Hej curke, evo da se javim. Jutros sam primjetila nesto kao krvavo-smedji iscjedak kad sam isla stavit utrogestan. Nije bilo mnogo. Ali isla sam kod svoje dr na pregled. Uradila mi je uzv. GV i ŽV se fino vide, beba je tu, velicine oko 9mm. Kaze da misli da je to implantacijsko krvarenje, i da to samo znaci da se beba dobro uhvatila. Bolova nikakvih nemam. Rekla je mirovanje i izbacila mi aspirin 100. I uzv 15.06. Kako je i dogovoreno.
Pa naravno da se dobro uhvatila 🥰
Biti će to sve super. Samo odmaraj i misli pozitivno.
💞
Pozdrav cure, bila sam u postupku vraćen 5dan dvije blastociste, nisam mogla izdrzat pa sam napravila test i pojavila se druga ali skroz blijeda crtica, sad neznam sta to znaci, na sto muka sam, a boli me trbuh za poludit i trtica, mislim sve slično kao pms.
Moje curice rođene u 32 tjednu
Ema i Lara - 23.12.2021
Pozdrav cure, bila sam u postupku vraćen 5dan dvije blastociste, nisam mogla izdrzat pa sam napravila test i pojavila se druga ali skroz blijeda crtica, sad neznam sta to znaci, na sto muka sam, a boli me trbuh za poludit i trtica, mislim sve slično kao pms.
Koji ti je dan od transfera?
Test sam radila jucer 9dnt
Ema i Lara - 23.12.2021
Test sam radila jucer
Ajmeee 🥰
Pa to sigurno lijepi plusić. Ponovi ako želiš opet test subotu,nedjelju.
S tim da je to 5ti dan blastociste, ja sam sigurna da je to plus 🥰
Ja još nisam skupila hrabrosti za napraviti. Danas mi je 8 dan ☺
Sutra sam odlucila vadit betu, jer mi je i sestra u bolnici rekla da mogu vadit 11 dnt, joj tako je blijeda crtica da me strah.🥰
Jesu li i tebi isto blastociste,, nisam stigla sve procitat unazad.
Ema i Lara - 23.12.2021
@Pidoca
Meni je prijateljica radila test 12ti dan i bila joj je jedva vidljiva ta druga crtica.
Eno rodila je prekrasnu curicu 😁
Sutra sam odlucila vadit betu, jer mi je i sestra u bolnici rekla da mogu vadit 11 dnt, joj tako je blijeda crtica da me strah.🥰
Jesu li i tebi isto blastociste,, nisam stigla sve procitat unazad.
Jesu da, ja bi isto po tome mogla sutra raditi test ali ne znam još 🤪
Šesnica a joj nadam se da ce mi biti kao tvojoj prijateljici, bojim se razocarenja, inace ovo mi je 9 transfer samo mi je prosli put bilo mala beta nije se duplala pa sam zato u strahu.
Možes slobodno sutra radit test, ako ga napraviš odma javi, držim fige da bude pozitivno 🙏❤️
Ema i Lara - 23.12.2021
Neznam kako se ti osjećaš, ali mene rastura trtica, i zna me zabolit trbuh kao pred mengu, neki pritisak doli, nemam pojma samo znam da cu izludit.
Ema i Lara - 23.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji