Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snješka1808
    30. Studeni 2020. 22:04

Pozdrav curke moje, danas beta 1848😀ali večeras sam stavljala Utrogestan i prst mi je bijo rozi dali se neko suste s tim imam li razlog za brigu

• SummerRoss
    01. Prosinac 2020. 13:08

Google pays $ 85 per hour. My last paycheck was $ 8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can't believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information ............  www.right75.com

• Monicica
    01. Prosinac 2020. 13:58

Ivanica89

Bila sam sada u novembru ali mi nije uspela. Sada cekam da prodje par meseci pa na drugu. Hvala na odgovoru,tako sam i mislila,ali opet da pitam,mozda je nekome nesto kojim cudom pomoglo

znam razumijem sve.. i mi smo lovili za svaki savjet i preporuku... ali nista nije pomoglo... nakon 4 postupka smo uspjeli dobiti zdravu curicu.. evo ima godinu dana... i sad cekam vadenje bete u u petak.. mozda nam se posreci opet..
    🤗🤗sretno i samo strpljivo. i misliti samo pozitivno kako kaze nas doktor .. znam da je to lako reci.. al znam sta pricam... 

Takica
    01. Prosinac 2020. 15:05

Pozdrav
    Evo pročitala sam svi 670 stranica i skupila hrabrost da se i ja javim. 
    Ja imam 36 godina suprug 37 ovo nam je 3 ICSI postupak 2 su rađena o trošku fonda a  ovaj poslednji u privatnoj poliklinici u Zg. 
    Rezultat je 6 jajnih ćelija sve oplođene. Aspiracija bila 19.11. a embriotransfer 21.11. 
    Imamo 2 blastociste na jednom nosaču. 
    Danas sam radila test sa prvim jutarnjim urinom onaj obični iz DM a i negativan.  
    Jako sam se demoralisala,pogotovo sto danas imam bolove identične kao kad trebam dobiti M. 
    Svima želim da dočekamo pozitivne beta i u 2021 uđemo sa bebom u stomaku!

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• jannanna123
    01. Prosinac 2020. 19:56

Takica

Pozdrav
    Ja imam 36 godina suprug 37 ovo nam je 3 ICSI postupak 2 su rađena o trošku fonda a ovaj poslednji u privatnoj poliklinici u Zg.
    Rezultat je 6 jajnih ćelija sve oplođene. Aspiracija bila 19.11. a embriotransfer 21.11.
    Danas sam radila test sa prvim jutarnjim urinom onaj obični iz DM a i negativan.
    Jako sam se demoralisala,pogotovo sto danas imam bolove identične kao kad trebam dobiti M.

Mnogim zenama je taj test bio negativan , a nekim cak i pozitivan kao pa posle beta nula . To nisi trebala ni raditi. Ja sam imala menstrualne bolove i sve je bilo ok . Ja se nadam da ce i kod tebe da se desi najbolje . Srecno🍀

munja
    01. Prosinac 2020. 20:57

Takica

Pozdrav
    Ja imam 36 godina suprug 37 ovo nam je 3 ICSI postupak 2 su rađena o trošku fonda a ovaj poslednji u privatnoj poliklinici u Zg.

Najgore je kad napravis test, znam iz vlastitog iskustva, pa se razocaras i samo dodatni stres nabijes. 
    I ja sam imala simptome 9, 10 i 11 dan ad aspiracije kao da cu svaki tren dobit. Nisam spavat mogla od bolova i na kraju beta pozitivna....samo polako i nemoj se previse sekirati, ako ikako mozes...

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• jannanna123
    01. Prosinac 2020. 22:16

munja

Takica

Pozdrav

Najgore je kad napravis test, znam iz vlastitog iskustva, pa se razocaras i samo dodatni stres nabijes.
    I ja sam imala simptome 9, 10 i 11 dan ad aspiracije kao da cu svaki tren dobit. Nisam spavat mogla od bolova i na kraju beta pozitivna….samo polako i nemoj se previse sekirati, ako ikako mozes…

Munja kako se ti osecas ? Jel sve ok ?🍀

• Medic29
    02. Prosinac 2020. 05:07

Dobrodosla,joj i ja sam radila testove kao luda. Ovaj put sam odlucila cekati,jel nema smisla,samo sam se nervirala a svakako sam morala cekat do bete iz krvi. Drzi se,daj boze da bude na kraju pozitivan. Ja imam 7.12 betu i test. Drzim nam fige svima.

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Takica
    02. Prosinac 2020. 08:34

Hvala svima na podršci. Tračak nade postoji. Kako rece jedna od nas jos jednom spavam i eto bete. 
    Juce su bolovi u donjem dijelu stomaka bili nas intenzivni.  Jutros se budim bez bolova ali nakon stavljanja utrogestana počinju ponovo. 
    Tako da odatle taj tračak nade🐞🍀
    Medic bice to dobra beta!!!
    Munja trudim se ne sikirati se ali podsvijest cini svoje. Ipak šetnja mi puno pomaze. Tako da cekam dragog sa posla i u šetnju svakodnevno.  
    Ima li koja ženica da radi betu danas ili sutra kao ja ?

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• jannanna123
    02. Prosinac 2020. 09:22

Takica

Hvala svima na podršci. Tračak nade postoji. Kako rece jedna od nas jos jednom spavam i eto bete.
    Juce su bolovi u donjem dijelu stomaka bili nas intenzivni. Jutros se budim bez bolova ali nakon stavljanja utrogestana počinju ponovo.
    Tako da odatle taj tračak nade🐞🍀
    Medicbice to dobra beta!!!
    Munja trudim se ne sikirati se ali podsvijest cini svoje. Ipak šetnja mi puno pomaze. Tako da cekam dragog sa posla i u šetnju svakodnevno.
    Ima li koja ženica da radi betu danas ili sutra kao ja ?

Ti mozes ako si nestrpljiva vec danas da uradis betu. Ja sam radila 10i dan od transfera i bila mi pozitivna 78 pa na 12i dan kako su mi rekli ja ponovila i pravila se da do tad nisam radila nego im javila tu vrednost 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.