Mekanita to je dobar rezultat. Ti ces po brace i seke:) ja vjerujem da je implantcijsko, cure ugl smedare na pocetku kod uspjesnog transfera. Svakako🤞🏼 na najjace
I tako ja ih imam oko 30ak, ipak postedna stoperica u ned i aspiracija u utorak, freeze all. Mogle su biti i bolje vijesti ali i s ovima sam ok.

Mekanita to je dobar rezultat. Ti ces po brace i seke:) ja vjerujem da je implantcijsko, cure ugl smedare na pocetku kod uspjesnog transfera. Svakako🤞🏼 na najjace
I tako ja ih imam oko 30ak, ipak postedna stoperica u ned i aspiracija u utorak, freeze all. Mogle su biti i bolje vijesti ali i s ovima sam ok.
Ne znam, sve više sumnjam jer sve je vise krvavo iako količinski puno manje nego kod menstruacije 😔 (a taman su dani kad trebam dobit)
Sad čekamo tvoju aspiraciju i 🙏 se za sto vise folikulića.
Cure drage da Vam se javim. Operirana, bez desnog jajovoda sada, kažu da je bilo mnogo priraslica na lijevom jajniku i jajovodu i to su rješili. Danas sam puno bolje, četvrtak je isplakan i idemo dalje. Borci smo mi veliki, nema odustajan!
Cure drage da Vam se javim. Operirana, bez desnog jajovoda sada, kažu da je bilo mnogo priraslica na lijevom jajniku i jajovodu i to su rješili. Danas sam puno bolje, četvrtak je isplakan i idemo dalje. Borci smo mi veliki, nema odustajan!
Jako mi je zao. Drzi se i uskoro u nove pobjede. Ne sumnjaj da te tvoja bebica ceka. 😍
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Mekanita kako si dns?
Eatpraylove mislim na tebe💕
Alexandra kako si jesi obavila briseve, jel te pustio hiper? Koliko ti je bio estradiol, ja ga jutros vadila (8i dan stimulacije) pop idem na uzv pa cu saznati i estradiol. Mene malo boli al i dalje se nadam pravoj stoperici, nekako mislim da bolje sazriju uz hcg🤞🏼
Ja nisam jos radila briseve tek me sad gospodja napustila,pa cu u poned zvati da pitam dr kad mogu doci da mi to napravi. Ja iskreno nemam.pojma koliko mi je bio estradiol,pogledacu negdje u nalazima pa ti kazem. Kakva je situacija kod tebe?
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Uz tebe smo... 🤞🙏
Drži se
Eatpraylove drzi se draga, bar su sada rascistili situaciju pa da slijedeci put bude sve u redu! 🤞🏼🥰
Alexandra mozda na kraju i zajedno budemo cekale betu..🥰 ne trebas se muciti traziti, mislila sam mozda ovako znas okvirno, moj je jucer bio oko 1800.
Od sinoc me dosta jako sve boli, puno sam se hvalila da sam dobro:)

Eatpraylove tako mi je žao 😔😔😔 šaljem ti puno zagrljaja i pozdrava. I meni je prošle godine pokojni dr. Kerner u Zg morao odstraniti lijevi jajovod, ali ne brini sve će biti dobro!! Isplači se i u nove pobjede! 🙏
Cure sa vas pitam nesto, jucer mi je bio prvi UZV nakon bete, bila sam jucer tocno 5+1. Vidjela se gestacijska vrećica. Dr je rekla odmah da je za sve drugo prerano i da dodjem natrag 20.4 kad cu biti 6+5. Znam da je jucer bilo rano, al brine me sta se nike vidjela i žumanjčana. Ili je stvarno prerano?
Leptiric ma rano je, 5+1 se i vidi tek GV. Ti si neki stresator ko ja:) pokusaj se relaksirati i uzivati 🤗

Pozdrav cure,
Juče mi je bio 10 dnt i radila sam betu, bila je 31,08. Stvarno niska, jer je vraćena blastocista, dr mi je rekla da u ponedeljak radim ponovo.
Zanima me da li ste vi imale iskustva sa ovako niskom betom a da bude sve ok? Ja se nekako baš bojim biohemijske 🥺
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji