Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pidoca
    05. Srpanj 2021. 16:59

Tinika žao mi je draga 💕
    Mirjana drzim fige da bude sve ok meni zvuči beta skroz ok 🥰

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

mirjana32
    05. Srpanj 2021. 18:46

lotaB

mirjana32

lotaB

mirjana32

Dobardan, ja ovdje uletim kao padobranac…
    Beta 13dpt je bila 705 a danas je 1509.5 meni to nekako malo.. Na humanoj kazu da je to ok a ja u bedu.. Imam neke blage menstrualne bolove i umor, spava mi se da ne mogu gledat, 0-24 glad, i ujutro mučninu cim osjetim miris kave

Mirjana…koji ti je danas dan?
    Ako je danas 15.dan tvoja beta se dupla bas onako fino skolski i nije uopće mala…da li si imala transfer nako 3 ili 5 dana?
    Ja mislim da se svi ovdje mozemo sloziti da ti možemo čestitati na bebici 💕💕💕

Danas je 17 dan nakon oplodnje.. Znaci oplodnju sam imala 18.6 FET mislim da je bila osmostanicna blastocista

To je dosta velika beta…sto su ti dalje rekli? Čekaš uzv ili opet beta?
    Ako su oni rekli da je ok, nemoj brinuti

U petak po nalazu sa humane trebam radit betu(radila sam ju ranije na svoju inicijativu) pa se moram naruciti na pregled kod doktorice koja me vodila na humanoj Ri.. Tjesim se da je rado josnivijwk jer je proslo tek 17 dana od oplodnje.. Sad samo pozitiva pa cemo vidjet 

mirjana32
    05. Srpanj 2021. 18:57

mirjana32

lotaB

mirjana32

lotaB

mirjana32

Beta 13dpt je bila 705 a danas je 1509.5 meni to nekako malo.. Na humanoj kazu da je to ok a ja u bedu.. Imam neke blage menstrualne bolove i umor, spava mi se da ne mogu gledat, 0-24 glad, i ujutro mučninu cim osjetim miris kave

Ako je danas 15.dan tvoja beta se dupla bas onako fino skolski i nije uopće mala…da li si imala transfer nako 3 ili 5 dana?

Danas je 17 dan nakon oplodnje.. Znaci oplodnju sam imala 18.6 FET mislim da je bila osmostanicna blastocista

U petak po nalazu sa humane trebam radit betu(radila sam ju ranije na svoju inicijativu) pa se moram naruciti na pregled kod doktorice koja me vodila na humanoj Ri.. Tjesim se da je rado josnivijwk jer je proslo tek 17 dana od oplodnje.. Sad samo pozitiva pa cemo vidjet

U stvari, doktor mi je danas  napravio prrgled i kao da je vidio gestacijski mjehur ali nije siguran, pa sam se prestrasila iako se beta poduplala za dva tri dana sto je po svemu ok, Kako sam vas iscitala, kod nekih zena se vec sada vidio plod i otkucaj srca.. Po zadnoj mengi sada sam 5+4

mirjana32
    05. Srpanj 2021. 20:49

lotaB

mirjana32

mirjana32

lotaB

mirjana32

lotaB

mirjana32

U stvari, doktor mi je danas napravio prrgled i kao da je vidio gestacijski mjehur ali nije siguran, pa sam se prestrasila iako se beta poduplala za dva tri dana sto je po svemu ok, Kako sam vas iscitala, kod nekih zena se vec sada vidio plod i otkucaj srca.. Po zadnoj mengi sada sam 5+4

Mirjana…ja sam bila na uzv sa 5+2 i vidjela se Gestacijska vrećica i zumanjčana vrećica…ali plod jos nije …sada čekam petak kad ću ići opet…nije bas da se curama vidio plod sa 5 i nesto tjedana, obično sa 6 i nesto tj…ne znam..sve ovisi i kad se dogodila implatacija…jer 2 dana razlike u ovoj ranoj fazi čine veliku promijenu…

Onda za mene jos ima nade :) sretno ti i svima curama koje jesu i koje ce tek da ugledaju svoje tako zeljene plusice :) 

• perla44
    05. Srpanj 2021. 21:33

Meni se plod vidio s 6 tjedana ravno...i otkucaji..

• saja022
    06. Srpanj 2021. 07:58

Dobro jutro djevojke..
    Isla sam piskiti i kada sam se obrisala bilo je onako po koja točkica krvi.. Sad sam u panici, jel to normalno?
    Nije mi nikada do sada bilo

Alexandraaa90
    06. Srpanj 2021. 08:08

sajao22 to moze da bude implantacijsko, a to je uglavnom dobar znak.  Srecno.  🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• saja022
    06. Srpanj 2021. 08:11

Alexandraaa90

sajao22 to moze da bude implantacijsko, a to je uglavnom dobar znak. Srecno. 🍀

Jooj nadam se da je na dobro, kada sam vidjela sad presjeklo me, sva sam se uspaničila.
    Hvala puno ❤️

Alexandraaa90
    06. Srpanj 2021. 08:28

sajao22 Nema na cemu.  Kako sam skontala danas ti je 6 dnt i to je to otprilike.  Mislim implantacijsko.  Drzim fige da bude sve OK. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• mekanita
    06. Srpanj 2021. 14:37

Nakon 2 godine pokušavanja i jednog ivf neuspjelog postupka desilo se čudo...
    Otišla na pregled kako bi dogovorila kada cemo u sljedeći postupak i nakon uzv saznam da sam trudna.. (još je rano, al ipak tu je bebica)
    Sve je moguće i samo vjerujte.. desiti će se kad i najmanje budete očekivale.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.