I ja isto tako 🙈
Dali imas kakve bolove?
Mene stomak redovno svaki dan boli, nekad slabije nekad jače..
Ma imam povremeno nekakve grceve, ne znam ni kako bih to opisala. Najvise me brine ovo brljavljenje, ko ce izdzati do bete 😁
Uhh, to čekanje do bete je najgore..
Non stop se osluškujem i preispitujem.
Mada kažem non stop osjećam bol..
Ha valjda mora tako, ne reagiramo svi isto.
Znam samo da nam želim svima veeelike bete ❤️
Sada sam isla na wc i opet na papiru malo smečkastog, jako me panika uhvatila
Nemoj da panicis, meni je tako pocelo od ponedeljka, samo sto se smenjivala smedja i sveza krv. Dr predlaze mirovanje i da nastavim sa terapijom. Samo mirno, do bete ne mozemo nista promeniti.
Nadam se samo da nije nista loše, mirujem stalno.
Sada si me malo utjesila 🙏
Baš me zanima kako ću ja to podnijeti, vidim da vam se svima uvukao neki strah u kosti. Valjda to tako treba.
Moj FET je zbog cisti na jajnicima odgođen za rujan.
Od pocetka konstatna neka briga, brini kako ce proci terapija, hoce li endometrijum biti zadovoljavajuc, onda nakon transfera jos veca briga, ko zna sta nas jos tek ceka 🥰 samo nek dodje do trudnoce, pa nek osetimo svi te slatke muke ❤️
Vecer svima, ja na kraju isla na hitnu zbog smedjarenja. Nije nista strasno, sve je kako treba biti, nema aktivnog krvarenja pa mi je doktor dao utrogestrane i mirovanje, gestacijska je za sada 3mm
Kaze da je to neka zakasnjela implatacija.. Vidjet cemo sada kamo ce to sve odvesti, betu ponovno vadim u petak
Dobro jutro drage moje cekalice i onima koje cekaju da krenu u postupak i onima koje su vec napokon vidjele svoje pluseve. Sve je to normalno i to smedarenje i malo svjeze krvi i ti bolovi u maternici. Bolove ce te imat do kraja trudnoce jer je to normalno nece biti jaki i cesti ali bit ce tu jer se maternica razvlaci sad se jos nevidi trbuscic ali maternica se razvlaci i normalno je da pomalo boli jer je to nesto novo u nasem organizmu. A smedarenje i svjeza krv mogu biti od implatacije ili pucanja mali zilica sto nije strasno. Nadam se da sam vas malo utjesila.
Sortiraj odgovore
Najstariji