Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀

Znam sve. I mene je zabrinuo taj osjecaj kao da cu dobiti iako sam znala da je to mozda najvjerodostojniji simptom. Ali je i osjecaj kao da ces dobiti, a sama pomisao na to 🤯 Zato i nisam mogla cekati vec sam piskila popodne 8i dan. Pa da znam na cemu sam. Ti vidi kako ces, po meni je tvoj spotting dosta jasan znak. Iako kazem, i mene je brinulo pa te kuzim skroz. Eto vidi sta ces, ja ti u svakom slucaju zelim da sto prije ugledas plusic 🍀🍀
Hvala ti draga moja puno mi to znaci javljam svakako 🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Nadam ste da ste sve dobro,cekalicama zelim sretnu i veliku betu,onima koji su vec to prosli i koje su trudne zelim da uzivate u svakom danu😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u
Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀
Dat ce Bog 🥰
Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u
Meni je danas 10ti dan i tako mi je ugaravica pocela prije 3,4 dana.
Budim se nocu isto(pms mi nije takav) tako da eto puno toga novog iako je jos rano a i utrici cine svoje.
Zelim svima puno puno srece 🥰
Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️
Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️
Daj Boze svima koji cekaju 🥰🥰🥰🥰🥰
Dal je neka od vas imala implantaciju u kako da kazem obliku kao nekih krvavih zilica al tamnih? Evo danas 3 put,i malo svijetlo crveno kao iscjedak.. al ovo kao tamne neke zilice kako da opisem neznam-to mi je nejasno 😇
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji