Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.
Čestitke od srca 🥰
Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej!
Alex superiska! Rastete🌸
Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️
Čestitam devojke na pozitivnim betama 🥰🥰 a vama čekalicama želim puno sreće i da javite lepe bete 🙏🏻☺️🥰
Jutro svima,
Natalie hvala🙏🏻 Ti si uvijek ovdje negdje kao neki andeo i ne zaboravljas nas❤️
Mina javi rezultate, crtica je mozda do testa, samo beta kaze pravu istinu, nadam se da ce sve biti ok❤️
Alex si ti radila? Javi nam😘
Košuljica idem u Betu plus, radila sam brzi antigenski prije uzimanja lijekova, i pcr prije aspiracije. Po zadnjem mislim da brzi antigenski vise nije nuzan, a za pcr za FET moram jos pitati, nisam ziher.
U svakom slucaju trebala bi dobiti upute od klinike ne znam jel se razlikuju pravila, u kojoj si ti klinici?
Hvala ti draga na tako lijepim rijecima. Znam kroz sto prolazite i sama sam to sve prosla. Imam jos jedan par smrzlica i planiram probat jos jednom pa sta Bog da. A vama svima cestitam i sretno.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Drage cure, moja prva beta 10dnt je 225 🥰 Dr mi je rekla da je moram ponoviti za 48h da vidimo da li ss pravilno dupla. Nadam se da ce sve biti okej!
Alexsuperiska! Rastete🌸
Dosta je tezak ovaj period cekanja, ali se nadam da ce sve cure doci do svog cilja♥️
Grozno je ovo čekanje. 😅
Ali tebi svu sreću želim 💞
Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
Sretno svima ❤️
Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
Sretno svima ❤️
ČESTITKE I SRETNO 😇
Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.
Čestitke od srca 🥰
Hvala ti. ❤.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexsuperiska! Rastete🌸
Cestitam. Bit ce to sve OK. Samo se ne sekiraj ❤
Sretno svima ❤️
Cestitam. Odlicna beta ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji