Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina82
    30. Studeni 2021. 17:58

Hvala cure🤗🤗

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Lucky785
    30. Studeni 2021. 18:09

Leky

Pozdrav cure,
    U petak sam imala ET, danas imam strasnu vrtoglavicu i slabost, do danas sam bila ok pa me zanima ima li netko slicno iskustvo? Mucnina kao kod pocetka pikanja 😖

Sve ti je to normalno, ne brini. Ima tu svega - glavobolje, vrtoglavice, umora, mučnine, grčeva... A vrtoglavica i slabost ti mogu biti i posljedica Utrogestana ako ga koristiš oralno.

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Leky
    30. Studeni 2021. 22:39

Lucky785

Leky

Pozdrav cure,
    U petak sam imala ET, danas imam strasnu vrtoglavicu i slabost, do danas sam bila ok pa me zanima ima li netko slicno iskustvo? Mucnina kao kod pocetka pikanja 😖

Sve ti je to normalno, ne brini. Ima tu svega - glavobolje, vrtoglavice, umora, mučnine, grčeva… A vrtoglavica i slabost ti mogu biti i posljedica Utrogestana ako ga koristiš oralno.

Pretpostavila sam, ne koristim ga oralno ali pijem jos decortin i andol 100 pa je vjerovatno mix svega, hvala ti odmah mi je lakse :)

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Tina82
    01. Prosinac 2021. 07:11

Leky

Pozdrav cure,

Sretno od ♥️. 

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 09:41

Dobro jutro curke..
    Da ponovim 22.11 bio transfer(punkcija 19.11).
    Jutros me boli trbuh kao da cu dobit( al puno blaze) i na ulosku neki iscjedak svijetlo smedji.. 
    Sto da vise mislim neznam,pomagajte 😇

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

Nola_
    01. Prosinac 2021. 09:52

Jutro, anna 22og transfer 5dnevnog? Trudna si to mislim 😅 ti ono ne zelis raditi test? Jer dns na 9dnt mozes komotno piskit

Nola_
    01. Prosinac 2021. 09:54

Sad vidim trodnevni je bio, onda sutra mozes piskiti ako zelis. Meni je 8dnt blastice pop bio poz test. Svakako sretnoo🍀🙏🏻

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 09:57

Nola_

Sad vidim trodnevni je bio, onda sutra mozes piskiti ako zelis. Meni je 8dnt blastice pop bio poz test. Svakako sretnoo🍀🙏🏻

Da trodnevni.. Odlucila sam nekako da necu pravit test al nije iskljuceno da ga necu pravit inace cu posizit 😏😏 a muka mi je vec dva dana me glava boli al presijeca u glavi i sad ovaj osjecaj ko da cu dobit vise neznam

Nola_
    01. Prosinac 2021. 10:08

Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 10:12

Nola_

Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀

Hvala ti draga moja puno mi to znaci javljam svakako 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.