Cure čestitam na crticama i lijepim betama, ovo je bas neki sretni mjesec🤗
Alex mislim da je sve to normalno na pocetku i smedarenja i iscjetci, opusti se koliko god mozes i uzivaaaj, ja sam nekako sigurna da je kod tebe sve u savrsenom redu❤️
Ej cure, da vas pitam jos nesto, nek odgovori ona koja se osjeca ugodno oko toga😃 cure koje ste bile u FET-u pogotovo a i u svjezem transferu jeste li imale odnos dan prije transfera (kao spermiji utjecu na bolju receptivnost) ili uspijeva i bez toga? Jer mi nema muskardina tada🙄
Bok cure😀 imam pitanje...da li neka od vas nakon transfera po uputi lijecnika mora piti andol 100?
Ej cure, da vas pitam jos nesto, nek odgovori ona koja se osjeca ugodno oko toga😃 cure koje ste bile u FET-u pogotovo a i u svjezem transferu jeste li imale odnos dan prije transfera (kao spermiji utjecu na bolju receptivnost) ili uspijeva i bez toga? Jer mi nema muskardina tada🙄
Draga moja ja i muz smo to napravili 2 dana prije transvera jer dugo necemo moci 😂 a posle toga nista. Hvala ti na lijepim rijecima, ja znam da ces mi se uskoro pridruziti ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Bok cure😀 imam pitanje…da li neka od vas nakon transfera po uputi lijecnika mora piti andol 100?
Da, sve mi uglavnom to pijemo. Ja sam jucer prekinula jer sam imala smedji iscjedak pa je dr rekla da prekinem.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hvala cure na cestitkama ovo je bija deveti transfer Mozete misliti koji mi je šok bija, e sad samo da bude dalje sve ok, uvik briga.
Ja nemam odnose od početka ovog postupka.
Andol 100 nisam nikad pila u postupcima.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Isto tako kako je i rekla Alexandraaa90 🤣
Hvala cure na cestitkama ovo je bija deveti transfer Mozete misliti koji mi je šok bija, e sad samo da bude dalje sve ok, uvik briga.
Ja nemam odnose od početka ovog postupka.
Andol 100 nisam nikad pila u postupcima.
Nisam ni ja nikad pila Andol 100
Ja sam bila u Citu u St..
8.6. Je bio transfer 2 blastice..5 dan...
Andol kao za cirkulaciju jedan dnevno od 100...ali u prvom transferu prije 3 god nisam pila nikad andol
Neke cure Aspirin uzimaju..citala sam... Pozdravljam sve vas cekalice🤩😍
Drage cure!
Noćas sam se probudila u nekim valunzima, vrućina, nagon za povraćanje pa neki strah..Nisam zaspala do jutra, nesanica neka. 3.dan mi je of ET.
Moguće da je to od terapije Duphaston i Utrogestan?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Sortiraj odgovore
Najstariji