Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    10. Prosinac 2020. 07:50

Ovo je dio iz jednog clanka kojmi je onako zvucao dobro:
    U tako ranoj trudnoći ionako ne možemo ništa napraviti jer se točan uzrok odumiranja trudnoće tada ne zna, najčešće su to kromosomske aberacije koje se dogode, a majka priroda i/ili dragi Bog se pobrinu da se ono što ne valja dalje ne razvija i događa se tzv. “sve ili ništa” scenarij. Takav scenarij je potpuno u redu.

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• tonia1
    10. Prosinac 2020. 16:16

Cure zao mi je, izdrzite i nadajmo se najboljem drugi put🤔
    Moja beta 8.12. 15dnt je 1961 a danas 4118.... cekamo prvi pregled i jako se brinemo s obzirom na vasa iskustva.... drzite se ❤

10. Prosinac 2020. 17:54

Bok cure, žene, majke, kraljice :)
    Nova sam ovdje pa da podijelim svoja iskustva.
    Prvi put sam krenula na postupak, 8 folikula, 2 su mi danas vraćene, a 4 će pratiti i u ponedjeljak javiti da li su dobre za zamrzavanje. 
    Betu vadim 24.12., te očekujem lijepe vijesti za Božić. 😊
    Danas imam grčeve, vjetrove 🙈, a strah me je ići na wc.

• Krak
    10. Prosinac 2020. 21:13

Martyy

Prvi put sam krenula na postupak, 8 folikula, 2 su mi danas vraćene, a 4 će pratiti i u ponedjeljak javiti da li su dobre za zamrzavanje.

Bok :)
    Ja upravo imam prvi postupak iza sebe, i imam veliki savjet. Koliko god to bilo teško, nemoj stalno pridodavati pažnju simptomima i analizirati svaki od njih. Činjenica je, od hormona prije I hormona koje sad uzimas, imamo iste simptome kao red menzis i kao da smo trudne, tako da nitko ne može ništa znati, dok se ne utvrdi beta.
    Skrati si muke i probaj nešto čitati, odmaraj, pazi se, ova dva tjedna do bete su užasna, čovjek da poludi.
    Držim fige 😊

10. Prosinac 2020. 21:56

Krak

Martyy

Ja upravo imam prvi postupak iza sebe, i imam veliki savjet. Koliko god to bilo teško, nemoj stalno pridodavati pažnju simptomima i analizirati svaki od njih. Činjenica je, od hormona prije I hormona koje sad uzimas, imamo iste simptome kao red menzis i kao da smo trudne, tako da nitko ne može ništa znati, dok se ne utvrdi beta.
    Skrati si muke i probaj nešto čitati, odmaraj, pazi se, ova dva tjedna do bete su užasna, čovjek da poludi.
    Držim fige 😊

Prvi dan mi je, pa normalno da analiziram sve, sutra i narednih sigurno neću. 
    Naravno, čekamo betu 🙂
    I ja tebi držim 🤞

10. Prosinac 2020. 21:58

Martyy

• Mrvica777
    10. Prosinac 2020. 22:31

Evo danas prolazi 7dnt dva osmostanicna embrija
    Od simptoma nista..ovo mi je drugi IVF i postajem OCAJNA sto mi i ovo mirise na neuspjeh 😪
    Da li ima nade da se nesto desi a da simptoma nema?
    Hvala za bilo koji odgovor ili savjet
    🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• NATALIE0407
    11. Prosinac 2020. 08:23

Mrvica777

Evo danas prolazi 7dnt dva osmostanicna embrija
    Od simptoma nista..ovo mi je drugi IVF i postajem OCAJNA sto mi i ovo mirise na neuspjeh 😪
    Da li ima nade da se nesto desi a da simptoma nema?
    Hvala za bilo koji odgovor ili savjet
    🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Halo.Da te malo utjesim i smirim nakon prvog IVF ja nisam imala nista od simptoma ni nakon transfera ni poslije u trudnoci i sve je bilo uredu uspjelo je iz prvog puta. Probaj se malo opustit.  Beta nije mjerilo za trudnocu vec uz najbolje pokaze je  sve uredu.  Procitala si u zadnji par dana di je Beta pozotivna a nije uspjelo.  Zato nebrini i probaj se opustit malo uz neku dobru komediju. 😊

• Krak
    11. Prosinac 2020. 08:23

Ima, ima, puno zena nema nikakve simptome!
    Tako da opusteno, vec ce jednom uspjeti....

• Krak
    11. Prosinac 2020. 08:27

Krak

Martyy

Držim fige 😊

Prvi dan mi je, pa normalno da analiziram sve, sutra i narednih sigurno neću.
    Naravno, čekamo betu 🙂
    I ja tebi držim 🤞

Meni je bilo gore sto se vise priblizava datum...ludilo. Upravo vadila betu, cekam nalaz oko 1, ali je test za trudnocu bio negativan jutros, tako da mislim da nista od svega, vec bi to pokazalo. Nadam se da cu uspjet jos jedan ciklus prije nove godine odraditi, ah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.