Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sandy11
    30. Travanj 2021. 19:44

Drage moje unatoc moje bete dvije pozitivne  moja beba je otisla 😭😭😭 nisam je mogla spasit ..😭

munja
    30. Travanj 2021. 20:58

sandy11

Drage moje unatoc moje bete dvije pozitivne moja beba je otisla 😭😭😭 nisam je mogla spasit ..😭

Bas mi je zao. Drzi se i samo hrabro...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• NATALIE0407
    30. Travanj 2021. 21:20

sandy11

Drage moje unatoc moje bete dvije pozitivne moja beba je otisla 😭😭😭 nisam je mogla spasit ..😭

Bas mi je zao?  Sta se desilo?

• sandy11
    30. Travanj 2021. 22:43

NATALIE0407

sandy11

Bas mi je zao? Sta se desilo?

Jednostavno pritisak i odjednom osjetilo izaslo uzas 

Alexandraaa90
    01. Svibanj 2021. 08:44

sandy11

Jako mi je zao.  😘

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

munja
    01. Svibanj 2021. 12:54

Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza...sve me frce, stisce...pa kako bude...
    Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• NATALIE0407
    01. Svibanj 2021. 13:44

munja

Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza…sve me frce, stisce…pa kako bude…
    Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije….

Dokle god uzimas terapiju male su sanse da ces dobit jer tablete odgadaju ciklus. Drzim fige da test i beta bude pozitivni. Sretno svim cekalicama.

Garawa¤
    02. Svibanj 2021. 07:08

munja

Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza…sve me frce, stisce…pa kako bude…
    Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije….

Jutro.. 
    Jesi radila test? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Nola_
    02. Svibanj 2021. 11:44

Jutro svima.
    Sandy jako mi je žao, drži se i cuvaj se, bit ce❤️
    Munja si radila test? 
    Alexandra ima sto novo kod tebe? Krecemo?😋😘

Alexandraaa90
    02. Svibanj 2021. 16:11

Nola77

Jutro svima.
    Sandy jako mi je žao, drži se i cuvaj se, bit ce❤️
    Munja si radila test?
    Alexandra ima sto novo kod tebe? Krecemo?😋😘

Cekam da dobijem.  Sad kad treba vjestica nece da dodje.  😁 ali nadam se ovih dana.  Pa krecemo.  Kako si ti? 😘

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.