Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣Johan hajde uradi test 😉Da hajde uradi ga i ne sekiraj se puno❤I javi nam 😊 ali sam nekako uvjerena da je pozitivan pa cemo sutra na betu….ja malo nervozna zbog bete i kolika ce biti.Muzu ne smijem ni spomenuti nervozu….Drage moje curke puno vam svima sreće želim❤
Ja ću da poludim do 16.4☺
Haha, tak je i meni za poludit do 17.4.
Samo da nam svima bude pozitivno 😀
Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣Johan hajde uradi test 😉Da hajde uradi ga i ne sekiraj se puno❤I javi nam 😊 ali sam nekako uvjerena da je pozitivan pa cemo sutra na betu….ja malo nervozna zbog bete i kolika ce biti.Muzu ne smijem ni spomenuti nervozu….Drage moje curke puno vam svima sreće želim❤
Ja ću da poludim do 16.4☺Haha, tak je i meni za poludit do 17.4.
Samo da nam svima bude pozitivno 😀
I ja se nadam to svima 😊
Ja ću da poludim do 16.4☺
I meni tako bilo, ali eto to he sutra nekako sam previše smirena. Očito me bude ujutro nervoza primila kad budem čekala nalaz.
Želim vam sima puno sreće i samo opušteno,
Da li jos uvijek neko osjeca napuhanost?Ja još ništa osim tih vjetrova i krkljanje crijeva jučer ali mislim da mi je skroz rano za neke simptome 😀
Ja sam imala blagu hiperstimulaciju,jajnici mi bas bili uvecani pa ova napuhanost mozda potice od toga!A vjetrici....uh...cak i zeludac kao da mi je napuhan 😒
Da li jos uvijek neko osjeca napuhanost?Ja još ništa osim tih vjetrova i krkljanje crijeva jučer ali mislim da mi je skroz rano za neke simptome 😀Ja sam imala blagu hiperstimulaciju,jajnici mi bas bili uvecani pa ova napuhanost mozda potice od toga!A vjetrici….uh…cak i zeludac kao da mi je napuhan 😒
Aa kad si imala punkciju i et?
Sortiraj odgovore
Najstariji