Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosuljica
    28. Lipanj 2021. 10:40

Alexandraaa90

Nolla77 heeej. Kako si? Ima li kakvih novosti? Odbrojavas li dane? Samo da znas da mislim na tebe ❤😍

I ja isto! 
    Moje novosti su da imamo 2 blastociste koje će danas ić u duboko (5. dan) i vjerojatno će se odmrznuti idući ciklus ako bude sve ok s hormonima. 

Alexandraaa90
    28. Lipanj 2021. 10:46

kosuljica superrr.  Bravo.  To je sasvim dovoljno.  Sad samo da ti dodjes sebi i onda po bebe😘❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

kosuljica
    28. Lipanj 2021. 12:05

Hvala Aleksandraaa90

• Pidoca
    28. Lipanj 2021. 14:46

Košuljice super bit ce to bingo sigurno ❤️🥰

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Nola_
    28. Lipanj 2021. 23:48

Draga moja Alex, i kosuljica iskreno niti ne razmisljam o tome. Mog tate od prekjucer vise nema. Ako Bog da bebu da nosi njegovo ime♥️🤍 A ako Bog ne zeli sada onda u novi pokusaj bas kao sto bi i on to htio. Raspadam se i sastavljam se. Nadam se da ste mi vi dobro. Ljubim vas😘

kosuljica
    29. Lipanj 2021. 00:51

Primi moju sućut Nola77 😢
    Znam da ti nije neka utjeha sada, ali ni moje potencijalno dijete neće upoznati dedu. Sve je to danas posemereno i prerano. Odtuguj koliko osjetiš da trebaš. U mislima smo sve tu koje se kratko znamo (tj.vi se znate i dulje ja sam nova relativno) s tobom...

kosuljica
    29. Lipanj 2021. 00:52

Pidoca

Košuljice super bit ce to bingo sigurno ❤️🥰

Nadajmo se pidoca!

Alexandraaa90
    29. Lipanj 2021. 09:46

Nolla77  draga moja jako mi je zao.  Primi moju sucut,  nemam rijeci da te utjesim.  Ako bilo sta trebas tu sam za tebe ❤

razigrana
    29. Lipanj 2021. 11:52

Drage cure, 22.6. su mi vratili 2 blastice.
    Beta je 6.7.
    A u petak 2.7. Trebam dobiti mengu.

Osjetila sam kao neko zatezanje na 5.dan i boljelo me desno bedro, bilo je nekako povezano.
    Sise su mi bile ogromne i boljele su me, ali jucer su se samo odjednom ispuhale i prestale boljeti.
    Danas opet osjetim blagu napetost.
    Luda sam potpuno😔

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Alexandraaa90
    29. Lipanj 2021. 12:10

razigrana nije li ti malo rano za Betu? Strpi se jos malo.  Ali svakako sretno. 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.