Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla44
    03. Srpanj 2021. 00:47

Pidoca

perla44

Pidoca

Perla vauv dvoje kao i kod mene, Cestitam draga, ma i ja sam se prepala i nije mi bilo svejedno kad sam čula dvoje zbog godina ja imam 38 znači rodit ću ako bude sve ok sa 39. Valjda cemo mi to izdurat ja vec sad ležim a koliko mi je muka i povraćam nemogu riječima opisati 😊
    Ostale cure sretno svima čekamo vaše rezultate💕
    Alexandra ja imam hematom i vec tri dana neprestano curi kazu da je to normalno pa ćemo vidit, nemoj se briniti draga 🌼💕
    Ja danas imam ultrazvuk javim se

Meni je muka od ujutro do uvece…ajmee ali nije mi jos doslo do povracanja..nadam se da nece..bas je strasno…ma da sretni smo ali i zbunjeni pomalo…bas kontam godine su mi tesko da ce se zakaciit obje…kad ino bingo..haha
    Javi kako je proslo….drzim fige…🤩😍

Da Perla i meni je 24 sata na dan muka i počela sam i povraćati ma osjećam se katastrofa ka da nisam svoja, Al dobro sve ćemo izdrzat.

Mi imamo malu od 3 god..sto.na sat je....moj muz je po tom pitanju lako cemo...sad..a vidit cemo oce isto govorit dogodine 😂😂

kosuljica
    03. Srpanj 2021. 02:50

perla44

tinika88

perla44

tinika88

Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
    Naime imamo jednog IVF-ovca starog 4 godine,primio se od prve 🥰
    I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
    Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!

Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
    …samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰

Mene zabrinjava malo sto je to smrznuto vec 5 godina 🤷
    Ali šta bude bude,i ja se nadam velikom plusu unatoč negativnom testu…
    Hvala ti puno 🙂

Kazu sto su duze smrznuti bolji..haha evo ja sam ti ocit primjer…4 god smrznuti oba se zakacila😂

Super perla44, baš mi je drago. Nisam pohvatala,to je druga ili prva trudnoća? S obzirom na ovaj post i dužinu smrzavanja?
     Imam pitanje, za sve koji su išli na FET , kako zapravo ide to i u kojoj fazi ciklusa je dobro javiti se ginekologu, odmah na početku ili kako? Meni nije odmah transferirano ništa radi loših hormona, a niš mi nije rekla kad bi se to počelo mjeriti...da vidimo je li klima pogodna za vraćanje.

kosuljica
    03. Srpanj 2021. 02:57

mirjana32

Poštovane zene, ja ne izdrzah ovo cekanje svega, dva pozitivna testa, cekanje menge koja kasni bla bla ma znate sve… Sinoc isla kod doktora vaditi krv, i moja beta je 700 🙈 danas mi je 14 dan nakon transfera smrznute blastociste

Čestitam mirjana32!!!

I tebi pidoca i Aleksandraaa90, držite se!!!

mirjana32
    03. Srpanj 2021. 06:26

kosuljica

perla44

tinika88

perla44

tinika88

I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
    Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!

Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
    …samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰

Hvala ti puno 🙂

Kazu sto su duze smrznuti bolji..haha evo ja sam ti ocit primjer…4 god smrznuti oba se zakacila😂

Super perla44, baš mi je drago. Nisam pohvatala,to je druga ili prva trudnoća? S obzirom na ovaj post i dužinu smrzavanja?
    Imam pitanje, za sve koji su išli na FET , kako zapravo ide to i u kojoj fazi ciklusa je dobro javiti se ginekologu, odmah na početku ili kako? Meni nije odmah transferirano ništa radi loših hormona, a niš mi nije rekla kad bi se to počelo mjeriti…da vidimo je li klima pogodna za vraćanje.

Ja se javim kad dobijem mengu, tako da me stavi na filikulometriju 8 ili 9 dana ciklusa

Alexandraaa90
    03. Srpanj 2021. 06:50

kosuljica moja dr je zahtjevala da s3 javim odmah 2-3 dan ciklusa na UZV da vidi jel sve cisto.  Tad je endometrij naj tanji pa se najbolje vidi.  E onda dodjes opet 8-9 dan i tako po potrebi dalje dok ne odredi kad si za FET.  Srecno . 🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• perla44
    03. Srpanj 2021. 09:52

kosuljica

perla44

tinika88

perla44

tinika88

Hvala ti puno 🙂

Imam pitanje, za sve koji su išli na FET , kako zapravo ide to i u kojoj fazi ciklusa je dobro javiti se ginekologu, odmah na početku ili kako? Meni nije odmah transferirano ništa radi loših hormona, a niš mi nije rekla kad bi se to počelo mjeriti…da vidimo je li klima pogodna za vraćanje.

Obavila sam prije briseve i tsh...Ja sam drugi dan menstruacije pocela uzimat estrofemi utrogestan  3 puta po 1...i onda 12 dan ciklusa na uzv....i i 19 dan na transfer...jer su blastice..

• perla44
    03. Srpanj 2021. 09:55

perla44

kosuljica

perla44

tinika88

perla44

tinika88

Hvala ti puno 🙂

Obavila sam prije briseve i tsh…Ja sam drugi dan menstruacije pocela uzimat estrofemi utrogestan 3 puta po 1…i onda 12 dan ciklusa na uzv….i i 19 dan na transfer…jer su blastice..

Meni ti je ovo druga trudnoca..prva je bila iz ivf prije 3 god..evo je skakuce okolo...uspjelo u drugom pokusaju.tj.transferu kad su vracene 2 blastice

• Pidoca
    03. Srpanj 2021. 15:34

Perla kako si ti, ja po cile dane imam mučnine i povraćanje, do ne izdržljivosti, a da ne kazem da sam 5 kg smršavila jer ne mogu jesti. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• perla44
    03. Srpanj 2021. 20:07

Pidoca

Perla kako si ti, ja po cile dane imam mučnine i povraćanje, do ne izdržljivosti, a da ne kazem da sam 5 kg smršavila jer ne mogu jesti.

Bas smo prave kolegice i o djeci i godinama😄😄
    Joj ja sam tim isto od ujutro do uvece koma....stalno mi je muka...grickam cornflakes..malo mi smanje muku...na slilu se primoran pojest...sve mi smrdi..sto podrazaja u nosu😂😛 Ja sam u Du pa podjem malo na more ali sad ne mogu ni to..mala bolesna na antib..i sad u kuci po cijele dane..ajmee za ispalit

• perla44
    03. Srpanj 2021. 20:08

perla44

Pidoca

Bas smo prave kolegice i o djeci i godinama😄😄
    Joj ja sam tim isto od ujutro do uvece koma….stalno mi je muka…grickam cornflakes..malo mi smanje muku…na slilu se primoran pojest…sve mi smrdi..sto podrazaja u nosu😂😛 Ja sam u Du pa podjem malo na more ali sad ne mogu ni to..mala bolesna na antib..i sad u kuci po cijele dane..ajmee za ispalit

Jesi ti u Dalmaciji ili  u unutrasnjosti?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.