Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tia1234
    01. Lipanj 2021. 22:24

Zenee je li neko tu ??? 11 dan nakon transfera 
    Sad isla u wc i pojavio se mali krug crvenila vise smedjkasto 
    Sta li bi to moglo biti 
    Prosli put mi se to nije desilo 
    Bojim se opet razočarenja :(

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

• NATALIE0407
    02. Lipanj 2021. 04:21

tia1234

Zenee je li neko tu ??? 11 dan nakon transfera
    Sad isla u wc i pojavio se mali krug crvenila vise smedjkasto
    Sta li bi to moglo biti
    Prosli put mi se to nije desilo
    Bojim se opet razočarenja :(

Zna se to desit da se pojavi iscjedak nista strasno. Samo hrabro naprijed nemoj se bojat. Bit ce to ok.

Alexandraaa90
    02. Lipanj 2021. 06:28

Tia1234 za iscjedak ne znam, ali srecno danas.  I javi cim stigne beta ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

razigrana
    02. Lipanj 2021. 08:15

Cure, imala sam FET u prirodnom ciklusu 28.5. i ne stavljam utrogestan, dakle niiiista od terapije!
    Je li normalno da nemam bas nikakvih simptoma? Danas je vec 5.dan ako se prvi racuna kao nulti... vratili su mi BC.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Alexandraaa90
    02. Lipanj 2021. 08:37

razigrana

Cure, imala sam FET u prirodnom ciklusu 28.5. i ne stavljam utrogestan, dakle niiiista od terapije!
    Je li normalno da nemam bas nikakvih simptoma? Danas je vec 5.dan ako se prvi racuna kao nulti… vratili su mi BC.

Opusti se i ne razmisljaj, rano je jos.  Ali me cudi da nidi dobila nista od terapije. ❤🍀

• tia1234
    02. Lipanj 2021. 13:34

I ovaj put nije uspjelo

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

Alexandraaa90
    02. Lipanj 2021. 14:38

Tia1234  jako mi je zao draga.  Ali ne ocajavaj, bit ce to sve OK.  Bit ce 3 sreca ❤😍🍀🍀

• tia1234
    02. Lipanj 2021. 17:24

Alexandraaa90

Tia1234 jako mi je zao draga. Ali ne ocajavaj, bit ce to sve OK. Bit ce 3 sreca ❤😍🍀🍀

Kako si ti Aleks 
    Kako se osjecas

5 godina smo u braku

Nola_
    02. Lipanj 2021. 18:07

Tia1234 zao mi je, odtuguj i idemo dalje, bit ce ok❤️

• Ivona0703
    02. Lipanj 2021. 18:21

Danas izvadena beta - 14735 😍
    Puno srece svima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.