Drage moje unatoc moje bete dvije pozitivne moja beba je otisla 😭😭😭 nisam je mogla spasit ..😭
Drage moje unatoc moje bete dvije pozitivne moja beba je otisla 😭😭😭 nisam je mogla spasit ..😭
Bas mi je zao. Drzi se i samo hrabro...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Bas mi je zao? Sta se desilo?
Bas mi je zao? Sta se desilo?
Jednostavno pritisak i odjednom osjetilo izaslo uzas
Jako mi je zao. 😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza...sve me frce, stisce...pa kako bude...
Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza…sve me frce, stisce…pa kako bude…
Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije….
Dokle god uzimas terapiju male su sanse da ces dobit jer tablete odgadaju ciklus. Drzim fige da test i beta bude pozitivni. Sretno svim cekalicama.
Samo sa se prijavim malo. Danas bi trebala dobiti po kalendaru. Ako ne dode danas sutra cu napraviti testic i ponedjeljak presudujuca beta. Jucer me glava bolila uzasno. Danas me trbuh boli i kriza…sve me frce, stisce…pa kako bude…
Svima kojima nije uspjelo, saljem puno podrske i da sljedeci puta uspije….
Jutro..
Jesi radila test?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro svima.
Sandy jako mi je žao, drži se i cuvaj se, bit ce❤️
Munja si radila test?
Alexandra ima sto novo kod tebe? Krecemo?😋😘
Jutro svima.
Sandy jako mi je žao, drži se i cuvaj se, bit ce❤️
Munja si radila test?
Alexandra ima sto novo kod tebe? Krecemo?😋😘
Cekam da dobijem. Sad kad treba vjestica nece da dodje. 😁 ali nadam se ovih dana. Pa krecemo. Kako si ti? 😘
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji