Znate sta meni nije jasno? na utrogestanu ne bi trebalo nikako da dobijes dok uzimas, ne znam kako su neke cure uspevale da dobiju pre vadjenja bete, meni je receno da 14 dana dajem krv i shodno toma prestajem ili nastavljam sa utrogestanom.. Mene brine moj stomak osecaj se pojacao kao da je pun nekako tako i trnu mi noge a do juce je vrteo i mucio me kao da cu da dobijem ali kontam to je svakako nemoguce zbog utrogestana tri puta dnevno… tako da moram da cekam makar do 12 dana… prvih 3-4 dana bila sam optimisticno nastrojena, kako vreme odmice mi opada optimizam i pojacava se nemir i sumnja
Moguće je nažalost.
Ja sam procurila i to 5 dana ranije je došao. Nije mi procurio kao inace da je baš crveno,nego malo po malo ,prvo iscjedak smeđi, i onda je krenulo. Trajao je duže dan,dva nego inace.
To čekanje je najgore ,znam. Pokušaj misliti samo pozitivno, biti će to sve dobro. Držim fige 🤞
Također sam sam ga stavljala tri puta dnevno.
I Ja sam procirila oba puta kad sam radila inseminaciju sa ustrogestanom. Moguce je.
Šesnice jesi ti vadila betu uopće?
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Jesam , jutros. Još čekam. Ovaj put nisam procurila.
Ali nemam dobar filing, mislim da i ovaj put neće biti ništa. Vidit ćemo 🤷♀️
Jesam , jutros. Još čekam. Ovaj put nisam procurila.
Ali nemam dobar filing, mislim da i ovaj put neće biti ništa. Vidit ćemo 🤷♀️
no no, verujem u tvoje dobre rezultate i da je ovo dobar mesec za sve nas ! javljaj!
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Moguce je da ciklus krene i pored utrogestana, ali i simptomi trudnoce su slicni, ja sam se osecala takodje kao da cu dobiti svakog momenta. Tako da nemoj time da se opterecujes ...
Šesnice drzim fige, bit ce to super beta, mora biti 🙏
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Nažalost ništa ni ovaj put.
Beta je 7
Srce će mi puknut ali idemo dalje.
Bas mi je iskreno zao,drzi se, ne postoje prave reci, ali moras dalje ja se psihicki pripremam na isti ishod i ne nadam se mnogo..
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji