Žene, jel neka od vas imala po noci groznice. Onak da ti je na kratko zima za poludit, onda se pokrijes s dekama i vruce ti je. Ja sam se jutros probudila sva znojna..
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Žene, jel neka od vas imala po noci groznice. Onak da ti je na kratko zima za poludit, onda se pokrijes s dekama i vruce ti je. Ja sam se jutros probudila sva znojna..
utrogestan? ja sam od njega imala blago povisenu temperaturu i groznicu. Nekako bas tako, sad mi hladno, sad vruce...To se najvise desavalo kad sam tek pocela uzimati utrogesta , dok u zadnje vrijeme se dosta smanjilo, rijetko da se desi (ali ipak imam jos takvih situacija). Ali svaki put se uplasim da sam pokupila gripu 😂
Cure jutros imam smeđi iscjedak, ali i jos jedan debelu pozitivan test trebam li brinuti??
Iscjedak ti je normalan, ne mora znaciti nista lose. To ti bude kad se desi implementacija bebica se ukopava :))
Samo polako i sve bu okej…
Moram priznat da sam dozivila šok🤦♀️.. iako je daleko od krvavo crvene boje. Nadam se da ce sve bit ok..
Hej
Je li ti još smedje?
Javi se svome ginekologu možda ti poveca utrogestan... U mene je to smedje nažalost lose završilo, ali je kod mene kasnije i počelo. Kod tebe tako rano vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće nego implementacija, ali javi se svome doktoru preporučujen ti.
Sretno 😊
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
utrogestan? ja sam od njega imala blago povisenu temperaturu i groznicu. Nekako bas tako, sad mi hladno, sad vruce…To se najvise desavalo kad sam tek pocela uzimati utrogesta , dok u zadnje vrijeme se dosta smanjilo, rijetko da se desi (ali ipak imam jos takvih situacija). Ali svaki put se uplasim da sam pokupila gripu 😂
Aaaa onda dobro, najgore je kad me po noci stepe, pa se preplasis, kaj sad? Na sve jos i groznica. Znaci nisam jedina. Dobro je sad mi je lakse....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Cure jutros imam smeđi iscjedak, ali i jos jedan debelu pozitivan test trebam li brinuti??
Iscjedak ti je normalan, ne mora znaciti nista lose. To ti bude kad se desi implementacija bebica se ukopava :))
Moram priznat da sam dozivila šok🤦♀️.. iako je daleko od krvavo crvene boje. Nadam se da ce sve bit ok..
Hej
Je li ti još smedje?
Javi se svome ginekologu možda ti poveca utrogestan… U mene je to smedje nažalost lose završilo, ali je kod mene kasnije i počelo. Kod tebe tako rano vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće nego implementacija, ali javi se svome doktoru preporučujen ti.
Sretno 😊
Pozz, ne ne samo se jednom pokazalo i poslje nista,
IVF sam radila u kbc st. Tako dA moram sacekat ponedjeljak da zovem doktora, bHCG mi je u utorak 15 dnt,mogu li je izvadit u pon.??
Hej
Je li ti još smedje?
Javi se svome ginekologu možda ti poveca utrogestan… U mene je to smedje nažalost lose završilo, ali je kod mene kasnije i počelo. Kod tebe tako rano vjerojatno nije ništa zabrinjavajuće nego implementacija, ali javi se svome doktoru preporučujen ti.
Sretno 😊
Pozz, ne ne samo se jednom pokazalo i poslje nista,
IVF sam radila u kbc st. Tako dA moram sacekat ponedjeljak da zovem doktora, bHCG mi je u utorak 15 dnt,mogu li je izvadit u pon.??
Naravno da mozes, vec ce pokazati...
A super ako je bilo samo jedan dan sigurno nije ništa opasno, super bas mi je drago.
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Moja beta iz krvi 114😍😍9dnt
Uspjelo je. Sad onaj dio cekanja do prvog ultrazvuka koji je tek 18.12🙄
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Superr ❤ divne vjesti... betu si vadila rano,??meni je beta tek sutra 15 dnt, nerazumim zbog cega tako kasno??
Superr ❤ divne vjesti… betu si vadila rano,??meni je beta tek sutra 15 dnt, nerazumim zbog cega tako kasno??
Samo da bude sve ok.
Ja sam u Njemackoj u postupku,u klinici u kojoj sam,test iz krvi se radi 14 dana poslije vadenja jajnih stanica,vratili su mi blastocistu staru 5 dana. Neznam,citala sam da je dosta cura islo tek 14 dana nakon transfera.
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Pozdrav cure moja beta 3.12 bila 2998,juče me ujutro probudi krvarenje, brzo se obučem i u petrovu, tamo mi vade betu beta 5350,rade ultrazvuk ništa se ne vidi kažu spontani😥odi kući lezi, dođem doma sva u mukama još malo krvarim i prestaje, danas tri kapi krvi, dali je nekome tako bilo transfer bijo 11.11,sad sjedim kući i čekam sutra da vadim betu u srijedu moram na kontrolu, ali već pucam po šavovima , ovo je 3 pokušaj... Želim svima puno sreće
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji