Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    13. Lipanj 2021. 11:49

Rita_55

Drage cure!
    Noćas sam se probudila u nekim valunzima, vrućina, nagon za povraćanje pa neki strah..Nisam zaspala do jutra, nesanica neka. 3.dan mi je of ET.
    Moguće da je to od terapije Duphaston i Utrogestan?

Draga to hormoni rade svoje a i psiha malo. Vidim da si prosla svasta pa je normalno da si nervozna. Probaj se opustit malo bit ce to sve ok. Sve najbolje ti zelim.🙏🙏

Marita_07
    13. Lipanj 2021. 11:53

NATALIE0407

Rita_55

Drage cure!
    Noćas sam se probudila u nekim valunzima, vrućina, nagon za povraćanje pa neki strah..Nisam zaspala do jutra, nesanica neka. 3.dan mi je of ET.

Draga to hormoni rade svoje a i psiha malo. Vidim da si prosla svasta pa je normalno da si nervozna. Probaj se opustit malo bit ce to sve ok. Sve najbolje ti zelim.🙏🙏

Hvala draga, da sigurno sam i psihički izmorena od svega...a i pucaju me hormoni skroz,ipak naše tijelo je pod utjecajem lijekova. Nadam se i ja ja pozitivnom ishodu. 💪🍀😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

• Pidoca
    13. Lipanj 2021. 12:31

Rita da slažem se s Natalie sve su to hormoni, bit ce to sve ok, želim ti puno sreće i da bude uspješno 🌼

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• jannanna123
    13. Lipanj 2021. 16:54

Srecno svim zenicama koje su u procesu ☺️
    Ritaaa, zanima me zasto si u opisu napisala da imas nizak amh 3,6 ? Ja imam par prijateljica koje imaju takav amh i nikad im doktori nisu rekli da je nizak, vec odlican. Ja se vodim kao zena s niskim amh, ali meni je najveca vrednost 0,8 😅

Marita_07
    13. Lipanj 2021. 17:25

jannanna123

Srecno svim zenicama koje su u procesu ☺️
    Ritaaa, zanima me zasto si u opisu napisala da imas nizak amh 3,6 ? Ja imam par prijateljica koje imaju takav amh i nikad im doktori nisu rekli da je nizak, vec odlican. Ja se vodim kao zena s niskim amh, ali meni je najveca vrednost 0,8 😅

Rekli su da sam low reponder, što znači da mi je smanjena ovarijska rezerva koja s godinama opada. Nije da ne mogu prirodno zanijet ali treba očito duže vremena. Stimulacijom dobijem najviše 4 folikula, od toga jedna oplodena js koja je kvalitetna a i to je dovoljno za trudnoću. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.

Peanut👒👼
    13. Lipanj 2021. 18:21

Rita_55

Drage cure!

Iste simptome sam imala 3dnt po noći (strah, anksioznost, nesanica, valunzi, vrućina). Pijem istu terapiju.
    Sad sam 6dpt, još uvijek pospanost i temperatura od Utrića. Jajnici su mi se, mislim smanjili ili krenuli smanjivati, jučer. Ne osjećam da me smetaju. ET je bio 8staničnog 3.dan.

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

• jannanna123
    13. Lipanj 2021. 19:57

Ja sam s amh koji je najvise 0,8 imala i jednu prirodnu trudnocu. Tako da Rita nista ne brini bice to sve ok. ☺️ 
    A ovde u Srbiji je najnormalnije da zene imaju amh 3,6. Nikome ne kazu da je to lose zato sam se bas zacudila ...

Marita_07
    13. Lipanj 2021. 22:57

Peanut

Rita_55

Drage cure!

Iste simptome sam imala 3dnt po noći (strah, anksioznost, nesanica, valunzi, vrućina). Pijem istu terapiju.
    Sad sam 6dpt, još uvijek pospanost i temperatura od Utrića. Jajnici su mi se, mislim smanjili ili krenuli smanjivati, jučer. Ne osjećam da me smetaju. ET je bio 8staničnog 3.dan.

Tako je i meni 3.dan osmostanični, temp nemam. Tokom dana sam isto umorna i pospana, za sada osjećam povremeno neke grčeve i probadanja. Prvi put kad sam ostala trudna nisam imala bas simptome nikakve(osim nuspojava isto od lijekova).
    Nadam se da ce ovaj biti uspješan! 🙏💪 Stvarno pokušavam se zaokupiti,ali samo mi znamo ovdje kako se osjećamo. 

👨‍💼 43.g., sve uredno.

Marita_07
    13. Lipanj 2021. 23:02

jannanna123

Ja sam s amh koji je najvise 0,8 imala i jednu prirodnu trudnocu. Tako da Rita nista ne brini bice to sve ok. ☺️
    A ovde u Srbiji je najnormalnije da zene imaju amh 3,6. Nikome ne kazu da je to lose zato sam se bas zacudila …

Kod nas se kolko znam sve ispod 5 smatra niskim amh. Baš si me razvesleila sada kad si uspjela s niskim amh, iako mi često isto znaju rec neki sa strane foruma da nije tako loša moja slika.dok struka kaže da nemam puno jajnih stanica, pa nemam ni smrzlica... U smislu premalo njima s čime bi radili. 

👨‍💼 43.g., sve uredno.

• jannanna123
    14. Lipanj 2021. 09:05

Ja sam imala oplodjenih pet jc, vratili mi dve , a tri pustili dalje do blaste, medjutim te tri nisu uspele doci do petog dana.  A od ove dve sto su vratili jedna se primila i evo me u devetom mesecu ☺️
    Pre toga sam imala kao sto sam rekla i prirodnu trudnocu, nju sam izgubila al to nije sad tema. Vazno je da s takvim amh zena moze i prirodno ostati trudna. Ja imam jos dve prijateljice koje idu na vto i imaju amh kao ti i niko im nije rekao da je los, tako da mislim da ne treba da brines sve ce to biti super ☺️ Meni je najveca vrednost amh 0,8 a najniza 0,18. Vadila sam tri puta nalaz u istoj lab i sva tri puta je drugaciji. Pitanje je koliko je taj amh i pouzdan, citala sam neke strane studije da ga i ne uzimaju u obzir. Zelim ti puno srece u daljoj borbi i da sto pre dodjes do cilja 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.