Dobardan, ja ovdje uletim kao padobranac...
Beta 13dpt je bila 705 a danas je 1509.5 meni to nekako malo.. Na humanoj kazu da je to ok a ja u bedu.. Imam neke blage menstrualne bolove i umor, spava mi se da ne mogu gledat, 0-24 glad, i ujutro mučninu cim osjetim miris kave
Dobardan, ja ovdje uletim kao padobranac…
Beta 13dpt je bila 705 a danas je 1509.5 meni to nekako malo.. Na humanoj kazu da je to ok a ja u bedu.. Imam neke blage menstrualne bolove i umor, spava mi se da ne mogu gledat, 0-24 glad, i ujutro mučninu cim osjetim miris kave
To ti je vrhunska beta 13 dan 700....ja sam.s malom imala 14 dan 400...nemas zasto bit u bedu...pa vido po tablicama i danima iza transfera..sve ti je u normalnim vrijednostima cak i vise za jednoplodnu trudnocu
Perla meni je isto, nisam pokušala izaci ali mogla bi danas predvečer probat, sigurno bi mi zrak godija, na izmaku sam snage.
Saja nisam imala nekih posebnih simptoma osim sto su mi grudi bile stalno osjetljive sta mi je bilo sumnjivo jer mi nije tako kad moram dobit, znao me je zabolit trbuh kao da ću dobiti, u biti slično kao pms, eto jedino te cicke osjetljive.
Ma da na zraku je lakse...meni bar je...ja sam jutros cijelo jutro vanka bila sto obaveza i super sam...mislim da je stvarno najgore stat doma...ali ja ne povracam...
U srijedu sam imala transfer, vraćene su mi 2 blastociste petodnevne.
Bila sam u donacijskom programu u Makedoniji.
Ovo mi je 6-ti pokušaj.
Ja nikakve sve do testa..samo malo siske napuhane..nikakavih simptoma do iza bete....a onda krajem 5 tjedna shou..
To ti je vrhunska beta 13 dan 700….ja sam.s malom imala 14 dan 400…nemas zasto bit u bedu…pa vido po tablicama i danima iza transfera..sve ti je u normalnim vrijednostima cak i vise za jednoplodnu trudnocu
Danas je 17dpo pa je 1509.5.. A na ultrazvuku je vidio samo gestacijski mjehur za koji nije siguran d ali je uopce..
Mirjana…koji ti je danas dan?
Ako je danas 15.dan tvoja beta se dupla bas onako fino skolski i nije uopće mala…da li si imala transfer nako 3 ili 5 dana?
Ja mislim da se svi ovdje mozemo sloziti da ti možemo čestitati na bebici 💕💕💕
Danas je 17 dan nakon oplodnje.. Znaci oplodnju sam imala 18.6 FET mislim da je bila osmostanicna blastocista
Moja beta nazalost 0…al ne odustajem 🙂
Idemo dalje 💕💕💕
Zao mi je draga.🙁..bit ce bolje drugi put..samo polako.i hrabro...
Moja beta nazalost 0…al ne odustajem 🙂
Idemo dalje 💕💕💕
Bas mi je zao.. Drzi se, i u nove pobjede 😘
Nazalost ne mozemo mi tu puno nego držati se uputa doktora…znam da si u strahu , svima nam je tako, ali glavu gore i pozitivno…ni sama se nisam mogla opustiti, niti sam sad opustena…nadam se da ćeš uspijeti 💕
Naravno, Čekat i to je to..
Hvala ti puno ❤️❤️
I ja svima želim uspjeh i da izdrže do bete ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji