Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosuljica
    27. Lipanj 2021. 06:58

perla44

Pidoca

Perla vauv kolika beta super draga odlično čestitam pa i moguće da su dvoje meni su na moju betu dvoje.
    Lota ja sam na prvi ultrazvuk isla 21 dnt.

Hvala…ti…evo vidit cemo sljedeci tjedan..tad sam 6 tjedana pa cemo vidit…velika je sansa da jesu twinsi…😂🙃

Čestitaaaam 🥳🥳🥰🥰

• Cips1990
    27. Lipanj 2021. 13:30

Zdravo devojku. Ja bila danas u hitnu Jer sam sinoc prokrvarila i imala jaku vrtoglavicu. N’a ultrazvuk se vidi jedna bebica bas lepo, Tako da Kod mene nisu dvojke 

• NATALIE0407
    27. Lipanj 2021. 14:28

Cips1990

Zdravo devojku. Ja bila danas u hitnu Jer sam sinoc prokrvarila i imala jaku vrtoglavicu. N’a ultrazvuk se vidi jedna bebica bas lepo, Tako da Kod mene nisu dvojke

To je bilo i kod mene tako. Jedna bebica je ostala a druga nije uspjela pa si zato prokrvarila taj jedan dio je otisao sam od sebe. Hvala Bogu pa je sve uredu sa drugom bebicom.

• perla44
    27. Lipanj 2021. 15:17

Cips1990

Bravoo...cestitke draga..odmaraj sad😍

• Pidoca
    27. Lipanj 2021. 15:32

Cipsi a joj bas mi zao sta si zavrsila na hitnu, jel ti bas bilo krvi ili? 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    27. Lipanj 2021. 15:35

Nisam baš informirana jeli bas se prokrvari ako se nisu uhvatili dvije bebe, ja sam imala dva dana smeđarenje sad biče je i meni tako. 

Ema i Lara - 23.12.2021

• Cips1990
    27. Lipanj 2021. 16:27

Pidoca

Cipsi a joj bas mi zao sta si zavrsila na hitnu, jel ti bas bilo krvi ili?

Nije bilo puno, vrlo Malo, i kao zilica tamno crvena, i bas mi se bilo zavrtelo u glavi, i bila mi je muka, Ali posle nije bilo krvi, prespavala sam , Pa otisla u hitnu samo da proverim kako i Sta je. I tamo sam lepo videla jedan embrion, drugi se nije ni primio izgleda. Rekao mi je da je normalno to Malo krvi. Tebi su se dobro uhvatile bebice od pocetka ne brini ❤️❤️

• Cips1990
    27. Lipanj 2021. 16:32

NATALIE0407

Cips1990

To je bilo i kod mene tako. Jedna bebica je ostala a druga nije uspjela pa si zato prokrvarila taj jedan dio je otisao sam od sebe. Hvala Bogu pa je sve uredu sa drugom bebicom.

Nisam prokrvarila Mozda dve tri kapljice bas crvene i imala je kao zilica tamno crvena, i posle nije bilo nicega. Rekao mi je da je to normalno . Izgleda se nije ni primila jedna blastica 

• Pidoca
    27. Lipanj 2021. 16:39

Hvala Cipsi sta bude ne opterecujem se, i da bude jedno bit cu sretna ❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

Alexandraaa90
    28. Lipanj 2021. 10:33

Nolla77 heeej.  Kako si?  Ima li kakvih novosti?  Odbrojavas li dane?  Samo da znas da mislim na tebe ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.