Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • šesnica
    10. Lipanj 2021. 14:53

Alexandraaa90

Hej curke, evo da se javim. Jutros sam primjetila nesto kao krvavo-smedji iscjedak kad sam isla stavit utrogestan. Nije bilo mnogo. Ali isla sam kod svoje dr na pregled. Uradila mi je uzv. GV i ŽV se fino vide, beba je tu, velicine oko 9mm. Kaze da misli da je to implantacijsko krvarenje, i da to samo znaci da se beba dobro uhvatila. Bolova nikakvih nemam. Rekla je mirovanje i izbacila mi aspirin 100. I uzv 15.06. Kako je i dogovoreno.

Pa naravno da se dobro uhvatila 🥰
    Biti će to sve super. Samo odmaraj i misli pozitivno. 
    💞

• Pidoca
    10. Lipanj 2021. 17:52

Pozdrav cure, bila sam u postupku vraćen 5dan dvije blastociste, nisam mogla izdrzat pa sam napravila test i pojavila se druga ali skroz blijeda crtica, sad neznam sta to znaci, na sto muka sam, a boli me trbuh za poludit i trtica, mislim sve slično kao pms. 

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• šesnica
    10. Lipanj 2021. 18:18

Pidoca

Pozdrav cure, bila sam u postupku vraćen 5dan dvije blastociste, nisam mogla izdrzat pa sam napravila test i pojavila se druga ali skroz blijeda crtica, sad neznam sta to znaci, na sto muka sam, a boli me trbuh za poludit i trtica, mislim sve slično kao pms.

Koji ti je dan od transfera?

• Pidoca
    10. Lipanj 2021. 18:42

Test sam radila jucer 9dnt

Ema i Lara - 23.12.2021

• šesnica
    10. Lipanj 2021. 18:53

Pidoca

Test sam radila jucer 

Ajmeee 🥰
    Pa to sigurno lijepi plusić. Ponovi ako želiš opet test subotu,nedjelju.
    S tim da je to 5ti dan blastociste, ja sam sigurna da je to plus 🥰
    Ja još nisam skupila hrabrosti za napraviti.  Danas mi je 8 dan ☺

• Pidoca
    10. Lipanj 2021. 18:58

Sutra sam odlucila vadit betu, jer mi je i sestra u bolnici rekla da mogu vadit 11 dnt, joj tako je blijeda crtica da me strah.🥰
    Jesu li i tebi isto blastociste,, nisam stigla sve procitat unazad. 

Ema i Lara - 23.12.2021

• šesnica
    10. Lipanj 2021. 18:59

@Pidoca
    Meni je prijateljica radila test 12ti dan  i bila joj je jedva vidljiva ta druga crtica.
    Eno rodila je prekrasnu curicu 😁

• šesnica
    10. Lipanj 2021. 19:00

Pidoca

Sutra sam odlucila vadit betu, jer mi je i sestra u bolnici rekla da mogu vadit 11 dnt, joj tako je blijeda crtica da me strah.🥰
    Jesu li i tebi isto blastociste,, nisam stigla sve procitat unazad.

Jesu da, ja bi isto po tome mogla sutra raditi test ali ne znam još 🤪

• Pidoca
    10. Lipanj 2021. 19:37

Šesnica a joj nadam se da ce mi biti kao tvojoj prijateljici, bojim se razocarenja, inace ovo mi je 9 transfer samo mi je prosli put bilo mala beta nije se duplala pa sam zato u strahu.
    Možes slobodno sutra radit test, ako ga napraviš odma javi, držim fige da bude pozitivno 🙏❤️

Ema i Lara - 23.12.2021

• Pidoca
    10. Lipanj 2021. 19:57

Neznam kako se ti osjećaš, ali mene rastura trtica, i zna me zabolit trbuh kao pred mengu, neki pritisak doli, nemam pojma samo znam da cu izludit. 

Ema i Lara - 23.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.