Pozdrav cure, beta jutros 1338.90, uf jel to ok, u petak je bila 560, nikad mira
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Pozdrav cure, beta jutros 1338.90, uf jel to ok, u petak je bila 560, nikad mira
Čestitam. To je baš dobra beta. 😊
Meni je sutra. Ali sam sad malo sumnjivaca, da nisam rano napravila test a da nije lazno pozitivan. Jer sam primila injekciju Brevactid u srijedu a u petak sam test radila. Vidit ćemo
Hvala Šesnica ❤️
Ja nisam nikad te inekcije primala pa ti neznam reci za to, ja se nadam i drzim fige da ti sutra bude lijepa beta 💕🙏
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Pidoca cestitam!! 🤩🤩 Nadam se da ce i dalje sve bit super...
Ja sam isto nestrpljiva ..danas 5 dan od et...simptoma nemam osim sto sam stalno gladna.haha
Za dva dana olaniram testic😆
Senica budi oprezna jer sam je tako u proslom et zezla..prerano napravila test...ostalo od stoperice...sestra mi rekla da bi bilo dobro bar 10 dana se stoperica iscisti...iz tikela..svakako nadam se da ce bit pravo pozitivan😍
Sesnica budi oprezna jer sam je tako u proslom et zezla..prerano napravila test…ostalo od stoperice…sestra mi rekla da bi bilo dobro bar 10 dana se stoperica iscisti…iz tikela..svakako nadam se da ce bit pravo pozitivan😍
Devojke zdravo svima. mala pomoc ako moze. Juce mi je bio 6 dt i Ja normalno ne mogu da izdrzim i uradim test i on pozitivan. Oko 8 sati uvece sam ga radila. Posle sat vreme Ja da stavim pilule dole vidim smedju krv na prstima, krecu grcevi i smedje tackice na gacicama i tako celu noc do 3 sata. Sad gledam nema vise krvi Ali grcevi po malo. I juce su mi grudi bukvalno pekle. Ne znam sta se desilo sinoc, Da li se cistilo ili sta ? Jel ima neko iskustva ?
Zdravo cure , citam vas pratim i pokusavam da se smirim, 7.06 FET , 2 blastice, ovo mi je prvi pokusaj pa se i plasim i panicim i na momente sam mirna, kako to vec ide .. danas je 8dan , 14 dana radim betu, od simptoma 4 dana mi se izduo stomak sa desne strane kao grc veliki iskulirala 10tak minuta i bilo je posle ok, povremene bolove u krstima, evo vec par dana me vrti stomak kao da ce menga, pijem dosta vode ( inace pijem dosta vode p ne znam da li je neki simptom) jedno 3-4 dana posle transfera imala sam kosmare budila
se u znoju , eto to je.. test necu raditi pre betw jer sam su me vise puta razocarali..
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Devojke zdravo svima. mala pomoc ako moze. Juce mi je bio 6 dt i Ja normalno ne mogu da izdrzim i uradim test i on pozitivan. Oko 8 sati uvece sam ga radila. Posle sat vreme Ja da stavim pilule dole vidim smedju krv na prstima, krecu grcevi i smedje tackice na gacicama i tako celu noc do 3 sata. Sad gledam nema vise krvi Ali grcevi po malo. I juce su mi grudi bukvalno pekle. Ne znam sta se desilo sinoc, Da li se cistilo ili sta ? Jel ima neko iskustva ?
Meni se u prosloj trudnoci 7 dan od tranfera petodnevnih embrija u noci dogodilo implat.krvarenje ali bila je svjeza krv..trajalo je jako kratko..sat dva i stalo.Koliko su ti stari embriji bili kad su vraceni...? Dosta rano si radila test..i to uvece..pa pozitivan...😀
Zdravo cure , citam vas pratim i pokusavam da se smirim, 7.06 FET , 2 blastice, ovo mi je prvi pokusaj pa se i plasim i panicim i na momente sam mirna, kako to vec ide .. danas je 8dan , 14 dana radim betu, od simptoma 4 dana mi se izduo stomak sa desne strane kao grc veliki iskulirala 10tak minuta i bilo je posle ok, povremene bolove u krstima, evo vec par dana me vrti stomak kao da ce menga, pijem dosta vode ( inace pijem dosta vode p ne znam da li je neki simptom) jedno 3-4 dana posle transfera imala sam kosmare budila
se u znoju , eto to je.. test necu raditi pre betw jer sam su me vise puta razocarali..
Aa nas dvije smo u dan razlike bile na et..🥰Meni su u klinici rekli da mogu betu radit i 12.ti dan od tansfera jer su petodnevni embriji..ali ja cu ipak malo prije testic..Necu bas moc cekat toliko!! Sretnooo!!😂
Sortiraj odgovore
Najstariji