Hvala vam cure 💕
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Pozdrav,nova sam na forumu... ali u IVF-u nisam nova!
Naime imamo jednog IVF-ovca starog 4 godine,primio se od prve 🥰
I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!
Lota trudna sam 6 tj + 4 d, neznam bas mi puno ide ne miriše meni ovo na dobro, pa da hematom moze ovako krvarit bas strasno. ☹️
U prvoj trudnoci imala cak 2 hematoma..lezala 2 mjeseca u bolnici i hvala Bogu sve dobro zavrsilo! Glavu gore i samo pozitivno! Bit ce sve ok samo puno mirovanja! Sretno 💞💞
Hvala Tinika 💕
Vjerojatno si napravila prerano test s toga pricekaj još i drzim fige da bude na kraju plus 💕
Ema i Lara - 23.12.2021
tinka88 sacekaj betu. Mozda se kasnije uhvatila beba 😊
Evo ja da vam kazem novosti. Danas smo bili na UZV. Beba je dobro. Rastemo, kaze moja dr da je sad kao Haribo medvjedic 😍 i kaze da je vidjela neki mali hematom ali da to nije nista strasno. I dalje mirovanje i terapiju sad mi je pocela smanjivati.
Ljubim vas sve.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Lota trudna sam 6 tj + 4 d, neznam bas mi puno ide ne miriše meni ovo na dobro, pa da hematom moze ovako krvarit bas strasno. ☹️
To je normalno krvarenje kad imas hematom. Dok god nesmeta bebicam sve je ok. To se zna desit da bude bas kao odljev samo miruj i drzim fige da hematom ode sa krvarenjem.🙏
Natalie hvala 💕
Alexandra 💕🌼
Ema i Lara - 23.12.2021
Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
I sad smo odlucili nakon 5 god i otisli po jos jednog koji smo imali na čuvanju! E sad ET je bio 22.6,znaci danas je 8-mi dan od ET i ja (glupaca) napravila test jer sam nestrpljiva i naravno negativno 😭😭😭😭
Utjesite me i recite da je imala koja takav slučaj i na kraju beta bila visoka?? Vađenje bete imam 5.7!
Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
...samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰
Natalie hvala 💕
Alexandra 💕🌼
U prvoj trudnoci sam.imala 8.mm hematom ali daleko od bebe...u 6 tj.dosta sam krvarila i lezala strogo 7 dana..nakon toga sve bilo ok...jako su cesti...ne brini..🤩😍
Pozdrav,nova sam na forumu… ali u IVF-u nisam nova!
Meni su bile blastice oba puta i dosta se rano vidilo..vec 8 dan transfera..ali u biti je dosta rano i ne trebas brinut
…samo je tesko focekat 10 11 dan za testiranje..strpi se jos malo i drzim fige za veeliki plusic..🥰🥰
Mene zabrinjava malo sto je to smrznuto vec 5 godina 🤷
Ali šta bude bude,i ja se nadam velikom plusu unatoč negativnom testu...
Hvala ti puno 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji