![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
I kod mene znaju bit bolovi al nista strasno, cak su se sad i smanjili, i meni je danas pregled u 11:45 MalaMo nema potrebe da ti pisem kako se osjecam…place mi se eto vise.
Javi kako je proslo i sretno nam! Ma sve me sekira. Ovdje betu vadis samo jednom i do pregleda cekaj, zato sam sad turbo nervozna.
A jel imate kakve simptome
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja imam cesto vrtoglavice, zna mi biti muka nakon jela (zadnja dva dana ne) i bolne grudi manje vise stalno. Po danu uglavnom na dodir kao sto si i rekla ali navecer me bas bole, nisu nikad prije na taj nacin.
Znaci zene, ne znam sta bih vam rekla. Upravo sam dosla s pregleda, ne puno mirnija nego prije. Kod mene se zasad vidi samo gestacijska vrecica. Doktor kaze zasad je kako treba biti, ude svojim tijekom. Za tjedan dana imam opet kontrolu i do tada trebam nastaviti piti terapiju kao i dosad.
Srecno cure na pregledu! Ja cu poludjeti do 16-og, tek tada mi je prvi pregled. Hope javljaj kako je bilo 🙏😍
Znaci zene, ne znam sta bih vam rekla. Upravo sam dosla s pregleda, ne puno mirnija nego prije. Kod mene se zasad vidi samo gestacijska vrecica. Doktor kaze zasad je kako treba biti, ude svojim tijekom. Za tjedan dana imam opet kontrolu i do tada trebam nastaviti piti terapiju kao i dosad.
Koliko si tt? I ja idem u cet na pregled pa isto me ceka samo gestacijska. To je taj prvi uzv samo da utvrde da je u maternici. I onda iduci put plod i srce.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Haniccao, ja vise ne znam nista. Nista mi nije rekao osim da sad sve izgleda onakp kako treba. A ja sam bila toliko uzbudjena i isprepadana danas da se nista nisam sjetila ni pitat. Osjecam se bas lose nakon ovog pregleda, samo mi se place. Dobila sam jedino dojam da je sve jos rano i rizicno i da na sve treba biti spremam i opet neizvjesnost do iduceg pregleda.
A ako racunamo od prvog dana zadnje mjesecnice onda mi je 6.tj.
Zanima me sto nam je sa Hope?
Haniccao, ja vise ne znam nista. Nista mi nije rekao osim da sad sve izgleda onakp kako treba. A ja sam bila toliko uzbudjena i isprepadana danas da se nista nisam sjetila ni pitat. Osjecam se bas lose nakon ovog pregleda, samo mi se place. Dobila sam jedino dojam da je sve jos rano i rizicno i da na sve treba biti spremam i opet neizvjesnost do iduceg pregleda.
A ako racunamo od prvog dana zadnje mjesecnice onda mi je 6.tj.
Zanima me sto nam je sa Hope?
Mojoj frendici se sa 6+5 vidio plod a ovoj drugoj 7+0. Meni ce biti u cet 5+1 i takodjer ce se vidjeti gestacijska samo. Nadam se. Jer i to je super znaci da je smjesteno u maternici.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jeste da, jedna briga manje da nije izvanmaternicna trudnoca. Toga sam se jutros najvise bojala. Daj mi reci molim te sto znaci to +5 ili +1?
Sortiraj odgovore
Najstariji