Zrne moje ja sam malo u panici. Zato pomagajte. Jucer sam bila na transveru 1 blastociste. Biolog je rekla da je jako ekspandirana i samo sto ne pukne i ne zapocne inplantacija. I ja danas znaci prvi dan posle transvera primjetim na dnevnom ulosku malo roze krvi. Sasvim mala mrljica i dosta svjetlije boje. Citala sam da to moze biti od postupka ali ovo se vidi da je svjeza krv. I kad se obrisem nema je vise. Sta je to? Moze li to biti znak da je implantacija pocela? Pomagajte molim vas.
Draga upravo si sama dala odgovor na postavljeno pitanje ali razumijem te. Lakse je kad se cuje jos jedno misljenje. Moze biti i od transfer a i od implatacije. Ja sam imala isto dan poslije transfer i sve je bilo ok. Drzim fige da sve bude uredu.
Onda cu se nadati da je implantacija pocela 😍😍😍 Hvala ti na odgovoru. Bojim se nadati, ali kako bude bice. ❤❤❤
Razumijem te potpuno cekanje je najgore. Ali malo pozitivnog raznisljanja nije na odmet na nama je da se nadamo i vjerujemo da ce sve biti uredu jer nista promijenit nemozemo a nada zadnja umire. Pogledaj neku komediju ili smijesan Film da se malo opustis i da ti lakse produ dani cekanja i tebi i ostalim cekalicama zelim isto i da ugledate veliki plus i veliku betu.🙏🙏🙏❤❤❤
Ja se bojim biti pozitivna da se ne razocaram, ali svakako ako ne bude trudnoca razocarat cu se. ❤ hvala ti na odgovorima.
Tvoja bebica je sad s tobom i uzivaj i bude sretna s njom koliko god mozes a vrijeme i nalazi ce pokazati svoje jer nista promijenit nemozemo. A pozitiva nikad nije na odmet. Nema na cemu znam kako je tesko u ovom vremenu cekanja sta ce i kako ce bit. Svaka lijepa rijec dobro dode nekako bude lakse. Bar meni.🙏🙏🙏🥰🥰🥰
Zrne moje ja sam malo u panici. Zato pomagajte. Jucer sam bila na transveru 1 blastociste. Biolog je rekla da je jako ekspandirana i samo sto ne pukne i ne zapocne inplantacija. I ja danas znaci prvi dan posle transvera primjetim na dnevnom ulosku malo roze krvi. Sasvim mala mrljica i dosta svjetlije boje. Citala sam da to moze biti od postupka ali ovo se vidi da je svjeza krv. I kad se obrisem nema je vise. Sta je to? Moze li to biti znak da je implantacija pocela? Pomagajte molim vas.
Draga upravo si sama dala odgovor na postavljeno pitanje ali razumijem te. Lakse je kad se cuje jos jedno misljenje. Moze biti i od transfer a i od implatacije. Ja sam imala isto dan poslije transfer i sve je bilo ok. Drzim fige da sve bude uredu.
Onda cu se nadati da je implantacija pocela 😍😍😍 Hvala ti na odgovoru. Bojim se nadati, ali kako bude bice. ❤❤❤
Razumijem te potpuno cekanje je najgore. Ali malo pozitivnog raznisljanja nije na odmet na nama je da se nadamo i vjerujemo da ce sve biti uredu jer nista promijenit nemozemo a nada zadnja umire. Pogledaj neku komediju ili smijesan Film da se malo opustis i da ti lakse produ dani cekanja i tebi i ostalim cekalicama zelim isto i da ugledate veliki plus i veliku betu.🙏🙏🙏❤❤❤
Ja se bojim biti pozitivna da se ne razocaram, ali svakako ako ne bude trudnoca razocarat cu se. ❤ hvala ti na odgovorima.
Tvoja bebica je sad s tobom i uzivaj i bude sretna s njom koliko god mozes a vrijeme i nalazi ce pokazati svoje jer nista promijenit nemozemo. A pozitiva nikad nije na odmet. Nema na cemu znam kako je tesko u ovom vremenu cekanja sta ce i kako ce bit. Svaka lijepa rijec dobro dode nekako bude lakse. Bar meni.🙏🙏🙏🥰🥰🥰
To i ja kazem. Ja sad trudna trenutno a ostalo je visa sila 😘😘😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Pozdrav ženice, ja sam jos uvijek tu i pratim, cestitam svim pozitivnim betama 😁.
Ja imam jos jednog smrznutog bogeca kojeg idem sljedeci mjesec vratiti. Treca sreca….
Imam pitanje: muzek i ja smo pratili ovaj mjesec s trakicama ovulaciju, posto sam mjesec prije imala biokemijsku, i danas mi je 9 dan od ovulacije, pocele me bolit grudi, grcevi u trbuhu kao pms…za 7 dana trebam dobit, da li je moguce da se nesto primilo??
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Dobar dan drage moje.
Danas 4dnt i ja nemam nikakve simptome... 😭
Ali jos se tjesim da je rano.
Munja ne znam prevuse o tome ali se nadam da imamo plusic kod tebe ❤😍
Alexandra90 hej ljubice, meni sukrvica zvuci odlicno, znam da si zabrinuta ali ja sam je toliko zeljno iscekivala prosli put jer sam skuzila da je to u biti najpouzdaniji znak da se nesto desava. Ekspandirana blastocista isto zvuci odlicno, i ako je bila pred izlijeganje najvjerojatnije je bila implantacija, joj joj jedva cekam radujem se🤩🤩❤️ A btw ja imam cistu ipak i imala sam grozne bolove zadnjih dana i to mi sad vjv stopira i mengu (citala sma kako ovojnica ciste luci estradiol pa je to stopira) a nista cekam, pa krecem i ja ndm se skoro😓😓
Alexandra90hej ljubice, meni sukrvica zvuci odlicno, znam da si zabrinuta ali ja sam je toliko zeljno iscekivala prosli put jer sam skuzila da je to u biti najpouzdaniji znak da se nesto desava. Ekspandirana blastocista isto zvuci odlicno, i ako je bila pred izlijeganje najvjerojatnije je bila implantacija, joj joj jedva cekam radujem se🤩🤩❤️ A btw ja imam cistu ipak i imala sam grozne bolove zadnjih dana i to mi sad vjv stopira i mengu (citala sma kako ovojnica ciste luci estradiol pa je to stopira) a nista cekam, pa krecem i ja ndm se skoro😓😓
A mislim da ono ipak nije bila implantacija. Bilo je jako rano za to. Mislim da je to malo od postupka. Jer ipak dr je bio jako grub. Nikakvih siptoma jos nemam. 😑😑😑
Nadam se da ces sto prije krenuti i ti ❤❤❤. Ja sledeci petak idem vadit betu a do tad cu da poludim.
Drage moje ucinjen ultrazvuk nakon spontanog pobacaja desni ovarij 30,7x22,7 lijevi ovarij 32x25.7 .enfometrij 2,6 ..jel uredu ?
Probajte nemisliti o simptomima iako znam da je to tesko jer psiha ubi. Ni u prirodnoj trudnoci zene nemaju odma na pocetku simptome vec tek par tjedana kasnije. Ali mi znamo sta se desava pa stalno mislimo na te simptome. Probajte se malo opustit. Svima zelim sve najbolje i velike bete i srceke na ultrazvuku🙏🙏
Dobro jutro drage moje.
Evo danas 6dnt. Ja nikavih simptoma nemam, mada ja nisam ni u prvoj trudnoci imala nikakve simptome. E sad poneki tupi bol u stomaku i probadanje u lijevom jajniku. I nista sem toga. Ali evo tjesim se da me mozda ipak iznenadi. Kako ste mi vi??? 😘😍❤
Pozz svima ,transfer sam imala 22.05. Od simptoma bolne grudi,i bolovi kao za vrijeme ciklusa. Betu radim za 3 dana .Malo sam nervozna. Ovo je drugi pokusaj.
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Sortiraj odgovore
Najstariji