Zdravo cure , citam vas pratim i pokusavam da se smirim, 7.06 FET , 2 blastice, ovo mi je prvi pokusaj pa se i plasim i panicim i na momente sam mirna, kako to vec ide .. danas je 8dan , 14 dana radim betu, od simptoma 4 dana mi se izduo stomak sa desne strane kao grc veliki iskulirala 10tak minuta i bilo je posle ok, povremene bolove u krstima, evo vec par dana me vrti stomak kao da ce menga, pijem dosta vode ( inace pijem dosta vode p ne znam da li je neki simptom) jedno 3-4 dana posle transfera imala sam kosmare budila
se u znoju , eto to je.. test necu raditi pre betw jer sam su me vise puta razocarali..
Aa nas dvije smo u dan razlike bile na et..🥰Meni su u klinici rekli da mogu betu radit i 12.ti dan od tansfera jer su petodnevni embriji..ali ja cu ipak malo prije testic..Necu bas moc cekat toliko!! Sretnooo!!😂
Jao, ja ne znam kako izdrzati jos 6 dana, ali previse se plasim testova , drzim ti 🤞🏼, nek bude plusic!
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 08.06 ❄️❄️ - ❌, otrkivena insulinska rezistencija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Od terapije inace uzimam estrofem 3x1, utrogestan 200mg x 3 vaginalno, plus boce clexsana ali to je vec zbog moje trombofilije
👨🦱1987 sve ok
👩🏻🦰1988 missed ab 2018 prirodna, 2020 MPO 08.03 - hiper sindrom odlozen transfer, otkrivena trombofilija
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Perla44 prestao je da me boli stomak kad sam procitala tvoj komentar hahahah. Vratili su mi 2 smrznuta petodnevna
Perla44 prestao je da me boli stomak kad sam procitala tvoj komentar hahahah. Vratili su mi 2 smrznuta petodnevna
Haha ajde super..pa psiha je strasan faktor..😃 Dva petodnevna je super kombinacija i dosta cesto i dobitna..haha..javi nam🤩😍
Od terapije inace uzimam estrofem 3x1, utrogestan 200mg x 3 vaginalno, plus boce clexsana ali to je vec zbog moje trombofilije
Ja sve isto kao ti.. osim clexsana...nemam nikakvih znacajnih simptoma osim sto me bole cice..ali to je standard..i u pms Sve znam..dani ko godine..znam..nego ja veci mam curicu 3 god...pa me zaokupi da manje mislim.😆
Micmic, ja sam radila betu 10ti dan od vracanja trodnevnih, mislim da nema potrebe da cekas 14 dana nakon vracanja blasti... srecno svim devojkama 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Ja sam s amh koji je najvise 0,8 imala i jednu prirodnu trudnocu. Tako da Rita nista ne brini bice to sve ok. ☺️
A ovde u Srbiji je najnormalnije da zene imaju amh 3,6. Nikome ne kazu da je to lose zato sam se bas zacudila …
Kod nas se kolko znam sve ispod 5 smatra niskim amh. Baš si me razvesleila sada kad si uspjela s niskim amh, iako mi često isto znaju rec neki sa strane foruma da nije tako loša moja slika.dok struka kaže da nemam puno jajnih stanica, pa nemam ni smrzlica… U smislu premalo njima s čime bi radili.
Sta ja da kazem sa 1,33 amh) pa su mi na to rekli ovde u Srbiji da nije strasno) ja zaista mislim da je 3 dombar amh, meni su izvukli sa mojim 11celija od njih 4 blastice, sve 4 zamrzli jer sam imala blagu hiperstimulaciju, tako da zaista mislim da ne trebas da brines, ja sam 1,33 imala prirodnu trudnocu koja je na zalost stala u 8 nedelji i od tada vec 2,5 godine nista.. hvala bogu zbog hiperstimulacije su mi otkrili trombofiliju tako da sada se nadam na dobar ishod i ako mi deluje iz nekog straha razocarenja nemoguce
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Micmic, ja sam radila betu 10ti dan od vracanja trodnevnih, mislim da nema potrebe da cekas 14 dana nakon vracanja blasti… srecno svim devojkama 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Verujem da ce pokazati verovatno vec, ali trudim se da sledim instrukcije lekara i da budem strpljiva i nadam se da ce da se isplati.. Zelim od srca svima da uspe❤️
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Znate sta meni nije jasno? na utrogestanu ne bi trebalo nikako da dobijes dok uzimas, ne znam kako su neke cure uspevale da dobiju pre vadjenja bete, meni je receno da 14 dana dajem krv i shodno toma prestajem ili nastavljam sa utrogestanom.. Mene brine moj stomak osecaj se pojacao kao da je pun nekako tako i trnu mi noge a do juce je vrteo i mucio me kao da cu da dobijem ali kontam to je svakako nemoguce zbog utrogestana tri puta dnevno... tako da moram da cekam makar do 12 dana... prvih 3-4 dana bila sam optimisticno nastrojena, kako vreme odmice mi opada optimizam i pojacava se nemir i sumnja
👨🦱1987 sve ok
FET 23.09 ❄️❄️ - ❌
Znate sta meni nije jasno? na utrogestanu ne bi trebalo nikako da dobijes dok uzimas, ne znam kako su neke cure uspevale da dobiju pre vadjenja bete, meni je receno da 14 dana dajem krv i shodno toma prestajem ili nastavljam sa utrogestanom.. Mene brine moj stomak osecaj se pojacao kao da je pun nekako tako i trnu mi noge a do juce je vrteo i mucio me kao da cu da dobijem ali kontam to je svakako nemoguce zbog utrogestana tri puta dnevno… tako da moram da cekam makar do 12 dana… prvih 3-4 dana bila sam optimisticno nastrojena, kako vreme odmice mi opada optimizam i pojacava se nemir i sumnja
Moguće je nažalost.
Ja sam procurila i to 5 dana ranije je došao. Nije mi procurio kao inace da je baš crveno,nego malo po malo ,prvo iscjedak smeđi, i onda je krenulo. Trajao je duže dan,dva nego inace.
To čekanje je najgore ,znam. Pokušaj misliti samo pozitivno, biti će to sve dobro. Držim fige 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji