Ja sam s amh koji je najvise 0,8 imala i jednu prirodnu trudnocu. Tako da Rita nista ne brini bice to sve ok. ☺️
A ovde u Srbiji je najnormalnije da zene imaju amh 3,6. Nikome ne kazu da je to lose zato sam se bas zacudila …
Kod nas se kolko znam sve ispod 5 smatra niskim amh. Baš si me razvesleila sada kad si uspjela s niskim amh, iako mi često isto znaju rec neki sa strane foruma da nije tako loša moja slika.dok struka kaže da nemam puno jajnih stanica, pa nemam ni smrzlica… U smislu premalo njima s čime bi radili.
Sta ja da kazem sa 1,33 amh) pa su mi na to rekli ovde u Srbiji da nije strasno) ja zaista mislim da je 3 dombar amh, meni su izvukli sa mojim 11celija od njih 4 blastice, sve 4 zamrzli jer sam imala blagu hiperstimulaciju, tako da zaista mislim da ne trebas da brines, ja sam 1,33 imala prirodnu trudnocu koja je na zalost stala u 8 nedelji i od tada vec 2,5 godine nista.. hvala bogu zbog hiperstimulacije su mi otkrili trombofiliju tako da sada se nadam na dobar ishod i ako mi deluje iz nekog straha razocarenja nemoguce
Hvala ti draga, ja se isto nadam da ću uspjeti, pokušavam što manje misliti sada na simptome, i što bude bit će, napravila sam sve što mi je u moći bilo. Čekam nalaze isto trombofilije jos...
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
javljaj rezultate, u mom okruzenju zena je imala dva spontana i svaki put joj navodno govorili desava se, na kraju zavrsila na vantelesnu tamo joj dali uput da uradi na stecene i urodjene trombofilije koje su joj i otkrili, rezultat iz prve vantelesna i blizanci hvala bogu zivi i zdravi. Ne znam zasto, ali imam osecaj da lekari se ne trude da nadju uzrok.. mozda bi manje zena prolazilo kroz patnje kako fizicke tako i psihicke.. pisem ovo zato sto vidim da si ti isto imala missed kao i ja, samo je meni u 8 nedelji stala.. najomiljenija dijanoza : nepoznati sterilitet.
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
A joj Šesnica bas mi je zao, drz se draga, i hrabro naprid, doci ce i tvoj dan. 🤗
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Ostale cure sretno i neka bude uspješno.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Nažalost ništa ni ovaj put.
Beta je 7
Srce će mi puknut ali idemo dalje.
Zao mi je. Bas jako😣..drz se i nadam se da ce drugi put bit dobitni..
Zelim svima srecu od srca i veliku betu ❤️❤️
Mozda nisam uspjela pohvatat..sorry..a kad si bila na transferu?
Nece ustvari nesto. Uglavnom opet sam uradila test i pozitivan je. Krvarenje je prestalo.
Nece ustvari nesto. Uglavnom opet sam uradila test i pozitivan je. Krvarenje je prestalo.
Ne vidim testove..nije ti ubacio sliku valjda. Ali super kad su vec pozitivni......Ja sam 8.6.bila i sve mislim hocu sutra ili prekosutra..Znam da je rano..ali eto vidis tebi pokazo plusic😍😍...jutarnji urin si uzela?
Sortiraj odgovore
Najstariji