć pojavio lagani smeđi iscjedak poslije mokrenja i sad sam sva uplašena.
uzašno bi voljela da to nije mestruacija jer stvarno 7 dana ranije to mi se nikada nije dogodilo. cijeli ovaj mjesec imam lagane bolove u donjem dijelu stomaka kao da šeta malo na lijevu malo na desnu stranu pa onda oko pupka....sva sam van sebe....
drzim ti fige da test bude pozitivan
Hvala ti Ivana84.
I tebi neka bude + i neka ti prestane krvarenje.
Moramo se opustiti i pustiti prirodu da odradi svoje. Al ajd nemoj se sekirati u ovakvim situacijama, tko to može.
nema više tragova krvi, nadam se da ih ni neće više biti.
sada samo trebam biti strpljiva, i čekati da vrijeme pokaže svoje.
nagore što će ovi dani trajati kao cijela vječnost.
Monikaharmonika.....javi rezultat....sjetit ću te se 1.2.
Nisam mogla vise cekati i upravo sam dosla s posla i napravila sam test.
Draga to ti je + ko kuća😁😁😁😍😍...sorry na upadu al čitam vas pa nemogu odoliti, čestitaaam😀
Draga to ti je + ko kuća😁😁😁😍😍…sorry na upadu al čitam vas pa nemogu odoliti, čestitaaam😀
Preporučam nazvati svog ginekologa da se naručiš za pregled i obavezno prvo napomenuti onaj smeđi iscjedak što je bio.
Draga to ti je + ko kuća😁😁😁😍😍…sorry na upadu al čitam vas pa nemogu odoliti, čestitaaam😀
Preporučam nazvati svog ginekologa da se naručiš za pregled i obavezno prvo napomenuti onaj smeđi iscjedak što je bio.
Ena hvala na savjetila. Svakako cu sacekati jos koji dan do M pa cu ponoviti test
Ena hvala na savjetila. Svakako cu sacekati jos koji dan do M pa cu ponoviti test
😁😁... Tak i ja sama sebi nisam vjerovala, pa me eto u 22tjednu😍😘
Ivana84 , čestitam na 👶.😃 Ni meni nije dao vrag mira pa ja pišnula na svoj test rano oko 6.00h jutros i to prije posla. Al izgleda da nešto nije dobro ispalo. Nema kontrolne linije, ustvari nema ničega.Izgleda kao da spužvica nije dobro povukla urin, a baš sam dobrano pišnula. Pogledam na kutiju tko pravi, a ono Made by Kina po recepturi neke tvornice iz Europe. Sure check se zove test. Probati ću kupiti taj isti kao tvoj. Baš sam potonula sad😣
Sortiraj odgovore
Najstariji