Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica777
    11. Prosinac 2020. 11:08

Da li mislite da mi je sutra prerano da uradim test..to bi mi bio 9dnt osmostanicnog embrija
    Sutra nam je godisnjica braka pa bi ili da se usrecim ako ima nade ili da se skroz utolim u tugu
    Ne znam nisam pametna 😣

• tonia1
    11. Prosinac 2020. 12:26

Draga moja to sve ovisi o implataciji, ja sam radila test 7 dan nakon transfera i bio je pozitivan. Beta mi je 15 dnt 1961 i 17 dnt 4118... a nekim curama 15 dnt beta bude 300... 

• Krak
    11. Prosinac 2020. 14:17

Da, ako je negativan test, jako ćeš se uzrujati i biti tužna. Vidite.
    Moja beta 0.2, idem dogovoriti za drugi postupak.
    Svima želim divne bebe uskoro!

• NATALIE0407
    11. Prosinac 2020. 14:53

Mrvica777

Da li mislite da mi je sutra prerano da uradim test..to bi mi bio 9dnt osmostanicnog embrija
    Sutra nam je godisnjica braka pa bi ili da se usrecim ako ima nade ili da se skroz utolim u tugu
    Ne znam nisam pametna 😣

Mrvica777

Ne znam nisam pametna 😣

Rano je jos jer je osmostanicni.  Uzivaj sa dragim sutra i opusti se. Sacekaj jos malo.

• Mrvica777
    13. Prosinac 2020. 21:33

Uradila sam test jucer 9dnt od kada su mi vracene dvije osmostanicne-test je blago pozitivan!Odem izvadim krv i beta je 16,4
    Zovem kliniku kazu rekli smo da vadite 14 dana od aspiracije sto je sutra..tako da sutra opet vadim 

Jel ima nade da se za dva dana beta poveca jer znam da je ovo od jucer premalo?
    Trenutak srece a onda agonija 😞 

• NATALIE0407
    14. Prosinac 2020. 09:57

Mrvica777

Uradila sam test jucer 9dnt od kada su mi vracene dvije osmostanicne-test je blago pozitivan!Odem izvadim krv ibeta je 16,4
    Zovem kliniku kazu rekli smo da vadite 14 dana od aspiracije sto je sutra..tako da sutra opet vadim

Jel ima nade da se za dva dana beta poveca jer znam da je ovo od jucer premalo?
    Trenutak srece a onda agonija 😞

Super.  Ako je sve uredu onda ce se beta duplat.  Drzim fige da sve bude uredu. 🙏🙏

• Mrvica777
    14. Prosinac 2020. 10:54

evo stigao rezulatat sada je 30,6
    Danas je 11dnt osmostanicne
    Zvala sam kazu ponovo za dva dana da vadim..oni kazu da ima situacija gde krene ovako nisko pa bude sve ok ako se lepo duplira
    Trsesem se sva valjda ce biti sve ok
    Sta mi zene sve moramo da prolazimo ovo je strasno

• NATALIE0407
    14. Prosinac 2020. 21:55

Mrvica777

Zvala sam kazu ponovo za dva dana da vadim..oni kazu da ima situacija gde krene ovako nisko pa bude sve ok ako se lepo duplira

Glavno da se dupla. Probaj se opustit malo.  Drzim fige da sve bude uredu. 🙏🙏🙏

• tonia1
    14. Prosinac 2020. 22:38

Mrvica777

Draga moja meni je prva beta bila 15 dnt sta znaci 18 dan nakon aspiracije a do tada moze bit sve ok...

• Mrvica777
    15. Prosinac 2020. 11:02

htela sam da vjerujem da mozda ima nade ali sada sam primetila kada se obrisem onako zuckasto smedje od utrogestana a uvijek je bijelo pa se plasim da je mozda menst 
    Ne znam da li ikada to dobro zavrsi ako se pojavi tako iscedak a plus beta nije visoka..
    Ne znam kako cu izdrzati sutra da opet vadim krv 😞
    Da znam da je netkome ovako bilo pa sve zavrsili ok imala bi snage, ali ovako je uzas!
    Da nema ovih foruma mislim da bih prolupala jer nitko ne moze razumjeti ovo kroz sta prolazimo osim nas koji smo u tome 😪🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.