Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMo
    07. Siječanj 2020. 09:54

hope444

I kod mene znaju bit bolovi al nista strasno, cak su se sad i smanjili, i meni je danas pregled u 11:45 MalaMo nema potrebe da ti pisem kako se osjecam…place mi se eto vise.

Javi kako je proslo i sretno nam! Ma sve me sekira. Ovdje betu vadis samo jednom i do pregleda cekaj, zato sam sad turbo nervozna. 

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 10:20

A jel imate kakve simptome

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    07. Siječanj 2020. 10:41

Ja imam cesto vrtoglavice, zna mi biti muka nakon jela (zadnja dva dana ne) i bolne grudi manje vise stalno. Po danu uglavnom na dodir kao sto si i rekla ali navecer me bas bole, nisu nikad prije na taj nacin. 

Lelibeli
    07. Siječanj 2020. 10:46

Cure sretno na pregledu, javite se 🤗🤗🤗🤗

MalaMo
    07. Siječanj 2020. 12:38

Znaci zene, ne znam sta bih vam rekla. Upravo sam dosla s pregleda, ne puno mirnija nego prije. Kod mene se zasad vidi samo gestacijska vrecica. Doktor kaze zasad je kako treba biti, ude svojim tijekom. Za tjedan dana imam opet kontrolu i do tada trebam nastaviti piti terapiju kao i dosad.

• Milica1987
    07. Siječanj 2020. 14:44

Srecno cure na pregledu! Ja cu poludjeti do 16-og, tek tada mi je prvi pregled. Hope javljaj kako je bilo 🙏😍

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 14:57

MalaMo

Znaci zene, ne znam sta bih vam rekla. Upravo sam dosla s pregleda, ne puno mirnija nego prije. Kod mene se zasad vidi samo gestacijska vrecica. Doktor kaze zasad je kako treba biti, ude svojim tijekom. Za tjedan dana imam opet kontrolu i do tada trebam nastaviti piti terapiju kao i dosad.

Koliko si tt? I ja idem u cet na pregled  pa isto me ceka samo gestacijska. To je taj prvi uzv samo da utvrde da je u maternici. I onda iduci put plod i srce.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    07. Siječanj 2020. 15:26

Haniccao, ja vise ne znam nista. Nista mi nije rekao osim da sad sve izgleda onakp kako treba. A ja sam bila toliko uzbudjena i isprepadana danas da se nista nisam sjetila ni pitat. Osjecam se bas lose nakon ovog pregleda, samo mi se place. Dobila sam jedino dojam da je sve jos rano i rizicno i da na sve treba biti spremam i opet neizvjesnost do iduceg pregleda. 
    A ako racunamo od prvog dana zadnje mjesecnice onda mi je 6.tj.
    Zanima me sto nam je sa Hope?

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 16:34

MalaMo

Haniccao, ja vise ne znam nista. Nista mi nije rekao osim da sad sve izgleda onakp kako treba. A ja sam bila toliko uzbudjena i isprepadana danas da se nista nisam sjetila ni pitat. Osjecam se bas lose nakon ovog pregleda, samo mi se place. Dobila sam jedino dojam da je sve jos rano i rizicno i da na sve treba biti spremam i opet neizvjesnost do iduceg pregleda.
    A ako racunamo od prvog dana zadnje mjesecnice onda mi je 6.tj.
    Zanima me sto nam je sa Hope?

Mojoj frendici se sa 6+5 vidio plod a ovoj drugoj 7+0. Meni ce biti u cet 5+1 i takodjer ce se vidjeti gestacijska samo. Nadam se. Jer i to je super znaci da je smjesteno u maternici.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    07. Siječanj 2020. 16:45

Jeste da, jedna briga manje da nije izvanmaternicna trudnoca. Toga sam se jutros najvise bojala. Daj mi reci molim te sto znaci to +5 ili +1?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.