Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    27. Studeni 2021. 20:44

Nola ti si imala metalan okus u ustima jel da? Jel ga jos uvijek imaš?
    Meni cijeli dan taj neki "metalan" okus. Sva hrana mi se gadi..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Nola_
    27. Studeni 2021. 21:26

Marinica tako je, kako bude bit ce, ako ne bude ovaj put bit ce kad bude vrijeme na kraju se sve slozi bas onako kako treba biti😘
    Ljubicica da, imam, jos uvijek ne svaki dan i ne cijeli dan, kao da je na on i off. Trenutno je na on 😅 

• NATALIE0407
    27. Studeni 2021. 21:31

astel3015

Pozdrav cure,ovdje sam nova ☺️ Trazim savjet ili nesto ako je netko imao slicna iskustva.. u petak 19.11. bila sam na transferu, napravila sam vec dva testa i pozitivni su, 1.12.moram na vadenje bete… imala sam ona neka bockanja u maternici ali na mahove, danas ujutro sam cistila stan i od tad imam bolove i probadanja. Sad vec skoro 4 sata bez prestanka imam bol na istom mjestu, kao neko blago pikanje.. dal je to mozda neki razlog za brigu? 🙁

Pozz Cestitam na pozitivnom testu i da i dalje sve bude uredu. U trudnoci je normalno povremni bolovi u predjelu trbuha jer maternica se razvlaci postepeno i to stvara bolove i pikanja. Bebica pravi sebi mjesto.🥰 odmaraj sto vise kad osjetis bolove i pikanja. 
    Svaka veca bol doktoru za svaki slucaj sto je sigurno sigurno. 

• astel3015
    27. Studeni 2021. 21:48

NATALIE0407

astel3015

Pozdrav cure,ovdje sam nova ☺️ Trazim savjet ili nesto ako je netko imao slicna iskustva.. u petak 19.11. bila sam na transferu, napravila sam vec dva testa i pozitivni su, 1.12.moram na vadenje bete… imala sam ona neka bockanja u maternici ali na mahove, danas ujutro sam cistila stan i od tad imam bolove i probadanja. Sad vec skoro 4 sata bez prestanka imam bol na istom mjestu, kao neko blago pikanje.. dal je to mozda neki razlog za brigu? 🙁

Pozz Cestitam na pozitivnom testu i da i dalje sve bude uredu. U trudnoci je normalno povremni bolovi u predjelu trbuha jer maternica se razvlaci postepeno i to stvara bolove i pikanja. Bebica pravi sebi mjesto.🥰 odmaraj sto vise kad osjetis bolove i pikanja.

Hvala na savjetima ☺️☺️ Nisam jos imala
    Prvi pregled pa sam malo zabrinuta ☺️

Nola_
    27. Studeni 2021. 21:49

Astel cestitam na crtici🥰 vjerojatno si se preforsala, i mene boli, probada svasta nesto. Ali mislim da sam se i ja preforsala dns. Odmaraj kad osjetis💞
    Angeleyes ti simptomi su uzasno varljivi, nemoj se povoditi njima. Svaka zena je za sebe izgleda. Sretno💞

• NATALIE0407
    27. Studeni 2021. 22:40

astel3015

NATALIE0407

astel3015

Hvala na savjetima ☺️☺️ Nisam jos imala
    Prvi pregled pa sam malo zabrinuta ☺️

Nema na cemu. I mene je to mucilo pa mi je moj ginekolog sve objasnio pa je bilo lakse. Iako sam ja citavu trudnocu imala te bolove i probadanja s vremena na vrijeme. Sve najbolje svima zelim...🙏🙏

Tina82
    28. Studeni 2021. 08:06

Betty

Nola 😘 čestitam na crtici…
    Marinica dugo si izdržala🤣kad si imala transfer?5dnevne?
    Tina hvala…jedino vi na forumu i koji prolazite isto znate sta je čekanje,pa kad ne ide sve kako treba,pa preispituješ svaki nalaz,pregled,simptom..sve smo na kraju u istom košu..
    Jutros sam malo bolje,vratila se mučnina,ali blaga,nije me spriječila da popijem kave(i zapalim),smanjila sam dosta,voljela bi skroz i mogla bi samo da čujem srčeko,mislim da mi ništa na ovom svijetu drugo ne bi pomoglo bolje da se ostavim ovog zla…ne da mislim,nego znam .

Nema na cemu 🥰. Zato smo podrska jedna drugoj i ja vodim bitku s cigaretom presla na električnu i smanjujem..tolko truda nade i svega da bude beta pozitivna (ja je jos nikad nisam imala..) a onda briga i strepnje za svaki ultrazvuk samo da sve bude ok.. i bit Ce znas zaslužile smo da bude.. drzim fige da sve bude ok i da bude sokolska trudnoca 💪💪🍀🍀🍀🍀🍀🤗🥰🥰🥰

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    28. Studeni 2021. 08:09

anna882008

Pozdrav cure,ja sam tu nova,i nadam se da cu bit prihvacena 😊
    Kao prvo zelim svima reci da suosjecam sa svakom od vas..
    Mi vec 13 godina pokusavamo raznim metodama i ovo je prvi ivf..
    19.11 bila punkcija(izvadjeno 7 oplodjeno 4),
    22.11 transfer.
    Ja sam u Njemackoj i tu je od transfera 14 dana do testa krvi-ja 6.12. Idem vafit betu
    Uzimam progesteron 3x2 vaginalno od punkcije.
    Neznam sto da mislim,ovih dans grudi jako bolne bolovi u donjem dijelu droba,a evo jutros mi je uzasno muka i bole me ledja i stalno mislim dal cu procurit..
    Nadam se kojem savjetu od vas posto stvarno nemam iskustva,osim onoga na googlu 🤭

Dobro došla sretno od ♥️ 

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Tina82
    28. Studeni 2021. 08:14

Svim curama Zelim velike bete da iznenade vas velikim brojem jos malo cure 💪💪💪🥰🤞🤞🤞🤞🤞. Cestitam na pozitivnim testovima ..jaoo tako sam sretna zbog svih vas..🤗🤗🤗. 

,

Lussy
    28. Studeni 2021. 09:46

Nola_

Ej cure,
    Kosuljica❤️❤️😂😂 daa bas mi je drago da si se javila, cesto mislim na vas staru ekipu! Kako si?? Ne znam gdje nam jeAlexandra,ona bi trebala i brzo roditi zar ne..
    Hvala svim curama sto misle, moja beta je 257, 10dnt:)
    Lussy Marinicazao mi je zbog negativnih testova, mozda pon ipak donese preokret🤞🏼

Cestitam na betici👏🏽🎉♥️ Mozda,samo najgore od svega ja sam bas potonula skroz,svaki dan oko sebe cujem da je netko trudan od mojoh blizih onda me bas pogdi,pa se jos gore osjecam ..uzas,ali eto u momentima kad sam bistrije glave kazem sebi da sam napravila sve sto sam mogla,ovo nije bilo u mojoj moci🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.