Dobar dan svima. (Nadam se da tu jos ima nekog)
Ja sam nova u ovom svemu. Tj imam trudnocu iza sebe,stimulacija clomifenom i ciljani odnos. Nazalost,prije vremeni porod,beba umrla 21 dan od rodjenja. Od tad proslo 5 godina. Sad smo se odlucili na sve ili nista. Isto ciklus stim.clomifenom,ali bilo je vise folikula pa su se odlucili na punkciju. Dvije jajne stanice oplodjene ali samo se jedna nastavila dijeliti i onda 3 dan embrio transver. Rekli su da bi trebao imati 8 stanica,ali da je imao vise. Znaci ako ne racunamo dan transvera. Danas je 3 dan. Betu radim 05.03. A do tad ludim. Nikakvih simptoma nemam. Bar ne jos. Sorry na dugom postu. Sretno svima.❤
Dobro nam dosla. Zao mi je sto si prosla tako bolno iskustvo. Jos je Rano za simptome Strpi se malo. Ja nisam imala nikakvi simptoma u provoj trudnoci i test je bio pozitivan i sve uredu. Naoruzaj se strpljenjem i probaj se malo opustit ako je to ikako moguce. Drzim fige da uspije i da sve Bude uredu.🙏
Dobar dan svima. (Nadam se da tu jos ima nekog)
Ja sam nova u ovom svemu. Tj imam trudnocu iza sebe,stimulacija clomifenom i ciljani odnos. Nazalost,prije vremeni porod,beba umrla 21 dan od rodjenja. Od tad proslo 5 godina. Sad smo se odlucili na sve ili nista. Isto ciklus stim.clomifenom,ali bilo je vise folikula pa su se odlucili na punkciju. Dvije jajne stanice oplodjene ali samo se jedna nastavila dijeliti i onda 3 dan embrio transver. Rekli su da bi trebao imati 8 stanica,ali da je imao vise. Znaci ako ne racunamo dan transvera. Danas je 3 dan. Betu radim 05.03. A do tad ludim. Nikakvih simptoma nemam. Bar ne jos. Sorry na dugom postu. Sretno svima.❤
Dobro nam dosla. Zao mi je sto si prosla tako bolno iskustvo. Jos je Rano za simptome Strpi se malo. Ja nisam imala nikakvi simptoma u provoj trudnoci i test je bio pozitivan i sve uredu. Naoruzaj se strpljenjem i probaj se malo opustit ako je to ikako moguce. Drzim fige da uspije i da sve Bude uredu.🙏
Hvala. Vec sam mislila da tu nema nikoga. Znam da je rano za simptome. Ni u prvoj trudnoci nisam imala nikakve znakove trudnoce. Cak nisam ni povracala. Danas mi je 5 dnt 😁 valjda cu izdrzati. Test ne planiram radit.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandraaa90 sretno, probaj se opustiti sto vise, svi hormoni pa tako i hormoni stresa utjecu na implantaciju. Nadam se da ce biti sve u redu.
Ostalim curama da javim da je moj FET dvije blastociste prosao neuspjesno, ali sam se vec sabrala i planiram novi postupak.
Svim cekalicama zelim srecu i da vam se ostvari zelja❤️🤞🏼
Alexandraaa90 sretno, probaj se opustiti sto vise, svi hormoni pa tako i hormoni stresa utjecu na implantaciju. Nadam se da ce biti sve u redu.
Ostalim curama da javim da je moj FET dvije blastociste prosao neuspjesno, ali sam se vec sabrala i planiram novi postupak.
Hvala. Pokusavam se opustit . Danas je 5 dnt i ako sve ide kako treba,trebalo bi danas da pocne implantacija. Tebi zelim svu srecu i javljaj nam novosti. ❤
Aylisha_77 Bas mi je zao sto nije uspjelo. Drzim fige da uspije sto prije. Hrabro naprijed. Moras citav ciklus iz pocetka ili imas smrzlice?
NATALIE0407 sto je tu je. Nemam nazalost vise smrzlica. Idem ponovo. Mijenjam kliniku, sad na konzultacije u utorak pa cemo vidjeti za dalje😘
NATALIE0407 sto je tu je. Nemamnazalost vise smrzlica. Idem ponovo. Mijenjam kliniku, sad na konzultacije u utorak pa cemo vidjeti za dalje😘
A puno je lakse kad se imaju smrzlici Bar meni. Ali sta je tu je. Sretno sutra i da sto prije uspije
Pozdrav, nova sam ovdje. Ima li koja friška cekalica trenutno?
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Pozdrav. Dobrodosla 🙂
Ja nisam friska,ali sam cekalica. Sutra je moj dan D. Danas sam radila betu a sutra ide kod dr po nalaz. Sretno.
Pozdrav. Dobrodosla 🙂
Ja nisam friska,ali sam cekalica. Sutra je moj dan D. Danas sam radila betu a sutra ide kod dr po nalaz. Sretno.
Hvala😊
Uf ja imam jos do nalaza..danas mi je tek 3dpt. 8i put ovo prolazim...ali prvi put da mi nisu savršene blastociste..biologica nije bila bas zadovoljna. Ali sto bude..bude..
Tebi svakako sretno sutra🤞
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji