Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pidoca
    11. Srpanj 2021. 11:28

Miki super bit ce to sve super, drzim fige, meni je bio pozitivan 8 dan nakon transfera ali tada nisam imala krvarenje ali sam imala menstrualne bolove. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• NATALIE0407
    11. Srpanj 2021. 17:12

Miki2021

Drage moja, ja juce uradila test i pored krvarenja i menstrualnih bolova, test jako pozitivan, odnosno u sekindi su se pojavile dve crte. Sutra mi stizu rez bete, pa cemo videti o cemu se radi. Da li je neko bio u slicnoj situaciji? Da napomenem da su vracena dva embriona.

Da te malo utjesim ja sam imala istu situaciju i sve je bilo uredu. Zasto toliko dugo moras cekat rezultate bete. Sve najbolje ti zelim...

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Alexandraaa90
    11. Srpanj 2021. 19:42

Miki2021 draga moja, ne sekiraj se, bice beta velika sigurno.  ❤
    To sto krvaris i sto moras mirovati, to je posle ovakvih postupaka jako cesto, i ne mora da znaci nista lose.  Javi nam novosti, ja cekam sa nestrpljenjem. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Miki2021
    11. Srpanj 2021. 20:57

Hocu, cim budem nesto vise znala, javicu vam.
    Hvala vam drage moje na podrsci ❤️

Nola_
    11. Srpanj 2021. 21:29

Drage moje samo da vas pozdravim, cestitam svima na lijepim betama a curama kojima nije uspjelo samo hrabro dalje, uspjet ce jednom, samo treba biti uporan i hrabar🦁
    Šesnica hvala ti sto mislis, veliki zagrljaj i tebi❤️

• Sendi2021
    11. Srpanj 2021. 21:34

Pozdrav cure, nova sam ovdje🙂🙂Osmi dan od transfera sam imala osjecaj da ce ciklus poceti svaki cas ali jos nije, danas mi je11 ti dan i nema nikakvih promjena osim osjetljivih grudi i nekih kao grceva/bolova i to tri vrlo jaka unazad tri dana. Mozda od terapije, mozda jajnici bole, ko bi znao😔ovo mi je drugi pokusaj, prvi put je ciklus poceo tri dana prije bete.Dobro bi mi doslo misljenje neke od vas🙂🙂

Alexandraaa90
    11. Srpanj 2021. 21:37

Nolla77 draga kako si mi? 😍❤

Nola_
    11. Srpanj 2021. 23:15

Alexandra hej ljubice ok sam. Mislim da cu preskociti dva ciklusa, treba mi GO i odmor od svega😌 kako si mi ti? ❤️
    Sendi dobrodosla🤗 ja bih vec napravila test 11 dnt😇 simptomi koje opisujes mogu biti od trudnoce i terapije... kad je beta? 

• Sendi2021
    11. Srpanj 2021. 23:34

Nola77 ako skupim hrabrosti mozda sutra uradim test a beta je u srijedu, u svakom slucaju javim se😊

Alexandraaa90
    12. Srpanj 2021. 07:59

Nolla77 ja sam dobro.  Odmaram, lezim i kao usporeni snimak sam.  Ali sve je ok.  Nekih problema nemam nista posebno, ni mucnina strasnih.  Samo ne mogu piti kafu.  😂  u srijedu idemo na kontrolu, sad smo 10tt sto znaci da smo presli ¼ ❤
    A ti mi odmori i napuni baterije pa da ides po svoju 👶
    Ljubim te i cuvaj se, i javi se ponekad. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.