Ovo je test 3 dana prine menst, tj. 12 dno
Pozitivan je.
Ja vidin dvi crtice :)
Jesi radila s prvim urinom?
Pozitivan je.
Radila s popodnevnim. Jucer napravila jos jedan navecer i negativan :/ ovaj drugi je bilo na dan ocekivane m i osjetljiv na 25 :/
Pozitivan je.
Radila s popodnevnim. Jucer napravila jos jedan navecer i negativan :/ ovaj drugi je bilo na dan ocekivane m i osjetljiv na 25 :/
Cek ne kuzin. Kad si radila ovaj test? Nakon koliko si slikala test? Ispravan je rezultat jedino do 10ak min. S tim ako je pozitivan odma pokaze bez ikakvog cekanja.
Inace testovi se rade ujutro s prvim urinom jer je tad najveca koncentracija hormona u urinu
Test sam radila 3 dana prije očekivane m. U popodnevnim satima, pokazala se druga crtica nakon 3 minute i nakon 10-15 minuta je nestala. Zato me je i zbunilo :/. Onda sam jucer napravila drugi popodne i bio je negativan ( cak je i kontrolna bila nekako isprekidana).
Test sam radila 3 dana prije očekivane m. U popodnevnim satima, pokazala se druga crtica nakon 3 minute i nakon 10-15 minuta je nestala. Zato me je i zbunilo :/. Onda sam jucer napravila drugi popodne i bio je negativan ( cak je i kontrolna bila nekako isprekidana).
Mozda ga nisi ispravno napravila...
Kupi novi test i napravi ga s prvim urinom.
Curke, kasni mi 3 dana. Napravila sam 4 testa i sva 4 su pozitivna. Danas sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da je zadebljanje 21mm ali da o trudnoci ne moze nista sto posto reci. Poslao me sutra na vadjenje bete. Dal da se nadam ili ne?
Ginekolog 2 dana po izostanku menstruacije ne može rec ništa. Pa imaš 4 pozitivna testa, definitivno ima nade! Sretno sutra. Javi rezultate!
Pozdrav! Evo, muz i ja pokusavamo napraviti bebu malo vise od godinu...i nikako. Oboje smo odluclili otici kod doktora da vidimo jeli sve u redu. Kad su nalazi dosli, njegov spermiogram je bio katastrofa. Samo 5 % progresivno pokretnih spermća. To je strasno utjecalo na njega nakon dva mjeseca i 6 razlicitih tableta uspjelo se dici na 10% . Ne zvuci puno ali tjesimo se da je i to nesto. Ovaj mjesec smo u suradnji sa ginekologom bas tempirali pucanje folikula. Za 4 dana trebam dobiti ali uz sve nalaze i to sto me bas boli stomak kao inace prije menstruacije, ne nadam se bas puno
Pozdrav cure😊 kada ste osjetile prve simptome? Koji su bili? Ja sam imala 9.9 do 15.9 menst, a od 17og do 24og smo radili na bebi, iduca menst mi treba doci 5.10 pa me zanima je li rano da osjetim neke simptome?
Ja ih osjećam svaki dan hahahhaah! Što više čitam o simptomima sve više umislim
Sortiraj odgovore
Najstariji