Betty biti će to ❤ kao kuća 🥰
Nola to je jako lipa beta 😍 znam, brigi nikad kraja. Meni je sad u četvrtak drugi uzv. Isto sam baš nervozna... samo se nadas da bude sve u redu. 🤞❤
Lussy žao mi je radi bete, puno sreće za dalje. 💪
Stavljaju više zaleđenih ali ne po tri, mislim da je neko pravilo da se uvijek dva stavljaju. U ovom slučaju ako ih je 5 ,onda 2×2 i jedan sam. 🤷♀️🤷♀️ bar su meni tako rekli. Ne znam
Ne znam,kod nas su zamrznuti bili 2,2 i 3 jer smo imali sve skupa 7 🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cao zene drage imam jedno pitanjce.
19.11 bila punkcija,22.11 transfer(ivf je u pitanju)
Sad sam isla piskit(neznam kako da se izrazim,izvinite na izrazu) i na papiru mi ostalo nesto otprilike izgleda kao stara krv i sluz,velicina ajmo rec 1 cm na papiru.
Ja sam sad prestravljena 🤧
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Drage žene! Ja jutros bila na pregledu umjesto sutra jer je sestra nešto pomiješala sa terminima pa me zvala da dodjem danas. Uglavnom imamo srčeko!! 😍😍😁😁 Veliki smo 3.7 mm i odgovara 6 tj. Sljedeća kontrola za 3 tjedna. Ko će to izdrzati..
Iii super 🥰🥰🥰♥️♥️♥️
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
anna882008, moguće da ti je to implantacija, tako je i meni bilo. 7dpt krv, 8dpt pozitivan test i to sa popodnevnim urinom. Sretno, držim fige!
Betty kao sto šesnica kaze bit ce to❤️ Ko kuca!🤗
Šesnica oo vjerujem, javi svakako mada sam sigurna da bude sve okej❤️
Anna moguce da je implantacijsko! Tako je meni bilo 7dnt, isto sam misla ajme majko uvijek neki shit a na kraju se mrvica ukopala🤗
Sto se tice zametaka, nisam iskreno cula za to pravilo, moje blastociste su sve na svome nosacu osim 2 koje su zajedno jer je jedna malo slabija od ostalih. I ja sam mlada pa ne vracaju 2 ako ja bas ne zelim, a nisam zeljela. 🤷🏻♀️
Anna moguce da je implantacijsko! Tako je meni bilo 7dnt, isto sam misla ajme majko uvijek neki shit a na kraju se mrvica ukopala🤗
Sto se tice zametaka, nisam iskreno cula za to pravilo, moje blastociste su sve na svome nosacu osim 2 koje su zajedno jer je jedna malo slabija od ostalih. I ja sam mlada pa ne vracaju 2 ako ja bas ne zelim, a nisam zeljela. 🤷🏻♀️
Hvala 🥰
anna882008, moguće da ti je to implantacija, tako je i meni bilo. 7dpt krv, 8dpt pozitivan test i to sa popodnevnim urinom. Sretno, držim fige!
Hvala do neba 🥰
Cure evo otvaramo i tisućitu stranicu 🥳🥳 Hehe
Marinica i Lussy želim vam od srca da sljedeći put bude dobitni! 💗💜💙🍀🍀
Betty u ponedjeljak ćeš i ti vidjeti malo srčeko-joj koji predivan osjećaj-meni je malo zasuzilo oko..
Anna zvuči kao implantacija? Držim fige 🤞🤞🤞
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...