![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Meni je danas 7dan nakon transfera I vec radim dva Dana test I Evo bas vam pokusavam ucitati sliku Ali neide. Dvije crte na testu su jedna je Malo slabija od druge Ali su dvije.
Ali me muci ta inekcija sto Sam si ju u nedjelju dala.
Mada ova jedna cura sto je radila isto kaze da bi se vec trebalo gubiti od te inekcije beta HCG
Neznam ni Sama sta da mislim nezelim se nadati Ali eto potajno u sebi zelim da je.
I Leda me bole iza kao da trebam dobiti PA Malo probadanje u jajnicima. Neznam ni Sama.
Sta Bude bit ce 🙏
Meni to miriše na dobroo 🤞🤞🤞❤
Jojj daj Boze 😍😘
Ja isto mislim da je to sigurno pozitivno!🤗🤞🍀😘
Nadam se i ja 🙏😘
Vidjet cemo
Meni je danas 7dan nakon transfera I vec radim dva Dana test I Evo bas vam pokusavam ucitati sliku Ali neide. Dvije crte na testu su jedna je Malo slabija od druge Ali su dvije.
Mada ova jedna cura sto je radila isto kaze da bi se vec trebalo gubiti od te inekcije beta HCG
Neznam ni Sama sta da mislim nezelim se nadati Ali eto potajno u sebi zelim da je.
I Leda me bole iza kao da trebam dobiti PA Malo probadanje u jajnicima. Neznam ni Sama.
Sta Bude bit ce 🙏
Jojj daj Boze 😍😘
Nadam se i ja 🙏😘
Vidjet cemo
Danijela ako svaki dan radis testić mozes skužiti dali ti je crtica sve deblja,ako je onda je to to...😃 sad cekam tvoj sutrašnji testić 😛😛😛🤞🤞
Sta Bude bit ce 🙏
Jojj daj Boze 😍😘
Nadam se i ja 🙏😘
Vidjet cemo
Danijela ako svaki dan radis testić mozes skužiti dali ti je crtica sve deblja,ako je onda je to to…😃 sad cekam tvoj sutrašnji testić 😛😛😛🤞🤞
Moja beta nazalost negativna.
Idemo isponova, tesko se nositi sa razocarenjem, tesko...
Glavu gore i ideno dalje!
Idemo isponova, tesko se nositi sa razocarenjem, tesko…
Zal mi je Gracia . Bas je tezak ovaj put, ovih iskusenja, cekanja... Ja se tjesim sa to da svaki gubitak, pravi nas jaci i jos jaca veza sa partnerom 🍀 Svakom zivot da koliko moze podneti, tako da bas smo 💪 I furaj napred do uspjeh! 🙏🍀
Zal mi je Gracia . Bas je tezak ovaj put, ovih iskusenja, cekanja… Ja se tjesim sa to da svaki gubitak, pravi nas jaci i jos jaca veza sa partnerom 🍀 Svakom zivot da koliko moze podneti, tako da bas smo 💪 I furaj napred do uspjeh! 🙏🍀
Tako je kako je, hvalaaaa punoooo.
Svim čekalicama držim🤞🤞
Zal mi je Gracia . Bas je tezak ovaj put, ovih iskusenja, cekanja… Ja se tjesim sa to da svaki gubitak, pravi nas jaci i jos jaca veza sa partnerom 🍀 Svakom zivot da koliko moze podneti, tako da bas smo 💪 I furaj napred do uspjeh! 🙏🍀
Tako je kako je, hvalaaaa punoooo.
Svim čekalicama držim🤞🤞
Gracia glavu gore i idemo dalje!😘😘
Cure vi cete reci da ja nisam normalna ahhah
Ja Sam opet test iz zajebancije radila sad Sa muzem Clear Blue Digitalni I pise trudna.. 🙈
Ja Sam opet test iz zajebancije radila sad Sa muzem Clear Blue Digitalni I pise trudna.. 🙈
Drzim fige da je pravi 🤞🍀🙏
Drzim fige da je pravi 🤞🍀🙏
Hvala ti I ja se nadam da je pravi 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji