Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MartinaJu
    18. Rujan 2017. 16:27

Curke, kasni mi 3 dana. Napravila sam 4 testa i sva 4 su pozitivna. Danas sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da je zadebljanje 21mm ali da o trudnoci ne moze nista sto posto reci. Poslao me sutra na vadjenje bete. Dal da se nadam ili ne? 

ikyri
    18. Rujan 2017. 17:54

Ginekolog 2 dana po izostanku menstruacije ne može rec ništa. Pa imaš 4 pozitivna testa, definitivno ima nade! Sretno sutra. Javi rezultate!

• njaknjak
    25. Rujan 2017. 21:16

Pozdrav! Evo, muz i ja pokusavamo napraviti bebu malo vise od godinu...i nikako. Oboje smo odluclili otici kod doktora da vidimo jeli sve u redu. Kad su nalazi dosli, njegov spermiogram je bio katastrofa. Samo 5 % progresivno pokretnih spermća. To je strasno utjecalo na njega nakon dva mjeseca i 6 razlicitih tableta uspjelo se dici na 10% . Ne zvuci puno ali tjesimo se da je i to nesto. Ovaj mjesec smo u suradnji sa ginekologom bas tempirali pucanje folikula. Za 4 dana trebam dobiti ali uz sve nalaze i to sto me bas boli stomak kao  inace prije menstruacije, ne nadam se bas puno 

• Marinaaa
    26. Rujan 2017. 11:33

Pozdrav cure😊 kada ste osjetile prve simptome? Koji su bili? Ja sam imala 9.9 do 15.9 menst, a od 17og do 24og smo radili na bebi, iduca menst mi treba doci 5.10 pa me zanima je li rano da osjetim neke simptome? 

• njaknjak
    26. Rujan 2017. 12:57

Ja ih osjećam svaki dan hahahhaah! Što više čitam o simptomima sve više umislim

• Eglantine32
    21. Listopad 2017. 08:57

Pozdrav svima! Evo trebam vašu podršku i mišljenje. Ovulaciju i moguće začeće sam imala 12.10., od 18.10. jako me propada u donjem dijelu trbuha, kada ležim bolje je, no čim se malo pokrenem i nešto radim, bol postaje jaka. Neznam što misliti, bol je čudna i tupa, slična menstruacijskoj, ali manjeg intenziteta. Jeste li vi imale ovakve bolove u već nekoliko dana trudnoće??Strah me da je uzrok mojih bolova nešto drugo. I da grudi su mi bolne , kao i inače kada trebam dobiti menstruaciju. Hvala na podršci.

• Lolita123
    21. Listopad 2017. 09:03

Eglantine32

Pozdrav svima! Evo trebam vašu podršku i mišljenje. Ovulaciju i moguće začeće sam imala 12.10., od 18.10. jako me propada u donjem dijelu trbuha, kada ležim bolje je, no čim se malo pokrenem i nešto radim, bol postaje jaka. Neznam što misliti, bol je čudna i tupa, slična menstruacijskoj, ali manjeg intenziteta. Jeste li vi imale ovakve bolove u već nekoliko dana trudnoće??Strah me da je uzrok mojih bolova nešto drugo. I da grudi su mi bolne , kao i inače kada trebam dobiti menstruaciju. Hvala na podršci.

Pozdrav,moguce da si trudna, taman oko 8/10 dana treba da se desi implantacija oplodjenog jajasca,i ti sinptomi ti mogu biti radi toga. 

• Lolita123
    21. Listopad 2017. 09:10

Pozdrav, mozda neko ima iskustva s ovim? Ovulaciju i odnos sam imala 13.10 , jucer sam imala sitnu kap smedje krvi na gacicama, tocno 8 dana od ovulacije, radimo na bebi. Menstruaciju bi trebala dobit za 6 dana tek, tako da je iskljucujem . Nisam sigurna dali je to implantacijsko krvarenje? Danas ujutro sam napravila digitalni test koj mi je pokazao neki slabi plusic?? Nije mi jasno dali je negativan ili je razina hcg jos premala pa mi je tako slabo ocitalo. Znam da mi je jos rano za test jer je proslo tek 9 dana od ovulacije i da je razina hcga ako je trudnoca jos jako niska, al eto bila sam nestrpljiva. Ima li tko slicnog iskustva s testom? Hvala :) 

• Lolita123
    21. Listopad 2017. 09:11

Evo ga

• Nova mama
    27. Listopad 2017. 21:29

Najsigurnije izvaditi krv na beta HCG. Ja sam nedavno bila na pregledu kod ginekologinje i otkrila je da imam vaginalno oskudno krvarenje . Od tada imam svaki dan oskudno krvarenje kao zadnji dan menge i pijem duphastone tb. Zabrinjava me do koje granice moze biti krvarenje? Da li je normalna slabija probadajuca bol u gornjem dijelu trbuha?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI