Curke moje drage citam vas i samo cu vam reci, sta ste trazile to ste dobile ' 😂😂😂😂
Ja inace ne povracam, osim sto mi ponekad bude muka. I muku mucim s tim smedjim iscjetkom. Taman se smiri i par dana nista pa opet ponovo 😭
Ali sad sam vec i na to navikla. Uzivajte drage moje. ❤
Ma mi smo trazile bar 1 a dobile 2 haha
Da slažem se, tražile smo bar 1 i eto dodju nam 2, s obzirom da su mi vraćali 8 puta po dva i nikad se nije nista primilo ko se nadao da će se zadnji put 9 primiti oba dva, ni u snovima nisam to mislila.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Curke moje drage citam vas i samo cu vam reci, sta ste trazile to ste dobile ' 😂😂😂😂
Ja inace ne povracam, osim sto mi ponekad bude muka. I muku mucim s tim smedjim iscjetkom. Taman se smiri i par dana nista pa opet ponovo 😭
Ali sad sam vec i na to navikla. Uzivajte drage moje. ❤
Ma mi smo trazile bar 1 a dobile 2 haha
Da slažem se, tražile smo bar 1 i eto dodju nam 2, s obzirom da su mi vraćali 8 puta po dva i nikad se nije nista primilo ko se nadao da će se zadnji put 9 primiti oba dva, ni u snovima nisam to mislila.
Ajmee osam puta..joj ti si stvarno onda bas ostala u soku...ja sam danima mozgala..ali eto ipak je neka visa sila odradila svoje..tvoja curica je velika i vec poprilicno samostalna i ona ce ti dat ruke🙃😂 moja ce imat 4 god pa ajde tjesi me da ce i ona bit malo odraslija..
Perla znači čeka nas veselje, a dobro možemo mi to, imaš li ti pomoći, ja se nadam da ću imati svi se nude pa ćemo viditi. Nisu vječno mali narast ce, najgori je period prvih miseci.
Pa mama ce mi u mirovinu tako da na nju racunam...ma samo da uzme malo stariju malu pa odma lakse..dat cu joj posla u mirovini...prijateljica koja ima twinse ne radi pa je rekla da ce i ona naletit...a eto valjda nas nece ostavit da se izvrnemo.. 😂
Pidoca i Perla baš mi je žao što se tako loše osijećate…da li bar po noći možete normalno odspavati ?
Kada su vam počeli takvi simpromi mučnine i ostalo?
Ja sam trudna 5+4 i dalje imam samo grčeve, i osjetljive bradavice, i popodnevni umor…pa se čak malo i plašim jer se na uvz još nije vidio plod, pa sad vrtim u glavi da li je sve ok…😬
Držite se cure, kažu tko ima mučnine to uvijek izađe na dobro 💓💕
Lota pa kolika ti je bila beta? Ako je troznamenkasta sve ok..samo je rano..ne brini..5 tjedan tek
Perla valjda nece, bit ce uz nas 🌼💕
Ema i Lara - 23.12.2021
Perla valjda nece, bit ce uz nas 🌼💕
Ostavljam ti moj broj moba...ako sto trebas pisi zovi..imam moju Mariju sve prosla..joker zovi...haha 099 517 0293
Curke,drzite palceve za troznamenkastu betu sutra ...
Nervoza me hvata al nadam se najboljem 💞💞💞
Curke,drzite palceve za troznamenkastu betu sutra …
Drzimoooo....i saljemo pozitivne vibre🤩😍🥳🥳🥳🥳
Curke,drzite palceve za troznamenkastu betu sutra …
Drzimoooo….i saljemo pozitivne vibre🤩😍🥳🥳🥳🥳
🥰🥰🥰🥰🥰
Tinika sretno sutra, drzimo fige i bit ce sve ok.
Perla jel ti to mene zekaš ili je to stvarno tvoj broj, čudno mi da si ga ovako javno napisala.
Ema i Lara - 23.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji