Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    01. Prosinac 2021. 14:12

Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
    tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lussy
    01. Prosinac 2021. 14:13

Nadam ste da ste sve dobro,cekalicama zelim sretnu i veliku betu,onima koji su vec to prosli i koje su trudne zelim da uzivate u svakom danu😘 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Emily18
    01. Prosinac 2021. 14:20

Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma  novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u 

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 14:25

lussy

Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
    tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀

Dat ce Bog 🥰

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 14:27

Emily18

Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u

Meni je danas 10ti dan i tako mi je ugaravica pocela prije 3,4 dana.
    Budim se nocu isto(pms mi nije takav) tako da eto puno toga novog iako je jos rano a i utrici cine svoje.
    Zelim svima puno puno srece 🥰

• Emily18
    01. Prosinac 2021. 16:21

Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 17:40

Emily18

Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️

Daj Boze svima koji cekaju 🥰🥰🥰🥰🥰

• anna882008
    01. Prosinac 2021. 17:42

Dal je neka od vas imala implantaciju u kako da kazem obliku kao nekih krvavih zilica al tamnih? Evo danas 3 put,i malo svijetlo crveno kao iscjedak.. al ovo kao tamne neke zilice kako da opisem neznam-to mi je nejasno 😇

Tresnja
    01. Prosinac 2021. 19:55

Drage moje cure znate li kod kog dr je išla Tedeschi supruga sad sam pročitala da čekaju dijete prekrasna vijest! Ak neko zna molim svaku preporuku hvala curke 

Tina82
    02. Prosinac 2021. 16:15

anna882008

Dal je neka od vas imala implantaciju u kako da kazem obliku kao nekih krvavih zilica al tamnih? Evo danas 3 put,i malo svijetlo crveno kao iscjedak.. al ovo kao tamne neke zilice kako da opisem neznam-to mi je nejasno 😇

Ja vjerujem da je kod tebe je implantacisko. Kolko sam pitala cure koje su imale opisuju ko i ti. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀😇

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.