Drage cure ja bila na pregledu…2 ❤🧡 se vide…sto za moju betu nije cudo..haha jedan je 03 mm a drugi 2 mm…sve ostalo ok…😀
Čestitke od srca 🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰
Čuvajte se 🙂
Hvaalaa ti..pratim ja vas i dalje..i plusice i betice....veelike..😘🤩
perla44 ajme kako je to divno. 👶👶 Ova manja bebica ce da bude 👧 a veca bebica je👦😂😘 sve najbolje vam zelim.
Hvala Alex….a bas si me nasmijala…nadam se da ce sve bit ok…imam ja godina…🙃😉🤣
Godine su samo broj draga moja. Bice sve OK. Samo pozitivno razmisljaj. I javljaj nam naravno novosti 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
Naime imamo jednog IVF-ovca starog 4 godine,primio se od prve 🥰
I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!
Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
…samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰
Mene zabrinjava malo sto je to smrznuto vec 5 godina 🤷
Ali šta bude bude,i ja se nadam velikom plusu unatoč negativnom testu…
Hvala ti puno 🙂
Kazu sto su duze smrznuti bolji..haha evo ja sam ti ocit primjer...4 god smrznuti oba se zakacila😂
Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
Naime imamo jednog IVF-ovca starog 4 godine,primio se od prve 🥰
I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!
Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
…samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰
Mene zabrinjava malo sto je to smrznuto vec 5 godina 🤷
Ali šta bude bude,i ja se nadam velikom plusu unatoč negativnom testu…
Hvala ti puno 🙂
Kazu sto su duze smrznuti bolji..haha evo ja sam ti ocit primjer…4 god smrznuti oba se zakacila😂
Uhhh nadam se najboljem,sad si mi vratila nadu 🥰🥰🥰🥰
Jos 3 dana i ide beta,nadam se velikom broju ❤️❤️❤️
Da nisam radila test nebi se mucila sad s tim vec bi bilo kako bude 🙄
Perla vauv dvoje kao i kod mene, Cestitam draga, ma i ja sam se prepala i nije mi bilo svejedno kad sam čula dvoje zbog godina ja imam 38 znači rodit ću ako bude sve ok sa 39. Valjda cemo mi to izdurat ja vec sad ležim a koliko mi je muka i povraćam nemogu riječima opisati 😊
Ostale cure sretno svima čekamo vaše rezultate💕
Alexandra ja imam hematom i vec tri dana neprestano curi kazu da je to normalno pa ćemo vidit, nemoj se briniti draga 🌼💕
Ja danas imam ultrazvuk javim se
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Perla vauv dvoje kao i kod mene, Cestitam draga, ma i ja sam se prepala i nije mi bilo svejedno kad sam čula dvoje zbog godina ja imam 38 znači rodit ću ako bude sve ok sa 39. Valjda cemo mi to izdurat ja vec sad ležim a koliko mi je muka i povraćam nemogu riječima opisati 😊
Alexandra ja imam hematom i vec tri dana neprestano curi kazu da je to normalno pa ćemo vidit, nemoj se briniti draga 🌼💕
A mi se uvijek za nesto moramo briniti. Takve smo. Sretno danas i javi. 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Lota još je jako rano, strpi se još malo mozda da si dosla i za tri dana iza da bi se bolje vidjelo, za 7 dana kad dodjes sigurno ce ti vidjeti sve lipo, sritno 💕
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Meni je muka od ujutro do uvece...ajmee ali nije mi jos doslo do povracanja..nadam se da nece..bas je strasno...ma da sretni smo ali i zbunjeni pomalo...bas kontam godine su mi tesko da ce se zakaciit obje...kad ino bingo..haha
Javi kako je proslo....drzim fige...🤩😍
Cure evo da javim…dana sam bila na uzv 5+2, dr.vidi jednu GV i ŽV i kao za 5 tjedana je to ok nalaz…plod se još ne vidi.
Rekao mi je da još nesto vidi ali je manje i nije siguran da li je to još jedna GV.
Naručena sam za 7 dana opet.
Da li se kod vas u 5 tj.vidio plod?ili je stvarno još rano?
Ja sam bila jucer to je 6 tjedana tocno vidi ae obje ali je jedan plod manji 2 mm a drugi veci..3 mm i postije srcane akcije..rano je to jos..bit ce ok..velika je beta
Poštovane zene, ja ne izdrzah ovo cekanje svega, dva pozitivna testa, cekanje menge koja kasni bla bla ma znate sve... Sinoc isla kod doktora vaditi krv, i moja beta je 700 🙈 danas mi je 14 dan nakon transfera smrznute blastociste
Sortiraj odgovore
Najstariji