Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla44
    06. Srpanj 2021. 14:40

mekanita

Nakon 2 godine pokušavanja i jednog ivf neuspjelog postupka desilo se čudo…
    Otišla na pregled kako bi dogovorila kada cemo u sljedeći postupak i nakon uzv saznam da sam trudna.. (još je rano, al ipak tu je bebica)
    Sve je moguće i samo vjerujte.. desiti će se kad i najmanje budete očekivale.

Divnooo..bas svjedocimo cudima svakodnevno..sreetno...😍🤩

• saja022
    06. Srpanj 2021. 15:03

mekanita

Otišla na pregled kako bi dogovorila kada cemo u sljedeći postupak i nakon uzv saznam da sam trudna.. (još je rano, al ipak tu je bebica)

Preeedivnoo ❤️❤️❤️
    I ja se nadam čudu❤️

• Pidoca
    06. Srpanj 2021. 16:26

mekanita

Da baš lipo neka ti je sa srećom 💕

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Alexandraaa90
    06. Srpanj 2021. 21:29

mekanita pa to je predivno 😍🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• saja022
    06. Srpanj 2021. 21:50

Ja danas imam takve bolove u stomaku, svaki dan zapravo osjetim ali danas me posebno boli.
    Znači desna strana jajnika za poluditi, i noga..
    Probadanje i bol ne prestaje 🙄

• Miki2021
    07. Srpanj 2021. 07:12

Pozdrav svim buducim mamama,
    Ja sam 25.06 imala transfer. Pre tri dana , 10dnt mi se javio prvo braonkast iscedak, a potom i slabije krvarenje koje jos uvek traje. U ponedeljak vadim betu, do tad mi je preporuceno da nastavim sa terapijom. Ima li slicnih iskustava? 

mirjana32
    07. Srpanj 2021. 08:57

Jutroo, meni počelo neko smedjarenje, umirem od straha

• saja022
    07. Srpanj 2021. 09:11

Jutrooo..
    Jaoo sta nam je svima, svima nesto i svi smo u nekom strahu 😱😱

Alexandraaa90
    07. Srpanj 2021. 09:33

Jutro drage moje. Znam da je glupo da kazem da se ne sekirate ali probajte se sekirat sto manje.  Jer taj smedji iscjedak pa cak i malo krvi moze biti implantacijsko krvarenje.  Ali za svaki slucaj javite se svom doktoru i mirujte sto vise.  Srecno svima. 🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Miki2021
    07. Srpanj 2021. 15:58

Tacno za poludit, ja samo trcim u toalet i gledam kakvo je desavanje 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.