Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    01. Lipanj 2021. 10:15

Alexandra ok, pa javi❤️ I izdrzi danas, ne zamaraj se simptomima to je toliko individualno... mislim na tebe i saljem ti najveci🤗
    Ivona0703 divne vijesti, čestitam! Lako cemo za kulen😅😅 

• Ivona0703
    01. Lipanj 2021. 11:10

Hvala draga :) čekam potvrdu nakon prvog utz, imam fobije od biokemijske 

• tia1234
    01. Lipanj 2021. 16:04

Zenee javim vam sutra kako sam prosla ....
    Izdrzala sam da ne uradim test... 
    Ali imam osjećaj da Ce ciklus krenuti ... Ljubim vas sve ..♥️

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

Alexandraaa90
    01. Lipanj 2021. 16:09

Drqge moje zenice.  Ja sam danas radila test, ne iz prvog jutarnjeg urina i neki najjeftiniji.  Crtica je prvo bila jako svijetla, ali onda je potamnila i tu je.  Ja sam jos nekako nesvjesna toga svega.  I jedva cekam petak da beta potvrdi. Stavila bih sliku ali nesto mi ne dozvoljava. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• tia1234
    01. Lipanj 2021. 16:15

Alexandraaa90

Drqge moje zenice. Ja sam danas radila test, ne iz prvog jutarnjeg urina i neki najjeftiniji. Crtica je prvo bila jako svijetla, ali onda je potamnila i tu je. Ja sam jos nekako nesvjesna toga svega. I jedva cekam petak da beta potvrdi. Stavila bih sliku ali nesto mi ne dozvoljava.

Vauuuuuu aleksss sjajnooo bice to sve okej vidjet ces kupi jos jedan pa sutra uradi opet

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

Alexandraaa90
    01. Lipanj 2021. 17:36

tia1234 vidicu sad da li cu sutra raditi.  Ovo mi je dovoljno trenutno 😍❤ srecno sutra pa se javi. 

Nola_
    01. Lipanj 2021. 19:50

Alexandraa pa tooo!! Koja predivna vijest!! Znala sam, znala sam!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Alexandraaa90
    01. Lipanj 2021. 20:43

Nola77 sutra cu ponovit sa jutarnjim urinom. Da budem sigurna 😂 nisam jos na cisto.  Ne znam da li Utrici mogu uticati na poz rezultat, nadam se da ne. ❤😍 hvala ti na potpori. 

Nola_
    01. Lipanj 2021. 21:04

Alexandra ne mogu haha, to je progesteron, a test reagira na betu hcg, moze utjecati samo prava stoperica koju ti nisi primila a ne moze ni ona nakon 8 dana sve da jesi.... soo, ta crtica znaci samo jedno🥰 zelim ti da sve dalje ide skolski i da ti bude mirno i blagoslovljeno, toliko sam sretna zbog tebe❤️❤️

Alexandraaa90
    01. Lipanj 2021. 21:20

Nola77 svejedno cu sutra napraviti jos jedan, ova crtica danas mi je jako bila blijeda.  I ja tebi zelim sve to isto, mozda i duplo, naravno ako ti to zelis.  Pa sad si ti na redu.  😘❤😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.