Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla44
    04. Srpanj 2021. 21:39

Pidoca

Tinika sretno sutra, drzimo fige i bit ce sve ok.
    Perla jel ti to mene zekaš ili je to stvarno tvoj broj, čudno mi da si ga ovako javno napisala.

Ma da pa mi smo valjda ovdje sve normalne...nadam se haha

• perla44
    04. Srpanj 2021. 21:40

lotaB

perla44

lotaB

Pidoca i Perla baš mi je žao što se tako loše osijećate…da li bar po noći možete normalno odspavati ?
    Kada su vam počeli takvi simpromi mučnine i ostalo?
    Ja sam trudna 5+4 i dalje imam samo grčeve, i osjetljive bradavice, i popodnevni umor…pa se čak malo i plašim jer se na uvz još nije vidio plod, pa sad vrtim u glavi da li je sve ok…😬
    Držite se cure, kažu tko ima mučnine to uvijek izađe na dobro 💓💕

Lota pa kolika ti je bila beta? Ako je troznamenkasta sve ok..samo je rano..ne brini..5 tjedan tek

Hej…vraćena dva trodnevna embrija,pa je beta bila 14.dpt 1223 , 18.dpt 5163…prvi uzv 5+2 samo se vidila GV i ŽV…sad čekam drugi uvz tek u petak i nadam se vidjeti plod…nije mi muka ni nista…samo popodnevni umor, i povremeni grčevi…😬

Ma beta ti je top zenoo...bit ce sve super ne brigaj🤩

kosuljica
    04. Srpanj 2021. 21:45

perla44

kosuljica

perla44

tinika88

perla44

tinika88

Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
    Naime imamo jednog IVF-ovca starog 4 godine,primio se od prve 🥰
    I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
    Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!

Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
    …samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰

Mene zabrinjava malo sto je to smrznuto vec 5 godina 🤷
    Ali šta bude bude,i ja se nadam velikom plusu unatoč negativnom testu…
    Hvala ti puno 🙂

Kazu sto su duze smrznuti bolji..haha evo ja sam ti ocit primjer…4 god smrznuti oba se zakacila😂

Super perla44, baš mi je drago. Nisam pohvatala,to je druga ili prva trudnoća? S obzirom na ovaj post i dužinu smrzavanja?
    Imam pitanje, za sve koji su išli na FET , kako zapravo ide to i u kojoj fazi ciklusa je dobro javiti se ginekologu, odmah na početku ili kako? Meni nije odmah transferirano ništa radi loših hormona, a niš mi nije rekla kad bi se to počelo mjeriti…da vidimo je li klima pogodna za vraćanje.

Obavila sam prije briseve i tsh…Ja sam drugi dan menstruacije pocela uzimat estrofemi utrogestan 3 puta po 1…i onda 12 dan ciklusa na uzv….i i 19 dan na transfer…jer su blastice..

I kod mene.
    Ok, hvala svima na odgovorima!😘 Tako ću se i ja javiti onda, pa ćemo vidjeti što ćemo dalje .

• Pidoca
    05. Srpanj 2021. 08:29

Ok Perla, pa da i ja mislim da jesmo. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• perla44
    05. Srpanj 2021. 11:49

Pidoca

Ok Perla, pa da i ja mislim da jesmo.

Ja sam pocela izlazit vanka i znas da mi je malo lakse nego kad lezim..ujutro i predvece na zrak...jeli ti imalo lakse?

• perla44
    05. Srpanj 2021. 11:50

Cure javite nam lijepe..velike bete danas....🤩😍

• saja022
    05. Srpanj 2021. 12:08

Pozdrav djevojke! Koje simptome imate ili ste imale nakon transfera? 

• saja022
    05. Srpanj 2021. 12:10

U srijedu sam imala transfer, vraćene su mi 2 blastociste petodnevne.
    Bila sam u donacijskom programu u Makedoniji.
    Ovo mi je 6-ti pokušaj. 

• Pidoca
    05. Srpanj 2021. 12:15

Perla meni je isto, nisam pokušala izaci ali mogla bi danas predvečer probat, sigurno bi mi zrak godija, na izmaku sam snage.
    Saja nisam imala nekih posebnih simptoma osim sto su mi grudi bile stalno osjetljive sta mi je bilo sumnjivo jer mi nije tako kad moram dobit, znao me je zabolit trbuh kao da ću dobiti, u biti slično kao pms, eto jedino te cicke osjetljive. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• saja022
    05. Srpanj 2021. 12:39

lotaB

saja022

Pozdrav djevojke! Koje simptome imate ili ste imale nakon transfera?

Sajao ja sam imala osjetljive grudi i bolove kao menstrualne…tek nakon pozitivne bete mi se javio popodnevni umor…držim fige da ti ovaj put uspije 🍀🍀

Meni su isto bolne grudi i non stop osjetim neke bolove u stomaku.
    Primam svaki dan inekcije+tablete i utrići (prolutex u stomak i Clexane u ruku) i poslije toga me uhvati spavanje.
    Jako sam u panici, i non stop osluškujem tijelo. 
    Strah me jako.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.