Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cips1990
    15. Lipanj 2021. 22:03

Sesnice zao mi je  , otuguj pa u nove pobede. 

• Pidoca
    15. Lipanj 2021. 22:06

Cipsi bravo za test, ne vidi se slika ali super da je pozitivan. Perla drzim fige da i tebi bude pozitivan. Sretno cure.
    Moj ultrazvuk je u ponedjeljak jako se bojim, samo da bude sve ok. Ah uvik smo u strahu, uvik neko iščekivanje.... 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Cips1990
    15. Lipanj 2021. 22:07

perla44

Cips1990

Nece ustvari nesto. Uglavnom opet sam uradila test i pozitivan je. Krvarenje je prestalo.

Ne vidim testove..nije ti ubacio sliku valjda. Ali super kad su vec pozitivni……Ja sam 8.6.bila i sve mislim hocu sutra ili prekosutra..Znam da je rano..ali eto vidis tebi pokazo plusic😍😍…jutarnji urin si uzela?

Ne, radila sam oko 8 sati uvece i danas i juce. Meni su rekli da uradim betu 18/06. Znaci deseti dan posle transfera.

• perla44
    15. Lipanj 2021. 22:15

Cips1990

perla44

Cips1990

Nece ustvari nesto. Uglavnom opet sam uradila test i pozitivan je. Krvarenje je prestalo.

Ne vidim testove..nije ti ubacio sliku valjda. Ali super kad su vec pozitivni……Ja sam 8.6.bila i sve mislim hocu sutra ili prekosutra..Znam da je rano..ali eto vidis tebi pokazo plusic😍😍…jutarnji urin si uzela?

Ne, radila sam oko 8 sati uvece i danas i juce. Meni su rekli da uradim betu 18/06. Znaci deseti dan posle transfera.

Aaa pa to su super vijesti onda...vecernji urin i toliko hormona... juupi..🤩 Meni su rekli 12 dan od transfera..kao da ne moram cekat 14 jer su blastice...ali opaliti cu ja testic prvo..😀

• Cips1990
    15. Lipanj 2021. 22:18

Pidoca

Cipsi bravo za test, ne vidi se slika ali super da je pozitivan. Perla drzim fige da i tebi bude pozitivan. Sretno cure.
    Moj ultrazvuk je u ponedjeljak jako se bojim, samo da bude sve ok. Ah uvik smo u strahu, uvik neko iščekivanje….

Hvala. Ma ovo sa testovima je prvi korak, toliko njih sam uradila i bili su negativni, sad kad je pozitivan radila bih ga svaki dan. Sad me beta ceka, Ja bih je sutra uradila Tako da budem sigurna da je sve u redu. Ti si stigla do ultrazvuka , koja sreca bice sve u redu naravno  🤩🤩

• Cips1990
    15. Lipanj 2021. 22:23

Hvala perla nadam se da ce i beta biti dobra ❤️ Ako ne mozes da izdrzis do bete kao Ja onda opali jedan haha. Samo da kazem da sam juce ujutru radila isto jedan sto sam kupila u svastari nekoj, crta se jedva videla Ali jedvaaa kao odsjaj neki. A odmah taj dan uvece sam radila sa clerblue i odmah se lepo videla crta 

Micmic
    15. Lipanj 2021. 22:46

Cips1990

jao pa jao sjajno! to znaci na 6 dan posle transfera ti pokazalo??

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

Micmic
    15. Lipanj 2021. 22:50

Pidoca

Moj ultrazvuk je u ponedjeljak jako se bojim, samo da bude sve ok. Ah uvik smo u strahu, uvik neko iščekivanje….

Samo pozitivno kad si vec dosla do UZ 💪🏼🤞🏼

👨‍🦱1987 sve ok
    👩🏻‍🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• Cips1990
    15. Lipanj 2021. 22:55

Micmic

Cips1990

jao pa jao sjajno!to znaci na 6 dan posle transfera ti pokazalo??

Jeste 6 dan posle transfera. 🥰🥰🥰 

Micmic
    15. Lipanj 2021. 22:57

Cips1990

Micmic

Cips1990

jao pa jao sjajno!to znaci na 6 dan posle transfera ti pokazalo??

Jeste 6 dan posle transfera. 🥰🥰🥰

Bas mi je drago kad procitam da su testici nekom pozitivni, ja za to nemam hrabtosti za sad,”. Kakvi su ti simptomi , jel ima necega sem krvarenja blagog?❤️

👨‍🦱1987 sve ok
    FET 23.09 ❄️❄️ - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.