Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • šesnica
    07. Lipanj 2021. 15:56

Alexandraaa90

Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
    Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
    Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.

Čestitke od srca 🥰

• Mina24
    07. Lipanj 2021. 16:44

Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej! 
    Alex superiska! Rastete🌸 
    Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️

• jannanna123
    07. Lipanj 2021. 17:21

Čestitam devojke na pozitivnim betama 🥰🥰 a vama čekalicama želim puno sreće i da javite lepe bete 🙏🏻☺️🥰

• NATALIE0407
    07. Lipanj 2021. 17:42

Nola77

Jutro svima,
    Natalie hvala🙏🏻 Ti si uvijek ovdje negdje kao neki andeo i ne zaboravljas nas❤️
    Mina javi rezultate, crtica je mozda do testa, samo beta kaze pravu istinu, nadam se da ce sve biti ok❤️
    Alex si ti radila? Javi nam😘
    Košuljica idem u Betu plus, radila sam brzi antigenski prije uzimanja lijekova, i pcr prije aspiracije. Po zadnjem mislim da brzi antigenski vise nije nuzan, a za pcr za FET moram jos pitati, nisam ziher.
    U svakom slucaju trebala bi dobiti upute od klinike ne znam jel se razlikuju pravila, u kojoj si ti klinici?

Hvala ti draga na tako lijepim rijecima. Znam kroz sto prolazite i sama sam to sve prosla. Imam jos jedan par smrzlica i planiram probat jos jednom pa sta Bog da.  A vama svima cestitam i sretno.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 17:54

Mina24

Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej!
    Alexsuperiska! Rastete🌸
    Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️

Grozno je ovo čekanje. 😅
    Ali tebi svu sreću želim 💞

• Ivona0703
    07. Lipanj 2021. 17:54

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 17:56

Ivona0703

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

ČESTITKE I SRETNO 😇

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:30

šesnica

Alexandraaa90

Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
    Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
    Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.

Čestitke od srca 🥰

Hvala ti.  ❤.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:31

Mina24

Alexsuperiska! Rastete🌸

Cestitam.  Bit ce to sve OK.  Samo se ne sekiraj ❤

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:33

Ivona0703

Sretno svima ❤️

Cestitam.  Odlicna beta ❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI