Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mina24
    05. Lipanj 2021. 11:25

Pozdrav djevojke!
    Bas mi je drago kad vidim da betice rastu i da se pojavljuju plusici😍
    Radili smo prvi FET 28.05. Vracene 2 blastociste i terapija Utrogestan 3x200 i Folacin. Prva dva dana sam imala blage grcice, koji su negdje 3 i 4 dan bili dosta jaci. Posle me ponekad zigne desni jajnik i stomacic. Grudi su mi bas osjetljive. 
    Danas sam uradila kucni test (8dnt) i cini mi se da se blago nazire crtica.. Kako se vama cini ovo sa slike?

• Mina24
    05. Lipanj 2021. 11:29

Link za slicicu
    https://ibb.co/zhD8vN8

Nola_
    05. Lipanj 2021. 11:57

Mina24 meni se cini kao prekrasna crtica😍❤️
    Alexandra hvala ljubice moja, ja sam krenula s terapijom jucer i ocekujem negdje oko 23.6. po mojoj racunici transfer pa javim:) javi se u pon sa rez... čvrsto sam uvjerena da će sve biti ok i želim ti od srca da sve prođe glatko i mirno ovaj put❤️ Ja se javim sa novostima ljubim vas sve

Alexandraaa90
    05. Lipanj 2021. 12:58

Nola77  hvala ti jos jednom.  Javim se ja.  A i ti se javljaj da znam sta se desava.  Sta pojes sad? ❤
    Mina24 bitno da se vidi bar malo i ti si trudna 😊❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Mina24
    05. Lipanj 2021. 20:42

Iskreno se nadam cure... Nekako sam i dalje pod strahom, a znam da je rano dosta 😅 U ponedeljak planiram vadit beticu i nadam se da ce sve biti kako treba💜 Srecno svim cekalicama❣️

• tia1234
    05. Lipanj 2021. 23:40

Zene evo mene opet 
    Dal' je moguće da 12 dan beta nije mogla pokazati tacan rezultat? 

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

Nola_
    06. Lipanj 2021. 12:09

Mina sretno javi betu🥰
    Tia kolika ti je beta bila 12i dan? Nema tu bas nekog "tocnog" rezultata jer su sire vrijednosti ali ako je doslo do implantacije trebala bi biti bar povise 5. Ja sam radila betu privatno prije 12og dana jer me zanimalo dal sam imala biokemijsku. U zdravoj trudnoci bi se beta trebala duplati svakih 48h. Nisi dobila mengu? 

Nola_
    06. Lipanj 2021. 12:13

Alex uzimam estrofem 3x2mg od 1dc (4.6.'21.) Na uzv idem 10 ili 11dc, nisam se jos narucila.. inace u prirodnom imam odlican endometrij pod estrofemom bas i ne... ali dr se odlucila za stimulirani zbog pcos pa da ne gatamo:) vidjet cemo, javim😘 
    Kako si?

Alexandraaa90
    06. Lipanj 2021. 14:57

Nola77  i ja sam bila pod estrofemom, isto zbog toga sto nisamo sigirni imam li ovulaciju i kad.  Ali nema veze sve je to OK.  Ja sam dobro.  Na iglama jer sutra idem ponavljati betu.  Ali se osjecam dobro, jedino malo umornija.  Javlja se obavezno i sretno ❤😘🍀✊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nola_
    06. Lipanj 2021. 21:21

Alex vjerujem, kod nas je to tako 🙄 ja vjerujem da ce sve biti ok i sutra i nadalje❤️ Javi se😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.