Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • saja022
    07. Srpanj 2021. 19:54

I ja isto tako 🙈
    Dali imas kakve bolove?
    Mene stomak redovno svaki dan boli, nekad slabije nekad jače.. 

• Miki2021
    07. Srpanj 2021. 20:26

Ma imam povremeno nekakve grceve, ne znam ni kako bih to opisala. Najvise me brine ovo brljavljenje, ko ce izdzati do bete 😁

• saja022
    07. Srpanj 2021. 20:29

Uhh, to čekanje do bete je najgore..
    Non stop se osluškujem i preispitujem.
    Mada kažem non stop osjećam bol..
    Ha valjda mora tako, ne reagiramo svi isto.
    Znam samo da nam želim svima veeelike bete ❤️

• saja022
    07. Srpanj 2021. 20:43

Sada sam isla na wc i opet na papiru malo smečkastog, jako me panika uhvatila 

• Miki2021
    07. Srpanj 2021. 20:58

Nemoj da panicis, meni je tako pocelo od ponedeljka, samo sto se smenjivala smedja i sveza krv. Dr predlaze mirovanje i da nastavim sa terapijom. Samo mirno, do bete ne mozemo nista promeniti. 

• saja022
    07. Srpanj 2021. 21:16

Nadam se samo da nije nista loše, mirujem stalno.
    Sada si me malo utjesila 🙏

kosuljica
    07. Srpanj 2021. 21:17

Baš me zanima kako ću ja to podnijeti, vidim da vam se svima uvukao neki strah u kosti. Valjda to tako treba.
    Moj FET je zbog cisti na jajnicima odgođen za rujan.

• Miki2021
    07. Srpanj 2021. 21:39

Od pocetka konstatna neka briga, brini kako ce proci terapija, hoce li endometrijum biti zadovoljavajuc, onda nakon transfera jos veca briga, ko zna sta nas jos tek ceka 🥰 samo nek dodje do trudnoce, pa nek osetimo svi te slatke muke ❤️

mirjana32
    07. Srpanj 2021. 21:54

Vecer svima, ja na kraju isla na hitnu zbog smedjarenja. Nije nista strasno, sve je kako treba biti, nema aktivnog krvarenja pa mi je doktor dao utrogestrane i mirovanje, gestacijska je za sada 3mm
    Kaze da je to neka zakasnjela implatacija.. Vidjet cemo sada kamo ce to sve odvesti, betu ponovno vadim u petak

• NATALIE0407
    08. Srpanj 2021. 07:16

Dobro jutro drage moje cekalice i onima koje cekaju da krenu u postupak i onima koje su vec napokon vidjele svoje pluseve.  Sve je to normalno i to smedarenje i malo svjeze krvi i ti bolovi u maternici. Bolove ce te imat do kraja trudnoce jer je to normalno nece biti jaki i cesti ali bit ce tu jer se maternica razvlaci sad se jos nevidi trbuscic ali maternica se razvlaci i normalno je da pomalo boli jer je to nesto novo u nasem organizmu. A smedarenje i svjeza krv mogu biti od implatacije ili pucanja mali zilica sto nije strasno. Nadam se da sam vas malo utjesila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.