Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mina24
    07. Lipanj 2021. 16:44

Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej! 
    Alex superiska! Rastete🌸 
    Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️

• jannanna123
    07. Lipanj 2021. 17:21

Čestitam devojke na pozitivnim betama 🥰🥰 a vama čekalicama želim puno sreće i da javite lepe bete 🙏🏻☺️🥰

• NATALIE0407
    07. Lipanj 2021. 17:42

Nola77

Jutro svima,
    Natalie hvala🙏🏻 Ti si uvijek ovdje negdje kao neki andeo i ne zaboravljas nas❤️
    Mina javi rezultate, crtica je mozda do testa, samo beta kaze pravu istinu, nadam se da ce sve biti ok❤️
    Alex si ti radila? Javi nam😘
    Košuljica idem u Betu plus, radila sam brzi antigenski prije uzimanja lijekova, i pcr prije aspiracije. Po zadnjem mislim da brzi antigenski vise nije nuzan, a za pcr za FET moram jos pitati, nisam ziher.
    U svakom slucaju trebala bi dobiti upute od klinike ne znam jel se razlikuju pravila, u kojoj si ti klinici?

Hvala ti draga na tako lijepim rijecima. Znam kroz sto prolazite i sama sam to sve prosla. Imam jos jedan par smrzlica i planiram probat jos jednom pa sta Bog da.  A vama svima cestitam i sretno.

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 17:54

Mina24

Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej!
    Alexsuperiska! Rastete🌸
    Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️

Grozno je ovo čekanje. 😅
    Ali tebi svu sreću želim 💞

• Ivona0703
    07. Lipanj 2021. 17:54

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 17:56

Ivona0703

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

ČESTITKE I SRETNO 😇

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:30

šesnica

Alexandraaa90

Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
    Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
    Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.

Čestitke od srca 🥰

Hvala ti.  ❤.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:31

Mina24

Alexsuperiska! Rastete🌸

Cestitam.  Bit ce to sve OK.  Samo se ne sekiraj ❤

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 21:33

Ivona0703

Sretno svima ❤️

Cestitam.  Odlicna beta ❤ 

kosuljica
    07. Lipanj 2021. 23:47

Vi tako puno pišete da sam tek sad pronašla svoj i Nolim post otprije 24 sata :-)
    Nola77 u VV, tamo traže pcr prije započinjanja postupka odnosno stimulacije. Ne znam hoće li još što prilikom tj.prije aspiracije. Čisto sumnjam da su pravila (propisi) različiti za sve, ali ne bi bilo prvi put da ih svatko tumači kako hoće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.