Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    08. Lipanj 2021. 01:19

Alex, Mina, Ivona ❤️❤️❤️❤️
    Svima čekalicama zelim da sto prije ugledate plusic🤗
    Alex i hvala na info🤗, bas cu pitati dr za to, nekako mislim da mi treba haha. Narucila sam se 14og na prvi uzv. 
    Kosuljica pitala sam ih danas za test, kazu da nije potreban za FET. 

Pupa
    08. Lipanj 2021. 07:12

Čestitam svima na betama ❤
    A nama čekalicama želim ➕
    Danas je 3. dan od transfera (bio je u subotu), a jučer navečee su počeli grčevi kao prvi dan menstruacije (možda malo slabije)i trajali su tijekom noci. Nisam ih osjetila cijelo vrijeme, nego bi se smirili pa opet počeli.
    Možda je od Crinone gela...🤷‍♀️ 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Alexandraaa90
    08. Lipanj 2021. 08:13

Pupa ma to ti se mrvica gnjezdi, samo se opusti.  ❤
    Nola77 pitaj jer kao ti lijekovi su kao neka potpora trudnoci, ja i dalje pijem istu terapiju.  🍀🍀🍀 i samo se opusti. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• šesnica
    08. Lipanj 2021. 09:29

Pupa

Čestitam svima na betama ❤
    A nama čekalicama želim ➕
    Danas je 3. dan od transfera (bio je u subotu), a jučer navečee su počeli grčevi kao prvi dan menstruacije (možda malo slabije)i trajali su tijekom noci. Nisam ih osjetila cijelo vrijeme, nego bi se smirili pa opet počeli.
    Možda je od Crinone gela…🤷‍♀️

Pupa,meni su ti grčevi od početka, od transfera. Čak mi neku večer nisu dali spavati  koliko me bolilo i zatezalo. Nadam se da je to sve pozitivno 🧡🤞🤞

• šesnica
    08. Lipanj 2021. 09:31

Još tjedan dana do bete 🤯🙈🙊

Nola_
    08. Lipanj 2021. 11:39

Pupa, Šesnica grčevi super zvuče, slazem se s Alex , i ja mislim da se mrvice gnijezde🤗 
    Taj zadnji tjedan je najgori🤯, necete prije piskiti? 
    Alexandra citam da je to prednizon kao spusta imunitet radi bolje implantacije, ako mi ne daju idem lizat tude case po lokalima😂 salim se ionako mi nije najbolji, ma pokusavam se ja opustiti al da ti ispricam sto mi se sve desava trenutno rekla bi da sam luda sto uopce idem na fet, ali eto odgodila sam vec prosli mjesec iz tih razloga , krajnje je vrijeme za neke lijepe stvari💪🏼❤️

• šesnica
    08. Lipanj 2021. 11:48

Nola77

Pupa, Šesnica grčevi super zvuče, slazem se s Alex , i ja mislim da se mrvice gnijezde🤗
    Taj zadnji tjedan je najgori🤯, necete prije piskiti?
    Alexandra citam da je to prednizon kao spusta imunitet radi bolje implantacije, ako mi ne daju idem lizat tude case po lokalima😂 salim se ionako mi nije najbolji, ma pokusavam se ja opustiti al da ti ispricam sto mi se sve desava trenutno rekla bi da sam luda sto uopce idem na fet, ali eto odgodila sam vec prosli mjesec iz tih razloga , krajnje je vrijeme za neke lijepe stvari💪🏼❤️

Nola, toliko negativnih testova ,da sam stvorila strah od njih i neda mi glava napraviti ranije. Aliii, nikad ne znaš, možda se odlučim za koji dan. Što kažu? Kad najranije napraviti nakon transfera?
    Ne znam što ti se točno dešava ali od srca tu želim svu sreću! ❤

Alexandraaa90
    08. Lipanj 2021. 12:22

Nola77 ako zelis ispricaj, ako ce ti biti lakse.  I meni nije bio najbolji period ali zato sam sad to sve prepustila neka bude kako mora, i uzivam.  Najbitnije da se moja mrvica razvija, a tako i ti treba da razmisljas i sve ce biti OK.  ❤😍

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nola_
    08. Lipanj 2021. 12:53

Šesnica koliko su bili stari embriji? Ako su blastociste mogla si preksutra ujutro pisnut, ali ti odluci kako je najbolje za tebe zbog dosadasnjih iskustava, kako god odlucis zelim ti da ti sto prije prode ovaj period i da ugledas taj plusic i da sve bude u redu, i hvala ti na lijepim zeljama❤️
    Alex hvala, necu vas zamarati s tim, ali utjesno je cuti da iako mozda nije bio ni tebi najbolji period da nije utjecalo na uspjeh postupka❤️ U pravu si, najvaznije da se mrvica razvija, da rastete i sad mozes sve na svijetu❤️ Ljubim te puno😘😘 

• šesnica
    08. Lipanj 2021. 13:24

Nola77

Šesnica koliko su bili stari embriji? Ako su blastociste mogla si preksutra ujutro pisnut, ali ti odluci kako je najbolje za tebe zbog dosadasnjih iskustava, kako god odlucis zelim ti da ti sto prije prode ovaj period i da ugledas taj plusic i da sve bude u redu, i hvala ti na lijepim zeljama❤️
    Alex hvala,necu vas zamarati s tim, ali utjesno je cuti da iako mozda nije bio ni tebi najbolji period da nije utjecalo na uspjeh postupka❤️ U pravu si, najvaznije da se mrvica razvija, da rastete i sad mozes sve na svijetu❤️ Ljubim te 

Na brzinu od početka 
    😊
    Prvu put sam bila u 3mj, izvadili su 7js
    Od tih sedam dvije klimave 3 vrhunske.
    Nakon 4 dana vraćaju mi samo jednu( 5 dana prije procurim) dvije zaleđene.
    Ovaj put prirodno idemo, samo štoperica u četvrtak 27.05, pregled u subotu 29.05 
    , Zatim zovu srijedu 02.06 na transfer  ,vraćene dvije što su  ostale 😇😇
    Pokušavamo prirodno godinu i pol dana 😁😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.