Hvala cure🤗🤗
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Pozdrav cure,
U petak sam imala ET, danas imam strasnu vrtoglavicu i slabost, do danas sam bila ok pa me zanima ima li netko slicno iskustvo? Mucnina kao kod pocetka pikanja 😖
Sve ti je to normalno, ne brini. Ima tu svega - glavobolje, vrtoglavice, umora, mučnine, grčeva... A vrtoglavica i slabost ti mogu biti i posljedica Utrogestana ako ga koristiš oralno.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Pozdrav cure,
U petak sam imala ET, danas imam strasnu vrtoglavicu i slabost, do danas sam bila ok pa me zanima ima li netko slicno iskustvo? Mucnina kao kod pocetka pikanja 😖
Sve ti je to normalno, ne brini. Ima tu svega - glavobolje, vrtoglavice, umora, mučnine, grčeva… A vrtoglavica i slabost ti mogu biti i posljedica Utrogestana ako ga koristiš oralno.
Pretpostavila sam, ne koristim ga oralno ali pijem jos decortin i andol 100 pa je vjerovatno mix svega, hvala ti odmah mi je lakse :)
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Pozdrav cure,
Sretno od ♥️.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Dobro jutro curke..
Da ponovim 22.11 bio transfer(punkcija 19.11).
Jutros me boli trbuh kao da cu dobit( al puno blaze) i na ulosku neki iscjedak svijetlo smedji..
Sto da vise mislim neznam,pomagajte 😇
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Jutro, anna 22og transfer 5dnevnog? Trudna si to mislim 😅 ti ono ne zelis raditi test? Jer dns na 9dnt mozes komotno piskit
Sad vidim trodnevni je bio, onda sutra mozes piskiti ako zelis. Meni je 8dnt blastice pop bio poz test. Svakako sretnoo🍀🙏🏻
Sad vidim trodnevni je bio, onda sutra mozes piskiti ako zelis. Meni je 8dnt blastice pop bio poz test. Svakako sretnoo🍀🙏🏻
Da trodnevni.. Odlucila sam nekako da necu pravit test al nije iskljuceno da ga necu pravit inace cu posizit 😏😏 a muka mi je vec dva dana me glava boli al presijeca u glavi i sad ovaj osjecaj ko da cu dobit vise neznam
Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀
Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀
Hvala ti draga moja puno mi to znaci javljam svakako 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji