Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    23. Svibanj 2021. 19:34

Alexandra90 sretno sutra na transferu da sve prode brzo i glatko i da mrvica bude sa svojom mamom pa da se mozemo zajedni radovati, jeste li se odlucili za jedan ili dva? javi se kako je proslo, iscekujem s tobom, saljem ti♥️🤗

Alexandraaa90
    24. Svibanj 2021. 08:17

Nola77

Alexandra90sretno sutra na transferu da sve prode brzo i glatko i da mrvica bude sa svojom mamom pa da se mozemo zajedni radovati, jeste li se odlucili za jedan ili dva? javi se kako je proslo, iscekujem s tobom, saljem ti♥️🤗

Hej draga.  Evo bas sam sad dosla pa lezim.  Kaze sestra da necu ici na transver prije pol 11,11. Uh 😭
    Ali dobro.  Odlucili smo se za 1. Prvo cemo tako probati, pa ako ne uspije vidicemo dalje.  Hvala ti na lijepom zeljama.  Kako si ti?  Kad bi trebala dobiti? ❤😍 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Ivona0703
    24. Svibanj 2021. 09:41

Bok svima :)
    Ja  sam takodjer u iscekivanju bete. 
    Prvi transfer - biokemijska.
    Drugi transfer - FET, vraćena blastica. 
    Od simptoma - bolovi u ledjima koji prelaze u noge, osjetljive cice, promjene raspoloženja, suha usta konstantno i to bi bilo to otprilike. Danas mi je 11dnt. Radila sam test i pozitivan je, crta je tamna kao kontrolna  imam traume od biokemijske pa ne vjerujem dok ne vidim betu i prvi utz. 
    Sretno svima 

Nola_
    24. Svibanj 2021. 10:18

Alexandra90 hajde hajde samo hrabro, opusti se samo, mislim na tebe❤️❤️ Javi kako je sve proslo, i idemoo u iscekivanje🥰🥰🤗🤗 sve ce biti u redu, veliku pusu ti saljem, javi😘
    Ivona0703 woohoo čestitam! Drzim fige da sve dalje ide skolski. 💫
    Ostalim curama sretno koje iscekivaju sretno🤗🥰

Alexandraaa90
    24. Svibanj 2021. 16:14

Evo mene opet drage moje.  Nolla77 Sluzbeno se upisujem u cekalice BETE.  Transver mi je bio danas.  Vracena jedna blastocista, kaze biolog odlicno ekspandirana.  Endometrij 10,2. Nastavljamo sa utricima, estrofemom, aspirinom 100,i decortinom.  Betu radim 04.06.  Do tad odmaranje i nadam se da ce moje pilence ostati samnom ovaj put.  Sretno svima. Nolla77 ljubim te i javljaj i ti svoja desavanja.  Jedva cekam da predjemo na neku bolju temu 😘❤

Alexandraaa90
    25. Svibanj 2021. 18:42

Zrne moje ja sam malo u panici.  Zato pomagajte.  Jucer sam bila na transveru 1 blastociste.  Biolog je rekla da je jako ekspandirana i samo sto ne pukne i ne zapocne inplantacija.  I ja danas znaci prvi dan posle transvera primjetim na dnevnom ulosku malo roze krvi.  Sasvim mala mrljica i dosta svjetlije boje.  Citala sam da to moze biti od postupka ali ovo se vidi da je svjeza krv.  I kad se obrisem nema je vise.  Sta je to?  Moze li to biti znak da je implantacija pocela?  Pomagajte molim vas.  

• NATALIE0407
    25. Svibanj 2021. 21:44

Alexandraaa90

Zrne moje ja sam malo u panici. Zato pomagajte. Jucer sam bila na transveru 1 blastociste. Biolog je rekla da je jako ekspandirana i samo sto ne pukne i ne zapocne inplantacija. I ja danas znaci prvi dan posle transvera primjetim na dnevnom ulosku malo roze krvi. Sasvim mala mrljica i dosta svjetlije boje. Citala sam da to moze biti od postupka ali ovo se vidi da je svjeza krv. I kad se obrisem nema je vise. Sta je to? Moze li to biti znak da je implantacija pocela? Pomagajte molim vas.

Draga upravo si sama dala odgovor na postavljeno pitanje ali razumijem te. Lakse je kad se cuje jos jedno misljenje. Moze biti i od transfer a i od implatacije.  Ja sam imala isto dan poslije transfer i sve je bilo ok. Drzim fige da sve bude uredu.

Alexandraaa90
    25. Svibanj 2021. 22:04

NATALIE0407

Alexandraaa90

Zrne moje ja sam malo u panici. Zato pomagajte. Jucer sam bila na transveru 1 blastociste. Biolog je rekla da je jako ekspandirana i samo sto ne pukne i ne zapocne inplantacija. I ja danas znaci prvi dan posle transvera primjetim na dnevnom ulosku malo roze krvi. Sasvim mala mrljica i dosta svjetlije boje. Citala sam da to moze biti od postupka ali ovo se vidi da je svjeza krv. I kad se obrisem nema je vise. Sta je to? Moze li to biti znak da je implantacija pocela? Pomagajte molim vas.

Draga upravo si sama dala odgovor na postavljeno pitanje ali razumijem te. Lakse je kad se cuje jos jedno misljenje. Moze biti i od transfer a i od implatacije. Ja sam imala isto dan poslije transfer i sve je bilo ok. Drzim fige da sve bude uredu.

Onda cu se nadati da je implantacija pocela 😍😍😍 Hvala ti na odgovoru.  Bojim se nadati, ali kako bude bice.  ❤❤❤

• NATALIE0407
    25. Svibanj 2021. 23:04

Alexandraaa90

NATALIE0407

Alexandraaa90

Draga upravo si sama dala odgovor na postavljeno pitanje ali razumijem te. Lakse je kad se cuje jos jedno misljenje. Moze biti i od transfer a i od implatacije. Ja sam imala isto dan poslije transfer i sve je bilo ok. Drzim fige da sve bude uredu.

Onda cu se nadati da je implantacija pocela 😍😍😍 Hvala ti na odgovoru. Bojim se nadati, ali kako bude bice. ❤❤❤

Razumijem te potpuno cekanje je najgore. Ali malo pozitivnog raznisljanja nije na odmet na nama je da se nadamo i vjerujemo da ce sve biti uredu jer nista promijenit nemozemo a nada zadnja umire.  Pogledaj neku komediju ili smijesan Film da se malo opustis i da ti lakse produ dani cekanja i tebi i ostalim cekalicama zelim isto i da ugledate veliki plus i veliku betu.🙏🙏🙏❤❤❤

Alexandraaa90
    25. Svibanj 2021. 23:09

NATALIE0407

Alexandraaa90

NATALIE0407

Alexandraaa90

Onda cu se nadati da je implantacija pocela 😍😍😍 Hvala ti na odgovoru. Bojim se nadati, ali kako bude bice. ❤❤❤

Razumijem te potpuno cekanje je najgore. Ali malo pozitivnog raznisljanja nije na odmet na nama je da se nadamo i vjerujemo da ce sve biti uredu jer nista promijenit nemozemo a nada zadnja umire. Pogledaj neku komediju ili smijesan Film da se malo opustis i da ti lakse produ dani cekanja i tebi i ostalim cekalicama zelim isto i da ugledate veliki plus i veliku betu.🙏🙏🙏❤❤❤

Ja se bojim biti pozitivna da se ne razocaram, ali svakako ako ne bude trudnoca razocarat cu se.  ❤ hvala ti na odgovorima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.