Poštovane zene, ja ne izdrzah ovo cekanje svega, dva pozitivna testa, cekanje menge koja kasni bla bla ma znate sve… Sinoc isla kod doktora vaditi krv, i moja beta je 700 🙈 danas mi je 14 dan nakon transfera smrznute blastociste
Čestitkeee 🥰🤰🥰🤰🥰🤰🥰 🤰🥰
A bilo kakvi simptomi u tih 14 dana? Znakovi?
Poštovane zene, ja ne izdrzah ovo cekanje svega, dva pozitivna testa, cekanje menge koja kasni bla bla ma znate sve… Sinoc isla kod doktora vaditi krv, i moja beta je 700 🙈 danas mi je 14 dan nakon transfera smrznute blastociste
Čestitkeee 🥰🤰🥰🤰🥰🤰🥰 🤰🥰
Hvala cure, bolne grudi,oooooogromne koje su se znale ispuhat pa opet budu ogromne, neobicna glad svako malo, dva dana mucnine, kava mi se ppcela gaditi posebno domaca,i danas neki blagi najlaganiji menstrualni bolovi :) u ponedjeljak ponavljam betu pa cemo vidjet razvoj dogadjaja
Čestitkeee 🥰🤰🥰🤰🥰🤰🥰 🤰🥰
Hvala cure, bolne grudi,oooooogromne koje su se znale ispuhat pa opet budu ogromne, neobicna glad svako malo, dva dana mucnine, kava mi se ppcela gaditi posebno domaca,i danas neki blagi najlaganiji menstrualni bolovi :) u ponedjeljak ponavljam betu pa cemo vidjet razvoj dogadjaja
Sretno u svakom slucaju 🥰🥰🥰🥰
Kolko dugo je bila smrznuta blastica?
Čestitkeee 🥰🤰🥰🤰🥰🤰🥰 🤰🥰
Sretno u svakom slucaju 🥰🥰🥰🥰
Kolko dugo je bila smrznuta blastica?
Hvala, lani sam imala punkciju, 33 jajne stanice od toga oplodjeno 11..ostalo mi jos 7 stanica na 2 slamke
Perla vauv dvoje kao i kod mene, Cestitam draga, ma i ja sam se prepala i nije mi bilo svejedno kad sam čula dvoje zbog godina ja imam 38 znači rodit ću ako bude sve ok sa 39. Valjda cemo mi to izdurat ja vec sad ležim a koliko mi je muka i povraćam nemogu riječima opisati 😊
Ostale cure sretno svima čekamo vaše rezultate💕
Alexandra ja imam hematom i vec tri dana neprestano curi kazu da je to normalno pa ćemo vidit, nemoj se briniti draga 🌼💕
Ja danas imam ultrazvuk javim se
Meni je muka od ujutro do uvece…ajmee ali nije mi jos doslo do povracanja..nadam se da nece..bas je strasno…ma da sretni smo ali i zbunjeni pomalo…bas kontam godine su mi tesko da ce se zakaciit obje…kad ino bingo..haha
Javi kako je proslo….drzim fige…🤩😍
Joj Perla da isto kao ti se osječam, ni ja nisam slutila da ce se oboje primiti, mom mužu baš i nije bilo drago mi imamo već jedno dijete tako da ga je ovo sve šokiralo a mene je samo iznervira, Al dobro iz dana u dan mu valjda sjeda.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Perla vauv dvoje kao i kod mene, Cestitam draga, ma i ja sam se prepala i nije mi bilo svejedno kad sam čula dvoje zbog godina ja imam 38 znači rodit ću ako bude sve ok sa 39. Valjda cemo mi to izdurat ja vec sad ležim a koliko mi je muka i povraćam nemogu riječima opisati 😊
Ostale cure sretno svima čekamo vaše rezultate💕
Alexandra ja imam hematom i vec tri dana neprestano curi kazu da je to normalno pa ćemo vidit, nemoj se briniti draga 🌼💕
Ja danas imam ultrazvuk javim se
Meni je muka od ujutro do uvece…ajmee ali nije mi jos doslo do povracanja..nadam se da nece..bas je strasno…ma da sretni smo ali i zbunjeni pomalo…bas kontam godine su mi tesko da ce se zakaciit obje…kad ino bingo..haha
Javi kako je proslo….drzim fige…🤩😍
Da Perla i meni je 24 sata na dan muka i počela sam i povraćati ma osjećam se katastrofa ka da nisam svoja, Al dobro sve ćemo izdrzat.
Ema i Lara - 23.12.2021
Mirjana čestitam 💕🌼🥰
Ema i Lara - 23.12.2021
Dosla sam s pregleda, zasad je sve ok, kucaju srca, ali pošto sam ja već rodila prije 7 godina imam curicu i tad je bija carski rez, sad jedna od beba se nalazi blizu ožiljka od carskog reza, pa doktorica želi to pratiti nije mi tila govoriti što ako i tako ali samo želi da dodjem za dva tjedna opet na kontrolu, i imam dosta malih hematoma, i zbog godina me pitala oču li raditi one testove sad sam zaboravila kako se tovu ali košta 4000 kn ja sam rekla da oču, i to je to, eto drage moje toliko od mene. Kiss
Ema i Lara - 23.12.2021
Pidoca kako divno. Samo neka kucaju. Nemoj se sekirati, sve ce biti OK. Moras samo pozitivno razmisljati. Koliko si sad trudna? I ja idem za 2 tjedna i moram se odluciti zelim li taj test Nifty ili kako se vec zove. Ali ja necu. Pusa za vas troje. 😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra 7 tjedana sam trudna, ma ja sam pristala na test zbog godina, nije strasan samo se krv vadi.
Ema i Lara - 23.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji