Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    07. Lipanj 2021. 12:40

Šesnica ma nije tesko cekat, odakle ti to😅😬🥲😅🤣 
    Sve ce se nama to vratiti kroz jednu dvije tri (mozda i vise🤞🏼) slatke drečalice♥️ Ti si primila vjerojatno boostere? Po novom odmoris koji minut u klinici i ostalo sve normalno koliko su meni rekli, pazi da ti cirkulacija radi, masiraj noge ili termofor na noge (nikako na maternicu) i laganini sve ostalo normalno, sudrzi se od okopavanja krumpira, skakanja bunjijem koji dan i to je to😅 naravno, ako ti je sve drugo u redu i nisi dobila drukciju preporuku od lijecnika, izdrzi🤞🏼😘

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 12:45

Nola77

Šesnica ma nije tesko cekat, odakle ti to😅😬🥲😅🤣
    Sve ce se nama to vratiti kroz jednu dvije tri (mozda i vise🤞🏼) slatke drečalice♥️ Ti si primila vjerojatno boostere? Po novom odmoris koji minut u klinici i ostalo sve normalno koliko su meni rekli, pazi da ti cirkulacija radi, masiraj noge ili termofor na noge (nikako na maternicu) i laganini sve ostalo normalno, sudrzi se od okopavanja krumpira, skakanja bunjijem koji dan i to je to😅 naravno, ako ti je sve drugo u redu i nisi dobila drukciju preporuku od lijecnika, izdrzi🤞🏼😘

Hahaha, prvi put sam morala strogo mirovati, doslovno su me zalijepili na kauč, prvi tjedan, drugi tjedan su mi dozvolili lagano kretnja. 
    Dok ovaj put je drugačije, rekao mi je srijedu i četvrtak mirovanje,petak sve po starom. Iako ja pretjerano fizički ništa ne radim, ne kopam krumpire🤣 ali idem na kavu i stalno sam u nekom društvu ( što mi odgovara) 😁

Pupa
    07. Lipanj 2021. 12:46

Šesnica dr. je preporučio suzdržavanje od vježbanja i podizanja teških stvari. Strogo mirovanje nije potrebno. Što su tebi rekli?

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 12:48

Pupa

Šesnica dr. je preporučio suzdržavanje od vježbanja i podizanja teških stvari. Strogo mirovanje nije potrebno. Što su tebi rekli?

Ovaj put su mu rekli dva dana baš strogog ,ostale dane sve po starom ali isto bez pre jakog fizickog napora.
    Prvi put su mi dali vas strogo mirovanje,citiram, " s kauču za kuhinjski stol pa u krevet" 🤣

Pupa
    07. Lipanj 2021. 13:10

šesnica

Pupa

Ovaj put su mu rekli dva dana baš strogog ,ostale dane sve po starom ali isto bez pre jakog fizickog napora.
    Prvi put su mi dali vas strogo mirovanje,citiram, " s kauču za kuhinjski stol pa u krevet" 🤣

Ja ležim, gledam TV, malo čitam...Idem samo u laganu šetnju navečer. Mislim da je to ok. Znam da je dosta rano za simptome, ali čudim se koliko mi paše voće, a inace ga ne preferiram 🤣🤣🤣

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 13:47

Pupa

šesnica

Pupa

Ja ležim, gledam TV, malo čitam…Idem samo u laganu šetnju navečer. Mislim da je to ok. Znam da je dosta rano za simptome, ali čudim se koliko mi paše voće, a inace ga ne preferiram 🤣🤣🤣

Nikad ne znaš 🥰 
    Ja nemam nikakve simptome osim da me doli i jadnicima boli i tu i tamo mi je loše hahaha

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 14:24

Ali tako je meni i pred mengu inače, tako da ništa ne znam dok beta ne bude 

Alexandraaa90
    07. Lipanj 2021. 15:31

Hej drage moje, hvala vam svima od ❤ 
    Evo da ja prijavim svoju betu.  Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica)  da pravilno raste.  I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko. 
    Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba.  Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes)  pijem navece na pun zeludac.  Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Peanut👒👼
    07. Lipanj 2021. 15:38

Pozdrav svima i na ovom topicu.
    Danas je bio transfer, jedan 8stanični (3.dan). Slijedi čekanje. Od terapije koristim Utrogestan 3x2 dnevno, Folacin, Duphaston 3x1. 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

• šesnica
    07. Lipanj 2021. 15:56

Alexandraaa90

Hej drage moje, hvala vam svima od ❤
    Evo da ja prijavim svoju betu. Danas je 669. Sto znaci (kaze doktorica) da pravilno raste. I uzv imamo 15.06. Hvala Bogu pa nije tako daleko.
    Nola77 hvala ti draga moja na podrsci, tu sam sta god ti treba. Ja pijem decortin od 5mg, i doktorica mi je rekla da njega i aspirin ili andol 100 (ovisi sta pijes) pijem navece na pun zeludac. Ja sam pocela to piti 5 dana prije FETa i jos uvijek pijem. Jupi pa i ti ides jos malo.

Čestitke od srca 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.