Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    31. Svibanj 2021. 13:23

Hej drage moje citam vas i mislim na vas, Alex znam kako ti je, drzi see, imam neki dobar osjecaj za tebe ovaj put...❤️ Ja inace odem privatno izvaditi betu i cekam nalaz na mail na sigurnom haha jer bi se i ja srusila valjda kad bi mi rekli... probaj raditi bilo sto da sto manje razmisljas o tome.. jel radis trenutno?

• tia1234
    31. Svibanj 2021. 13:44

Alexandraaa90

Danas 7dnt i nekih posebnih simptoma nemam. Vec sam luda od cekanja ali jos ta 3-4 dana cu izdrzati valjda. Draga tia1234 ja vjerujem da je to dobar simptom jer to je simptom i jednog i drugog.

Izdrzat ces bice to sve super vidjet ces ... Nadajmo se velikim betama... Mozda simptomi krenu kasnije 

5 godina smo u braku
    Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
    Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
    Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice

Alexandraaa90
    31. Svibanj 2021. 13:52

Nola77 hvala ti draga na tako lijepim rijecima.  I ja se nadam da je to to ovaj put.  Ja trenutno ne radim.  Kad su culi na poslu sta radim (bila sam na odredjeno)  nisu mi produzili ugovor.  Bila sam rekla da cu lezati tih 11 dana, medjutim ne mogu.  Radim sve normalno samo ne dizem tesko nista i ne usisavam.  Jer kontam ako ce se uhvatiti onda hoce.  Kad najranije mogu napraviti test?  
    Tia1234 drzim nam ✊ za visoke bete 😘❤🍀

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

munja
    31. Svibanj 2021. 15:23

Bokic, ja krecem cim dobijem sa estrofenom, idem na fet. Imam jednog bogeca, treca sreca. Cekam da dobijem, trebala bi za 2 dana, boli me trbuh od jucer, bilo bi super da me iznenadi pa da ne dode, ali nisam ja te srece...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Alexandraaa90
    31. Svibanj 2021. 15:25

Munja srecno. Samo polako i bit ce to sve OK. 🍀🍀🍀

munja
    31. Svibanj 2021. 15:44

Alexandraaa90

Hvala, nadam se trecoj sreci. Prvo spontani pa biokemijska i sad se nadam da ce se primiti moj bogec. 

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Alexandraaa90
    31. Svibanj 2021. 21:44

munja

Alexandraaa90

Hvala, nadam se trecoj sreci. Prvo spontani pa biokemijska i sad se nadam da ce se primiti moj bogec.

Ma hoce.  Samo misli pozitivno.  Bebe vole pozitivu 😍❤

Nola_
    31. Svibanj 2021. 22:41

Alexandra ma eto samo da znas da mislim na tebe, ne poznajem te ali nekako si mi strasno draga🥰 samo sam u ludilu oko svega privatnog i ne stignem tipkati, ali citam vas i cekam s tobom❤️ Takoder i svim drugim curama na ovom forumu a i onima koje samo citaju i cekaju zelim da im se napokon ostvari najveca zelja... ja sam piskila mislim 8i dan a onda sam vadila betu 9i, racunala sam da je to dan kad bih trebala dobiti mengu (5 dana embrij pa do 14og dana, to je 9i) tada bi kucni test osjetljivosti 25 trebao pokazati plus, a beta zna malo kaskati u ivf-u po iskustvima pa sam zato vadila iz krvi da vidim sto se i da li se uopce ista desava. 

Alexandraaa90
    01. Lipanj 2021. 06:43

Nola77 ja samo moram reci da je osjecaj obostran.  I ti si meni isto tako draga.  Danas mi je 8dnt.  Pa nikakvih posebno naznaka nemam.  I ja cu onda danas kupiti test pa ga sutra napravim, da bude prvi jutarnji.  Bojim se raisljati, pa sta bude, bit ce.  😍😘❤

• Ivona0703
    01. Lipanj 2021. 10:05

Sretno svima u čekanju bete! 

Ja sam ju čini se napokon dočekala, sutra :) Prvi transfer - biokemijska. Drugi FET, vještica nije došla, test pozitivan (radila sam ga 9dnt i crta je bila tamna kao i kontrolna), cice da ne spominjem kako bole i preosjetljivost na mirise. Slavonka sam, a smeta mi miris kulena  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.