nika0302 jesi li piškila testić? Ja sam imala transfer 3.2… Već 4dnt mi je testić pokazao crtu-u koju nisam baš vjerivala jer sam primila booster . U petak vadim betu i molim se da je to to 🙏❤️
Nisam, rekla mi je 9.dan nakon FET da napravim test a to ispada u nedjelju.
Danas imam neko probadanje u predjelu maternice,jako bolne dojke na dodir i zna me onako jaka tupa bol u preponi desnoj 😜 vise ludim od čekanja do te nedjelje
Možeš ti slobodno pišnuti i sutra ❤️🥰 ako je trudnoća prisutna, crta će se vidjeti pa makar i pod povećalom ❤️❤️❤️ to što oni kažu, ja sam piškila 4dnt pa se vidjelo ❤️
Dada, Nika kakva je situacija kod vas je li sve uredu?
Pozdrav cure, evo i mene s transfera jucer 15.2. dva 5dnevna embrija, jedan bolji jedan malo sporiji. Pokusavam se izolirati koliko mogu ali dosta je sve nekako stresno oko mene pa sam i jucer dozivjela neki stres I to 6h nakon transfera. Pokusala sam se skulirat cim prije, ali sad se bojim da nije utjecalo na eventualnu implantaciju, nadam se da se tako brzo nije ni dogodil. Ja za sada nemam nikakvih simptoma. Beta 27.2. Ovo mi je prvi FET. (Opcenito transfer) Eto nadam se da njje utjecalo da ce biti sve ok a svim ostalim curama suborcima cekalicama zelim da sto prije ugledate ➕❤️
Pozdrav cure, evo i mene s transfera jucer 15.2. dva 5dnevna embrija, jedan bolji jedan malo sporiji. Pokusavam se izolirati koliko mogu ali dosta je sve nekako stresno oko mene pa sam i jucer dozivjela neki stres I to 6h nakon transfera. Pokusala sam se skulirat cim prije, ali sad se bojim da nije utjecalo na eventualnu implantaciju, nadam se da se tako brzo nije ni dogodil. Ja za sada nemam nikakvih simptoma. Beta 27.2. Ovo mi je prvi FET. (Opcenito transfer) Eto nadam se da njje utjecalo da ce biti sve ok a svim ostalim curama suborcima cekalicama zelim da sto prije ugledate ➕❤️
Dobrodosla u klub. Naoruzaj se strpljenjem i zelim ti da sve Bude uredu i da uspije. Pokusaj se malo opustiti..
NATALIE0407 vec sam mislila da nema vise nikog tu... dns 3dnt jos me prestale grudi boliti, a uvijek bole cijelu drugu polovicu ciklusa.. odmah mislim da nesto ne valja.. ajme ovo cekanje je 🙄🙄. Hvala na podrsci😘
NATALIE0407 vec sam mislila da nema vise nikog tu… dns 3dnt jos me prestale grudi boliti, a uvijek bole cijelu drugu polovicu ciklusa.. odmah mislim da nesto ne valja.. ajme ovo cekanje je 🙄🙄. Hvala na podrsci😘
Manje vise uvijek je netko tu ali svak se zabavi svojim obavezama pa tako zaboravimo napisat koju rijec podrske jer one puno znace a mi se ovdje razumijemo najbolje jer prolazimo slicno ili isto. Dok god koristis Medikamente male sanse su da ces dobit kakav god da je ishod. Svaciji organizam drugacije reagira. Ja nisam imala nikakvi simptoma u prvo trudnoci i test je bio pozitivan i dobila Sam svog djecaka. A u drugoj mislila Sam da necu prezivjet od mucnine i povracanja Koje je trajalo 24h Puna 4mjeseca. Zato pozitivno i pokusaj se opustit jer nemozes Bas sve znat po hormonima ja Sam ti zivi dokaz. A cekanje je najgore pokusaj se nekako zabavit da ti vrijeme brze prode. Lijepe rijeci uvijek dobro dodu.😘
Pozdrav curke,
Kad se najranije može napravit test nakon transfera blatociste za urin a kad za krv?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Pozdrav curke,
Kad se najranije može napravit test nakon transfera blatociste za urin a kad za krv?
Pozz. Ja sam ga napravila 7dnt osmostanicnog embrija i bio je pozitivan 🥰 ali nije svakoj zeni isto... moja beta hcg je bila 1914 petnaesti dan transfera a kod puno zena tada bude oko 500. Zelim ti puno srece i ➕ naravno 🤩
Pozdrav curke,
Pozz. Ja sam ga napravila 7dnt osmostanicnog embrija i bio je pozitivan 🥰 ali nije svakoj zeni isto… moja beta hcg je bila 1914 petnaesti dan transfera a kod puno zena tada bude oko 500. Zelim ti puno srece i ➕ naravno 🤩
A koji dan ti je vraćen 8-stanični embrij? Meni 5 ti dan,
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Pozdrav curke,
Pozz. Ja sam ga napravila 7dnt osmostanicnog embrija i bio je pozitivan 🥰 ali nije svakoj zeni isto… moja beta hcg je bila 1914 petnaesti dan transfera a kod puno zena tada bude oko 500. Zelim ti puno srece i ➕ naravno 🤩
A koji dan ti je vraćen 8-stanični embrij? Meni 5 ti dan,
Treci dan 🤩 ja nisam mogla izdrzat da nenapravim test iako sam bila pesimisticna i nisam ni sama virovala da ce bit +.
Dobar dan svima. (Nadam se da tu jos ima nekog)
Ja sam nova u ovom svemu. Tj imam trudnocu iza sebe,stimulacija clomifenom i ciljani odnos. Nazalost,prije vremeni porod,beba umrla 21 dan od rodjenja. Od tad proslo 5 godina. Sad smo se odlucili na sve ili nista. Isto ciklus stim.clomifenom,ali bilo je vise folikula pa su se odlucili na punkciju. Dvije jajne stanice oplodjene ali samo se jedna nastavila dijeliti i onda 3 dan embrio transver. Rekli su da bi trebao imati 8 stanica,ali da je imao vise. Znaci ako ne racunamo dan transvera. Danas je 3 dan. Betu radim 05.03. A do tad ludim. Nikakvih simptoma nemam. Bar ne jos. Sorry na dugom postu. Sretno svima.❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji