![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Beta danas mi je 865
Super ti je beta Bogu hvala ❤️ kad imaš prvi pregled
859 je. Krivo mi pobrkala sam brojeve. U petak je prvi uzv da vide gestacijsku u maternici. A onda za dalje ne znam.
Hoćeš to ići kod svog MPO na pregled.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Beta danas mi je 865
859 je. Krivo mi pobrkala sam brojeve. U petak je prvi uzv da vide gestacijsku u maternici. A onda za dalje ne znam.
Ne. Nego kod ovog koji mi je radio folikulometrije i u kontaktu je s mpovcima. On ce mi sve voditi u mjestu gdje zivim.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Beta danas mi je 865
Ne. Nego kod ovog koji mi je radio folikulometrije i u kontaktu je s mpovcima. On ce mi sve voditi u mjestu gdje zivim.
Super da ne moraš putovati, mene su u kbcu naručili 10.1 a kad sam nalaz poslala svom mpo dr on mi je reko da dođem 13.1 sad nisam pametna kaj da radim (isključivo zbog nestrpljenja) a moj mpo mi je stalno dostupan na mail pa mi je neugodno sad ne doći kod njega a sa idem na obadva pregleda nije bi to dobro mislim da se previše prčka tako rano.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure, čestitke na beti 🍀
Meni je sana 14 dnt i sutra idem ponoviti betu. Međutim, jutros sam na wc papiru nakon brisanja (to se dogodilo i u subotu) ostatke crinone gela, na kojima je bilo malo roskaste boje ili su bili kao neki smeđkasti ostaci. Da li je neka imala takvu situaciju?
Do sad nisam imala nikakvo krvarenje, niti je bilo ništa vidljivo prilikom umetanje štapića crinone gela u rodnicu.
Beta danas mi je 865
Super da ne moraš putovati, mene su u kbcu naručili 10.1 a kad sam nalaz poslala svom mpo dr on mi je reko da dođem 13.1 sad nisam pametna kaj da radim (isključivo zbog nestrpljenja) a moj mpo mi je stalno dostupan na mail pa mi je neugodno sad ne doći kod njega a sa idem na obadva pregleda nije bi to dobro mislim da se previše prčka tako rano.
Onda idi kod mpo ili se s njim savjetuj sto da radis. Ja se za sve savjetujem s dr. Hehe kako kazu tako radim
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutros osjetim bolove u maternici tj donji dio trbuha .
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
I kod mene sinoc ista situacija, bol kao pred mengu. Odmah sam se uspanicila. Danas u pola 12 mi je taj prvi pregled, sva sam kao na iglama.
I kod mene znaju bit bolovi al nista strasno, cak su se sad i smanjili, i meni je danas pregled u 11:45 MalaMo nema potrebe da ti pisem kako se osjecam...place mi se eto vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji