Curke Estrofem 2 mg, 3x1, jel imao ko kakve nuspojave???
Ja sam danas pocela uzimati...
8.6. Idem na prvi pregled...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Tia1234 jako mi je zao draga. Ali ne ocajavaj, bit ce to sve OK. Bit ce 3 sreca ❤😍🍀🍀
Kako si ti Aleks
Kako se osjecas
Nemoj biti tuzna mladi ste oboje i imate vremena. Uzmi si vremena i odmori se i onda u nove pobjede po svoje bebice.
Tia1234 jako mi je zao draga. Ali ne ocajavaj, bit ce to sve OK. Bit ce 3 sreca ❤😍🍀🍀
Kako si ti Aleks
Kako se osjecas
Samo pozitivno, evo i ja idem na fet, prva dva puta nije uspjelo a imam 41 godinu. Prvo spontani pa biokemijska. Isto idem po trecu srecu. Imam samo jednog bogeca i sve nade polazem u njega. Uspjet ce vam jednom samo pozitivno....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Tia1234 ja sam dobro. Nesto malo vise umornija nego inace ali ok. Cekam petak, da vidimo sta kaze beta. Drzi mi se i u novu borbu polako. ❤😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Curke Estrofem 2 mg, 3x1, jel imao ko kakve nuspojave???
Ja sam danas pocela uzimati…
8.6. Idem na prvi pregled…
Mila ja sam pila estrofem isto tako 3x1 nikakve nuspojave endiometrijum bio 9 ekstra dobar bez inekcija
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Hvala vam drage moje malo sam bolje . Dr mi je na godisnjem do kraja jula uglavnom tada krecemo na novo bice nade za novi pokusaj . Zelim svima srecu i da se sve ostvarimo kao majke . Dosta mi je lakse kada pisem s vama . ♥️🥰
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Pozdrav, u srijedu sam imala FET, dva su vraćena.
Od srijede imam iscjedak kao da sam se pomokrila, a danas mi čak ima i miris. Pa me zanima da li je itko od vas imao sličnu situaciju? Hvala 😊
Zenice moje drage. Evo da vam javim moja beta je 218, 11dnt. 😏
Doktor mi je cestitao na trudnoci. Betu ponavljamo u pon, ali on kaze da vjeruje da ce biti to dobra beta. 😍
Ljubim vas sve. Ja sam na 7 nebu i jos ne vjerujem i nisam svjesna da sam trudnica. 😂❤
Šesnica sekret je mozda od utrica ako ih koristis?
Alexandra bravo, super, javi u pon, ama ja sam i prije a pogotovo od dana nakon tvog transfera znala da si trudnica😍😍 neka sve ide dobro i nemoj nas sada zaboraviti, javi se❤️
Nola77 naravno da vas necu zaboraviti. Sad si draga ti na redu ❤ navijam za tvoje pilence. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji