Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Nadam ste da ste sve dobro,cekalicama zelim sretnu i veliku betu,onima koji su vec to prosli i koje su trudne zelim da uzivate u svakom danu😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u
Pozdrav cure,zao mi je sto sam vas malo ostavila ,al nekako mi je trebalo ,pokusavam se okupirati drugim mislima i sva sreca pa imam gdje oko kuce jer smo se tek preselili😅 inace mislim da bi pukla
tjesim se da ce iduci put biti moj dobitni put 🙏🏼🍀
Dat ce Bog 🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Cao curke. Evo nama je danas 7i dan NT, i od simptoma novih imamo zgaravicu vec par dana pogotovo navecer, i malo imamo problem sa spavanjem, naime vec 3u noc ne spavamo, od 3 do 5 smo budni skroz. Iii lagano probadanje na lijevoj strani i po sredini. Jos uvijek nebi test pravili pa ako ima koja da ima slicna iskustva, neka podijeli s nama koji smo na iglama, i ne znamo uopce da li da to pridamo simptomima trudnoće ili PMS-u
Meni je danas 10ti dan i tako mi je ugaravica pocela prije 3,4 dana.
Budim se nocu isto(pms mi nije takav) tako da eto puno toga novog iako je jos rano a i utrici cine svoje.
Zelim svima puno puno srece 🥰
Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️
Daj Bože da obe dobijemo taj toliko iščekivani plusic. Puno srece svima tu jer ste stvarno podrška u ovim danima čekanja, i od srca vam zelim pluseve i veliku betu kao poklon za Božić 😘😘❤️❤️
Daj Boze svima koji cekaju 🥰🥰🥰🥰🥰
Dal je neka od vas imala implantaciju u kako da kazem obliku kao nekih krvavih zilica al tamnih? Evo danas 3 put,i malo svijetlo crveno kao iscjedak.. al ovo kao tamne neke zilice kako da opisem neznam-to mi je nejasno 😇
Drage moje cure znate li kod kog dr je išla Tedeschi supruga sad sam pročitala da čekaju dijete prekrasna vijest! Ak neko zna molim svaku preporuku hvala curke
Dal je neka od vas imala implantaciju u kako da kazem obliku kao nekih krvavih zilica al tamnih? Evo danas 3 put,i malo svijetlo crveno kao iscjedak.. al ovo kao tamne neke zilice kako da opisem neznam-to mi je nejasno 😇
Ja vjerujem da je kod tebe je implantacisko. Kolko sam pitala cure koje su imale opisuju ko i ti. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀😇
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji