Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirjana32
    30. Lipanj 2021. 20:52

Dobro vece  svima,18. 6  sam imala FET,10 dana nakon toga test je pokazao veliki +, da li je netko imao lazno pozitivan test? (vec dvije godine sam u IVF vodama pa sam se prestala nadati)  Od terapije trenutno imam Estrofen, Andol 100,Decortin i crinone gel

kosuljica
    30. Lipanj 2021. 23:24

A od čeg se ti hematomi stvore (znam da je glupo pitanje, ali eto, ne znam nisam nikad bila u toj faz!)

bravo Aleksandraaaa90, drago mi je zbog tebe i bebe 

mirjana32
    01. Srpanj 2021. 08:01

lotaB

mirjana32

Dobro vece svima,18. 6 sam imala FET,10 dana nakon toga test je pokazao veliki +, da li je netko imao lazno pozitivan test? (vec dvije godine sam u IVF vodama pa sam se prestala nadati) Od terapije trenutno imam Estrofen, Andol 100,Decortin i crinone gel

Draga Mirjana…moj prvi postupak je bio 12.dpt blijeda crtica, a 13.dan na digitalnom clear blue je pisalo trudna 1-2 tjedna…14.dan beta 5.9…nista od toga nije bilo…ali clear blue su najosjetljiviji, detektirali su betu iznad 5, a ostali navodno iznad 25 jedinica…koji test si radila?
    Želim ti beturinu sa tri znamenke…kad ideš vaditi betu?

Clear blue sam radila na 10 dnt a dan poslije sam neki iz dm-s koji je takodjer bio pozitivan, beta tek 9.7...imam te neke micnine ujutro i kasno navecer ali to sam pripisala hormonima, ucestalo mokrenje i na dodir bolne grudi

Nola_
    01. Srpanj 2021. 08:56

Dobro jutro mile moje i pozdrav novim curkama na forumu.🤗 
    Hvala cure na rijecima utjehe.🤍🙏🏻
    Btw dns mi je 10 dnt i moj test je negativan. Tako da idemo dalje u nove pobjede.💪🏼
    Alex jaoo Haribo🧸🤗 divne vijesti mila moja, neka ti sve mirno i nastavi❤️

Alexandraaa90
    01. Srpanj 2021. 09:05

Nolla77 hej draga.  Zao mi je sto ti je test negativan ali jos nije gotovo, nemoj da se predajes tako lako.  💪
    Hvala ti, rekla je i dalje mirovanje, pa pokusavam mirovati. Sad me brine taj hematom ali dr kaze da je jedva primjetan i da se ne sekiram.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• perla44
    01. Srpanj 2021. 18:55

Drage cure ja bila na pregledu...2 ❤🧡 se vide...sto za moju betu nije cudo..haha jedan je 03 mm a drugi 2 mm...sve ostalo ok...😀

• tinika88
    01. Srpanj 2021. 21:20

perla44

Drage cure ja bila na pregledu…2 ❤🧡 se vide…sto za moju betu nije cudo..haha jedan je 03 mm a drugi 2 mm…sve ostalo ok…😀

Čestitke od srca 🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰
    Čuvajte se 🙂

Alexandraaa90
    01. Srpanj 2021. 21:26

perla44 ajme kako je to divno.  👶👶 Ova manja bebica ce da bude  👧 a veca bebica je👦😂😘 sve najbolje vam zelim.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• perla44
    01. Srpanj 2021. 23:00

lotaB

perla44

Drage cure ja bila na pregledu…2 ❤🧡 se vide…sto za moju betu nije cudo..haha jedan je 03 mm a drugi 2 mm…sve ostalo ok…😀

Aaaaa pa prekrasno…čestitam na twinsima😀😀💕
    Kolika ti je bila beta? I koliko si trudna?
    Ja sutra idem na prvi uzv a tek mi je 5+3, imala sam dosta visoku betu 14.dpt embrija 1223….pa 18.dpt 5163…zato pitam 😬😬😬

Hvalaa cure.... draga ja 16 dan 5800.to je bilo stvarno puno za start premda i sestra meni rekla da su oscilacije velike i ti rasponi beta..
    Beta ti je super...ako je jedna beba bit ce neki mali junak..ako su dvije  beta je taman..🙂  svakako drzim fige i cekamo lijepe vijesti..🥳🥳

• perla44
    01. Srpanj 2021. 23:01

Alexandraaa90

perla44 ajme kako je to divno. 👶👶 Ova manja bebica ce da bude 👧 a veca bebica je👦😂😘 sve najbolje vam zelim.

Hvala Alex....a bas si me nasmijala...nadam se da ce sve bit ok...imam ja godina...🙃😉🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.